IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
5.11.13 18:16

@Macina13 mám krátký :mavam: @baluuu8 zatím jsem si je nevyzvedávala takže netuším :think: v papírech mám 5-10tis. spíše k 5.tis. tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 18:20

@Macina13 Dneska mě totiž ředitelka zase nasrala :mrgreen: Nebudu tam ani minutu navíc :pankac: No jo, v pátek se ukáže, jestli hajzlík folík zmizel zase a nebo se vybičoval a ještě poskočil nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 18:22

@Kyslíková Folík se určitě vybičoval, aby nasral ředitelku. :mrgreen: Máš recht, radši být v klidu doma než se stresovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.11.13 18:25

@Kyslíková když poleze o 2mm, tak za 4 týdny vyroste hajzlík :-) a v 18mm Pregnyl a IUI a máš to :-).

@stiskoch tolik? U nás to jednu holčinu vyšlo na 2 700,– a měla ale 15 foliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 18:26

@baluuu8 Peníze by se mi samozřejmě hodily, komu ne..ale za ten stres mi to nestojí. Štve mě, že se to všechno tak táhne. Na Vánoce jsem už chtěla být doma (původně už jsem chtěla mít po porodu a mít u sebe mimi) a neprožívat žádný stresy s vánoční výzdobou, besídkama a apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 18:27

@stiskoch A jak se cítíš na to píchání injekcí? Já se trošku bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 18:28

@Kyslíková No já jsem to taky měla jinak naplánováno, viz metřík… :-( Ale říkám si, že všechno co se děje, má nějakej význam… A že my si ty maminečka užijeme úúúúplně jináč, až se nám narodí, protože si je tak moc přejeme. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.13 18:29

@Macina13 vím že teď zdražovali zvlášt menopur který mám také napsaný :think: jsem zvědavá jaký bude konečný výsledek.. raději bych už nakupovala pro miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.11.13 18:33

@stiskoch to mi povídej, já si celou dobu tajně odkládám penizky na vybavičku pro miminko a teď to dáme, abysme ho vubec měli :zed:, ale co naděláme, když to jinak nejde. Holky u nás mívají Preugon (nebo tak nějak) no a celý pokus s těmi vychytávkami jako je PSCI, prodloužená kultivace atd., mražení vyjde cca na 20 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 18:34

@stiskoch jak já bych nakupovala pro miminko! Obzvlášť teď - v Mamince jsou slevový kupóny :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.11.13 18:35
@baluuu8 píše:
@Kyslíková No já jsem to taky měla jinak naplánováno, viz metřík… :-( Ale říkám si, že všechno co se děje, má nějakej význam… A že my si ty maminečka užijeme úúúúplně jináč, až se nám narodí, protože si je tak moc přejeme. :hug:

Přesně to je můj názor. Abysme je pak moc nerozmazlovaly :-)

@Kyslíková letos se konečně těm besídkám vyhneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 18:38

@Macina13 No asi je trochu rozmazlíme… :srdce: Ale to neva… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.13 18:55

Já mám holky vybraný kočárek za dobu snažení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.11.13 19:03

@Kyslíková neboj ty injekce nejsou tak hrozny já měla dlouhý protokol a na odběr jsem šla až 16 DC a to bylo injekci a ještě mi sem tam píchli i na klinice chce to hlavně klid a říkat si že to děláš pro toho mrňouska :palec:
Holky nevim na kolik vás to vyjde ale mě to stalo 30 000 :zed: :pocitac: a teď ještě budu platit za ten KET :zed: ta častka hrozně naskočila za ICSI a pak za to mražení ale je fakt že ja jsem to stihla před zdražením léků
teda holky vy už jste koukám nachystaný už jen to mimi v bříšku ale nebojte nejpozději v lednu si tu budeme psát o tom jak čekáme na akci srdíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.11.13 19:04

@stiskoch spermiogram-Oligoasthenote­ratozoospermie co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí