IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
429
8.11.13 15:57

@Kyslíková tak to me je líto, ale to zvládneš uvidíš… jinak na pohovor me bylo doporučený přijít s partnerem /chodim do ISCARE/ a výsledky jsem měla taky svoje od mý gynekoložky a nedělali me je znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.11.13 16:05

@Kyslíková :mavam: ahoj nám bylo doporučeno aby jsme přišli oba dva a ještě ten den nám brali krev ja jsem neměla žádný testy jen štítnou žlazu musela jsem na vše a kvuli tomu se nám to protáhlo skoro o dva měsíce nám tam doktor všechno pěkně maloval a vysvětloval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 16:11

@Kačudis ja puvodne taky myslela, ze pujdu do iscare, ale gest mam bliz a manzel uz tam byl na spermiu a muj gynekolog tam 12 let delal IVFka..Tak dame s muzem hlavy dohromady a snad bude stimulace brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 17:22

@Macina13 ještě je tam poslední mohykán. Dneska otěhotněla Zuzka..

Ale my to taky dotáhnem do zdárnýho konce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 17:25

@Kyslíková dívám se holky že jste také ve skupince kde už ostatní jsou těhotné,,také to tak mám, zůstáváme tam tři, já ivf, druhá iui a třetí zatím váhám jít k doktorům,, máme těhulky ale i mimča co mají i 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.13 17:42

@Kyslíková tu Zuzku už ani neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.13 17:47

@stiskoch já jsem do té skupiny chodit přestala. Já jsem to nedávala, že tam všechny těhotní. Ne, že bych jim to nepřála, to vůbec, ale prostě to nebylo dobrý pro mou psychiku, protože jsem věděla, že u nás to přirozené je téměř nemožné, takže jsem se nechtěla zbytečně týrat a skupinu jsem opustila. Jen s Kyslíkovou jsme se scukly na facebooku, protože u nás to je téměř stejné, běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 17:50

@Macina13 ahha, mě to naštěstí problém nedělá a hlavně pochytávám informace a postřehy např. co zbytečně nekupovat pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.13 17:53

@stiskoch mě z toho chytaly hrozný depky. Já jsem třeba měla dobrou náladu a došla jsem do té diskuze a tam ty testy atd., tak se mi hned chtělo brečet a byla jsem protivná, bylo mi líto, že nám se to nedaří, tak jsem to raději vzdala a je mi líp. Teď se jen kochám v diskuzích, kde vychází ivf :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 17:59

@Macina13 takové diskuse teď budu vyhledávat taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 19:01

Tak a jsem objednaná - 21.11. jdem s mužem na první sezení do Gestu :) Nemůžu se dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.11.13 19:02

@Kyslíková To je mi líto, že neroste! Tak aspoň už víte, co nezkoušet, a IVF to vyřeší! Jinak já chodím do Iscare, na první konzultaci si nás pozvali oba.
@stiskoch @Kačudis holky tedy jak vás čtu, tak mě z těch všech jehel polejvá horko. Ale moc na vás myslim a budu se těšit na vaše zprávy. Jinak @Kačudis koukám že chodíš do Iscare stejně jako já - u koho jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 19:25

@peluche Taky se mi z těch injekcí dělaj mžitky před očima 8o :lol: Už si střádám do kasičky na pero místo inkejce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.11.13 19:28

@Kyslíková také jsem ráda že můžu volit pero, injekce mě čekají po et a to do zadku a od partnera,, potěš koště :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.11.13 19:35

@stiskoch jéžiš, ještě tohle..tak to ten muj zaručeně omdlí. Ale do zadku to nemůže píchnout špatně :lol: Tam se vždycky trefí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí