Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@peluche chodim k doktorce Kubínové. a ty?
holky jinak jsem zvyklá na injekce, dělám zdravotní sestru tak to pro mě není problém ![]()
@Kačudis a je pravda, že třeba se Pregnyl do zadku nemá píchat doma, že to je prostě pro „laika“ těžké, píchnout do svalu? Mně to třeba moje gyndařka dala domů, ale my jsme to nedokázali, tak jsme jeli do nemocnice. V mém CARU řekli, že doma v žádném případě sama. Do břicha jo.
@Macina13 žádný injekce by sis nemela píchat sama…ale…víš jak…je to pohodlnější si to píchnout než někam jezdit.
Holly, trochu se spatne orientuji ve vasich jmenech. Nebojte, je nas tady vic nez 3. Take chodim do iscare. Zitra mam 2.dc a jdu tam na krev. Bude to mojave vubec prvni vysetreni. Vy uz jste asi dal. ![]()
@Kyslíková přesně tak, chtěla bych první pokus stihnout do vánoc, tak snad to vyjde
@tinanina budou ti dělat z jedné krve i AMH? U mě se tyhle testy hrozně táhly ![]()
@tinanina Ha, 3 iscaračky
Jinak oni ti to určitě řeknou, ale před Vánoci tam zavírají, takže poslední ET dělají 21.12 (což podle Brandani vychází zhruba na 5.12. nejpozději začít menstruovat).
@Kačudis no ta mi naposledy dělala IUI. Když se objednáváš, říkáš, že chceš k někomu konkrétnímu? Mně totiž na recepci řekli, že ke konkrétnímu doktorovi se neobjednává. Ale štve mě to, chtěla bych, aby mě prostě znal dobře jeden doktor, a ten mě měl na starosti. Doteď jsem pokaždé skončila u někoho jiného
@Kyslíková
přesně, zadek mi opravdu přehlédnout nemůže
![]()
@peluche me sama rekla ze at se objedávám jen k ní, že už mě zná a ví co a jak. a na recepci s tim problém nemám. řeknu že chci jít k níntak prostě jdu ![]()
@peluche jo jo, rekli mi to, ze posledni odber budou delat cca 18.12. No ja bych měla další menstr. dostat 30.11. Tak to bych bych to, podle toho jak to pises, mohla stihnout. Diky za dobrou zprávu
Dnes jsem se na to ptala sestricky a ta říkala, že ještě záleží zda máš dl.nebo kr. protokol. a to se pry určí dle hormonalniho profilu. Vůbec netuším jaký je mezi nimi rozdíl. Jinak já chodím k dr. Turkove, ale nabízeli mi, že se mohu objednávat ke komu chci.
@Kyslíková já doufám, že ano. mělo to být na hor. profil, kr. skupinu a nemoci. co je ahm?