Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 ale to se ti zkrátí hrazené pokusy ze čtyřech na tři. Víš to?
@Kyslíková tak to by klidně mohlo i IUI dopadnout, pokud máš takového vzorového muže ![]()
@stiskoch @Macina13 A zkoušeli to vaši muži řešit?
@Macina13 píše:
Přesně. I proto jsme se s manželem dohodli na jednom. Teď jen, aby vůbec to jedno bylo! ![]()
Ženy jak jste vlastně na tom s věkem? Mně bude ještě malinkou chvilku 29, ale už mi ta třicítka ťuká na vrata.
@peluche ano, bere vitaminy, nenosí trencle, žádná teplá vana, minule říkali, že už to je lepší, ale v kombinaci se mnou… jsme oba průměrní.
Ale u případného KETU bych dával dvě určitě.
@peluche bere ale teď byl horší než před půl rokem, pokud se zadaří ivf a budou mrazáčky tak to řešit nebudu ale pokud by mrazáčky nebyli tak budeme asi sperma mrazit ![]()
Holky, a co děláte před IVF, aby to dopadlo.
Já cvičím Mojžišovou a půjdu ještě na srovnání kostrče před ivf a chci si nechat udělat lymfomasáž, abych se dobře prokrvila
a beru listovku pravidelně.
A teď ještě detoxikuju, ať se pročistím. Beru yuccu a sušený česnek v tabletách.
@Macina13 @stiskoch Můj muž na tom taky není zrovna nejlíp a v CARu mu doporučili navštívit androloga. Tak proto se ptám, jestli by s tím třeba nešlo něco dělat - kromě vitamínů.
@Macina13 píše:
Holky, a co děláte před IVF, aby to dopadlo.Já cvičím Mojžišovou a půjdu ještě na srovnání kostrče před ivf a chci si nechat udělat lymfomasáž, abych se dobře prokrvila
A teď ještě detoxikuju, ať se pročistím. Beru yuccu a sušený česnek v tabletách.a beru listovku pravidelně.
Já mám akorát z CARu kyselinu listovou. Tu si dávám každé ráno a jinak nic.
@Macina13 celé dobu beru listovku a chlorelu, jinak nic a plánuji pouze začít brát ještě nějaké vitamíny pro těhotné, zhruba odben
@Macina13 píše:
Jojo, vím… Uvidím, ono mi to taky možná doma neprojde… ![]()
@Macina13 s ohledem na věk partnera už nechceme moc čekat, přeci jen nechci zůstat jen u jednoho a nechci aby jsem děti vychovávali v jeho důchodu ![]()
@Macina13 to mi samozřejmě také, ale pokud to jen trochu půjdeme, chceme alespoň dvě
@stiskoch Moje řeč… Za jedno bych dala cokoliv, dvě díťátka – ideální stav… ![]()