Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@stiskoch tak bez ní ti ji nevezmou, tak si to schovej, to se ti neztratí ![]()
@stiskoch je gratuluji to nás tu pěkně všechny předběhneš
já mám doma kočičku. Radši bych pejska ale na toho by nebyl vůbec čas přece jenom kočce hodíš kuličku a ta si hraje hodinu sama ![]()
@kačka121 hlavně chodí sama venčit
jen ten písek zametat mě už někdy neba, máme britskou modrou ![]()
Mám takovou černo bílou z útulku a bydlíme v baráčku tak jen otevřu okno nebo dveře a ona se vyvenčí sama
a když jsme bydleli v paneláku byla to fakt otravy vždycky si v noci uvědomil že má potřebu a snad deset minut jen hrabal
a ráno všude čurbes ani záchod s dvířkami nepomohl ![]()
Holky chci se zeptat… začátek stimulace musí být vždy 1DC nebo kdy? V pátek mám jít na kontrolu do CAR a dneska jsem to dostala.tak nevím…
nechci to odkládat o další měsíc…
@Kačudis to by jsi mohla stihnout
ale je lepší jim zavolat, musí poslat žádost na pojišťovnu, vypsat ti protokol o lékách, kdy jaký a ty si je musíš vyzvednout, já tam také volala a jedu si rovnou pro léky a pro návod jak míchat a píchat v pátek
Já už žádost mám. už jsem to řešila před měsícem, ale zjistila my neprůchozí vejcovody, byla jsem na laparce a tak se to muselo o měsíc odložit. tak to by bylo v pohodě. jen mě trápí ta menstruace… ![]()
@Kačudis tak si tam zítra cinkni ale myslím že by to mohlo jít, a tebe poslali na průchodnost? mě řekli že je to zbytečné když jdeme do IVF
@stiskoch jo jo poslali. doktorka při UTZ říkala že nejsou v pořádku…takže se na ně chce podívat zevnitř. a pak zjistila tu neprůchodnost a nějakej sactosalping
/ vejcovod naplněný nějakou tekutinou nebo co/ tak mě jeden museli vzít, že by to při IVF nedělalo dobrotu.
@stiskoch píše:
Holky jsem v šokujdeme do IVF už v listopadu, o víkendu začínám stimulovat
Ježkoči no tak to ti držim moc palce! Tak povídej, co tě teď v nejbližších dnech čeká..?
@Kačudis píše:
Holky chci se zeptat… začátek stimulace musí být vždy 1DC nebo kdy? V pátek mám jít na kontrolu do CAR a dneska jsem to dostala.tak nevím…nechci to odkládat o další měsíc…
Mně v CARu řekli, že mám přijít 1DC-2DC, maximálně 3DC, kdyby do toho přišel víkend. Raději bych tam zavolala.
@peluche vše budu vědět zítra, jedu si pro léky a rozpis
ale teda dnešní noc jsem téměř nespala a neustále o něčem přemýšlela, říkala jsem si mám skoro dva měsíce čas si vše promyslet, a teď mám stěží 14dní ![]()
@stiskoch To ti věřím! Ale až uvidíš ten pozitivní test, tak ti bude jasný, že to bylo správný rozhodnutí ![]()
@peluche kéž by
spíš pořád nevíme zda zavést jedno nebo dvě
větší šance na otěhotnění ale také na dvojčátka
@stiskoch Taky nemyslím na nic jiného pomalu…
A pořád nevím…
![]()