IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
6.11.13 19:09

@stiskoch tak bez ní ti ji nevezmou, tak si to schovej, to se ti neztratí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.11.13 19:42

@stiskoch je gratuluji to nás tu pěkně všechny předběhneš
já mám doma kočičku. Radši bych pejska ale na toho by nebyl vůbec čas přece jenom kočce hodíš kuličku a ta si hraje hodinu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.13 19:46

@kačka121 hlavně chodí sama venčit :mavam: jen ten písek zametat mě už někdy neba, máme britskou modrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.11.13 19:51

Mám takovou černo bílou z útulku a bydlíme v baráčku tak jen otevřu okno nebo dveře a ona se vyvenčí sama :dance: a když jsme bydleli v paneláku byla to fakt otravy vždycky si v noci uvědomil že má potřebu a snad deset minut jen hrabal :roll: a ráno všude čurbes ani záchod s dvířkami nepomohl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.11.13 21:04

Holky chci se zeptat… začátek stimulace musí být vždy 1DC nebo kdy? V pátek mám jít na kontrolu do CAR a dneska jsem to dostala.tak nevím… :think: nechci to odkládat o další měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.13 21:11

@Kačudis to by jsi mohla stihnout :think: ale je lepší jim zavolat, musí poslat žádost na pojišťovnu, vypsat ti protokol o lékách, kdy jaký a ty si je musíš vyzvednout, já tam také volala a jedu si rovnou pro léky a pro návod jak míchat a píchat v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.11.13 21:15

Já už žádost mám. už jsem to řešila před měsícem, ale zjistila my neprůchozí vejcovody, byla jsem na laparce a tak se to muselo o měsíc odložit. tak to by bylo v pohodě. jen mě trápí ta menstruace… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.13 21:18

@Kačudis tak si tam zítra cinkni ale myslím že by to mohlo jít, a tebe poslali na průchodnost? mě řekli že je to zbytečné když jdeme do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.11.13 21:28

@stiskoch jo jo poslali. doktorka při UTZ říkala že nejsou v pořádku…takže se na ně chce podívat zevnitř. a pak zjistila tu neprůchodnost a nějakej sactosalping
/ vejcovod naplněný nějakou tekutinou nebo co/ tak mě jeden museli vzít, že by to při IVF nedělalo dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.11.13 08:58
@stiskoch píše:
Holky jsem v šoku 8o jdeme do IVF už v listopadu, o víkendu začínám stimulovat

Ježkoči no tak to ti držim moc palce! Tak povídej, co tě teď v nejbližších dnech čeká..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.11.13 09:00
@Kačudis píše:
Holky chci se zeptat… začátek stimulace musí být vždy 1DC nebo kdy? V pátek mám jít na kontrolu do CAR a dneska jsem to dostala.tak nevím… :think: nechci to odkládat o další měsíc…

Mně v CARu řekli, že mám přijít 1DC-2DC, maximálně 3DC, kdyby do toho přišel víkend. Raději bych tam zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
7.11.13 09:02

@peluche vše budu vědět zítra, jedu si pro léky a rozpis :dance: ale teda dnešní noc jsem téměř nespala a neustále o něčem přemýšlela, říkala jsem si mám skoro dva měsíce čas si vše promyslet, a teď mám stěží 14dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.11.13 09:20

@stiskoch To ti věřím! Ale až uvidíš ten pozitivní test, tak ti bude jasný, že to bylo správný rozhodnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
7.11.13 09:28

@peluche kéž by :mavam: spíš pořád nevíme zda zavést jedno nebo dvě :think: větší šance na otěhotnění ale také na dvojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.11.13 09:33

@stiskoch Taky nemyslím na nic jiného pomalu… :mrgreen: A pořád nevím… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí