Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 Hlavně, aby nám to vyšlo! ![]()
Budete si platit prodlouženou kultivaci? Když jsem si to všechno propočítala, tak zaplatíme něco mezi 20-30 tis. a to ještě nevím, který dostanu injekce.. :/ Musím přeorganizovat rodinný rozpočet. ![]()
@Kyslíková
to teda, ty ceny jsou úplně hrozný. My jak máme špatné spermio, tak musíme mít metodu ISCI nebo PISCI, stojí to od 7800 do 11500,–… asi dáme to PISCI. To u vás není potřeba díky nadsamci, to je podle mě nejdražší položka.
My holky máte prodlouženou kultivaci a navíc jsem si připlatili za PICSI což bylo 3000kč
@Macina13 Sice mám nadsamce, ale já jsem zase špatná, taky se může stát, že se stimulace nedokončí kvůli mně. Mám fakt dost vysoký AMH (hodně nad nejvyšší hranici), i doktor to zmiňoval, že se mi to může v půlce zastavit bez výsledku
Každej má něco…ALE VŠEM SE NÁM TO POVEDE! ![]()
@Kyslíková ano, to jsi napsala přesně! Každý má něco, ale povede se to všem. Dřive nebo později! My jsme s manželem oba průměrní, takže u nás ani nevíme.
@stiskoch kam chodiš do centra, že platíte za PISCI 3000,–? I ISCI stojí snad v každém centru minimálně 7 800,– a PISCI je ještě něco navíc. Jsem v šoku.
@Kyslíková moje představa je ICSI a PK. No asi se to prodraží, ale zas bez ICSI tam moc úspěchu nevidím a o PK jsem četla samou chválu ![]()
@Macina13 v Brně do unici, PICSI u nás stojí 3000kč a ICSI (1-5) vajíček tuším 5000kč, takže oplodnění 5 vajíček cca 8000kč a každé další vajíčko 1200 tuším k tomu se už nic nepočítá, už u sebe nemám ceník, musela bych dohledat na netu, takže u nás bude hrát roli kolik budu mít vajíček na oplodnění
@kačka121 Dobré ránko, stříhám metr, kolikrát ještě budu muset jít do práce než bude konzultace ![]()
Jsem vytočená na maximum!!! Žádost na ČPZP byla odeslaná 19. řijna a doteď není schváleno. Sestřička z CAR je z této pojišťovny doslova na mrtvici!!! Jinak se koukala na moje záznamy a já mám určený krátký protokol, takže stimulace od 2. dne cyklu a jedna kontrola před měsíčkama, takže to by se mělo stíhat, ale přístup téhle pojišťovny mě šokuje. Už mám číslo na tu doktorku, co to schvaluje, tak jí to řádně vysvětlím… a od nového roku určitě přecházím jinam.
@Macina13 No to si děláš legraci? Jestli to odeslali, tak bych došla na pobočku pojišťovny to pořádně „vysvětlit“ ![]()
@Kyslíková neberou mi tam telefony…zatím, budu zkoušet každých pět minut. Chápeš to? Však víš, že u toho záleží na cyklech a oni by si to klidně natáhli ještě přes dva…kdybych věděla, že budu mít krátký protokol, tak jsem mohla jít klidně už teď!!!
@peluche díky moc za odkaz s protokoly, už je mi to jasný
@Macina13 no to je masakr, já bych taky zkusila jít na nějakou pobočku