IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
8.11.13 13:34

@Kačudis Tak 21 Kč je krásný! :D Tak to máš asi dlouhej protokol podle mě… Je to super! Držím pěsti a těším se, až si taky začnu píchat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 13:39

@baluuu8 díky moc :lol: myslíš dlouhej jo? a ty začínáš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.11.13 13:41

@Kačudis 18.11. jedu do CARu, to budu 17. DC… Tak nevím kdy začnu. Ty jsi dnes kolikátý den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 13:46

@baluuu8 já jsem dnes 2.DC. byla jsem před týdnem na laparce a myslela jsem že budu muset chvíli čekat, ale doktorka říkala že to nevadí, tak jsem to měla všechno narychlo.
aha tak to asi začneš až ten další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.11.13 13:50

@Kačudis Pokud budu mít dlouhej, tak začnu myslím 21.DC něco jíst nebo píchat, pak dostanu MS a od 2.DC budu píchat zas něco jiného… Ale těžko říct, jsou to jen moje domněnky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 14:03

@baluuu8 no uvidíš, já tomu teda taky moc nerozumim, těm protokolum :lol: ted budu delat jen co me rekli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 14:06

Ahoj holky :mavam: jsem také již doma, čekáním jsem strávila 1 a 3/4 hodiny a v ordinaci + vysvětlení dávkování a píchání max. 20minut :cert:
mám puregon 150jednotek na 6dní, v pátek jdu na ultrazvuk a podle výsledků mi ještě připíchnout a dají další dávky, další ultrazvuk hned v pondělí a tam se bude řešit kdy se budou odebírat vajíčka, platila jsem prozatím jen 1400kč, puregon v peru, jinak nic, ivf zálohu jsem platili 10.000kč a máme doplácet něco kolem 2.000kč+případné zmražování, takže to není vůbec hrozné zatím, píchám pouze ráno a tím že je to pero tak úplná paráda
brali mě i chlapovi krev na pohlavní nemoci, skupinu atd.
mě vyšetřoval vaječníky ty jsou v pořádku a pak průchodnost děložního čípku což tedy pěkně zabolelo - silná ms bolest, ale to díky tomu že mám čípek hodně tvrdý a polouzavřený, nemohl se přes něho dostat, tak buď že zkusím vydržet nebo pod narkózu, a odložit ivf tak že to zkusím a dalo se to, teď už vůbec nic, max. půl hoďky nějaká bolest
ms tento měsíc ale děs, zatím mi stačili 4 intimky jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 14:20

@stiskoch taky jdu v pátek na UTZ a pak se uvidí. ale nechápu tu průchodnost čípku? proč ti to neudělali než začneš stimulovat? abysi nemusela odkládat IVF.

já si vybrala injekce, pero mají u nás za 2500 / teda dvě /
a ještě jsem nic neplatila, platí se to u nás až pří OPU ale teda 16000/záloha/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.11.13 14:22

@Kačudis a co jsi dostala za léky platila jsi docela málo
a kam chodíš do CARU jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 14:25

@kačka121 dostala jsem MENOGON a pak ORGALUTRAN na poslední 2dny.
Chodim do ISCARU v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 14:25

@Kačudis podle slov doktora to dělají normálně před začátkem stimulace když je ms a čípek je hezky měkký a prostupný, což můj hold nebyl :think: ale když to porovnám s odstraňováním kamene ze zubu tak raději stokrát průchodnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.13 14:26

@stiskoch aha..tak to mě teda asi vůbec nedělala nebo o tom nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 14:28

@Kačudis jj to by jsi asi věděla, prý je to pro ověření že nebude problém při ET, no nic děvčata, mizím se projet na kole, máme tu nádherně teplo se sluníčkem a pak jdu na zahradu zasadit česnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 15:31

Tak uz to mam potvrzene a oficialne sem patrim. Folikul neroste, dostala jsem doporuceni na IVF. Nechodite nektera v Praze do Gestu? Mam v tasce vysledky vsech testu, aby mi je nedelali znovu. Byli jste na prvni konzultaci i s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.13 15:42

@Kyslíková Ahoooojk! To je dobré znamení, půjdeme na ivf ve stejnou dobu :) posledni dvě marné snažilky z diskuze. Uričitě se to povede nám oběma :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí