Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@stiskoch píše:
@baluuu8 moje statistika zhruba, 2embrya 60-70 %jedno mimčo, cca 10-15% žádné a cca 10-15% dvojčata
@baluuu8 píše:
@stiskoch Tak to je fajn statistika, já jsem našla daleko míň optimistickou… 2 embrya – 10% dvojčátka, 40% jedno miminko, 50% neúspěch…![]()
Tak a ted´ babo rad´ ![]()
@stiskoch Já jsem chtěla dvojčátka odjakživa, ale bojím se komplikací a zdravotních problémů, stejně jako ty.. A taky se budu napevno rozhodovat až uvidím, kolik embryjek bude…
Přítel se zatím nijak konkrétně nevyjádřil, takže jako nějak zásadně proti myslím není.
![]()
@stiskoch píše:
@Kačudis nee také zítra, budeme na tom stejně
No tak to je pěkné
tak od zítra už na vás budu moc myslet!
@baluuu8 ukáže čas, pokud to půjde půjdu napoprvé do jednoho
@stiskoch Ono se i při zavedení jednoho může stát, že budou nakonec dvojčata.
Sice jen 2,5% pravděpodobnost, ale může se to stát. ![]()
@peluche No může se to jedno embryjko rozdělit a můžeš mít jednovaječná dvojčata… Stejně tak, jako se to někdy stane u přirozeného otěhotnění…
Ja mam doktora az odpo, tak jsem taky cela zhava na prvni IVF info!
Dobré odpoledne přeji
už jsem zvědavá na vaše první dojmy abych řekla pravdu já si zapamatovala sotva půlku byla jsem hrozně natěšená a pak když mi ukázali ty jehly
tak jsem se celá orosila naštěstí ta první byla pouze na míchání ![]()
přeju hodně stěstí ![]()
Tak mám nafasováno
3 balíky roztoků a prášků + plno jehel
připadám si jak nějakej závislák
a dneska večer první píchání ![]()
@Kačudis Paráda!
Tak přeju pevnou ruku!
Doplácela jsi něco za léky? A jaký máš protokol?
Doplácela jsem 21kč. jsem se divila
ale nabízela my i pero, ale to vyšlo na 2500. tak jsem zvolila tu levnější variantu. jinak protokol krátkej asi.teda nevim přesně. ale mám to na 19dní. tak ted nevim. zavalila mě tolika informacema že nevim.
ale až doberu tyhle injekce tak pak budou jiný. těhlech mám na 8dní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď