IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
4.11.13 19:24

@peluche Né, neřekli mi to, bavila jsem se jen se sestřičkou. A cyklus mám pravidelnej, tak nevím, co chcou ještě vylepšovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.11.13 20:22

@tinanina U nás se nepřišlo na žádný problém, spermio v pohodě, já taky. Ale teda na laparoskopii jsem nebyla, ale nepředpokládají u mě srůsty vejcovodů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
4.11.13 20:59

Ahoj stimulaci jsem měla v srpnu a 2 září jsem měla ET ten bohužel nevyšel :( tak jsme se s manželem rozhodli že chvilku počkáme abych se zbavila těch hormonů a tak a teď jsme se konečně rozhodli že už je na čase a že to určitě vyjde :D Jinak odběr jako samotný byl super vůbec nic si nepamatuji :nevim: a pěkně jsem se prospala pak už to bylo horší dost mě bolelo břicho a hůř se mi dýchalo a přešlo mě to asi po deseti dnech. když jsem byla na Et tak mi jen doktor říkal že tam mám trochu tekutiny a zvětšený vaječníky i tak mi embryjko dal a dopadlo to jak dopadlo :( no nedá se nic dělat naštěstí máme ještě mrazáčky :)už se na ně těším :dance:
už jen aby ta potvora dorazila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.11.13 21:04

@baluuu8 tak já se přidávám a jsem na tom stejně jako ty. 3 neúspěšné IUI a teď už půjdeme na IVF. Počítám, že ET by mělo být někdy před Vánocemi. V našem CARU dělají častějí dlouhý protokol, tak se to natáhne přes dva cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.11.13 21:11

Ahojky :mavam: pravděpodobně jdeme v prosinci také na první IVF, mám čas na rozhodnutí do 7.11 pak mám nasadit na měsíc antiko a v prosinci IVF, ale zatím jsme se definitivně s partnerem nerozhodli, tedy hlavně já pořád váhám, ale celé dnešní odpoledne studuji a jsem čím dál více rozhodnutá, že do toho půjdeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
4.11.13 21:25

Ahoj, mě taky nejspíš čeká IVF, zatím marně pěstujeme jeden ubohý folikul po clostilbegytu 1-1-1. Pokud mi doroste (zatím rychlost růstu 2mm za týden), uděláme IUI, pokud ne už se třesu na injekce! :kytka:

@Macina13 :hug: zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
4.11.13 21:30

@Kyslíková zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
4.11.13 22:30

@baluuu8 No toto 8o Tak nezbývá než jim důvěřovat, že :D
Jinak zdravím další příchozí :mavam:
@Kyslíková musíš přeřadit na vyšší rychlost :pankac: já byla u IUI taky nějaká zpomalená :mrgreen: na kontrole po třech dnech od první folikulometrie byl ten chudák pořád stejný a vybičoval se k nějakému růstu až po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.11.13 07:11

@peluche muj 2. dc snad bude tento pátek, sobota. My také naštěstí nějaké spermie máme, ale jejich málo a motilních ještě míň. Řeknu ti pak na kdy mě pozvali na příští návštěvu.
@stiskoch a přišlo se na to kde je problém?, to by ti asi pomohlo v rozhodování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 07:27

@peluche jedu hlemyzdim tempem, ale uz jsem v polovine!! Mam 10mm :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.13 08:41

@tinanina problém je u partnera, psala jsem ještě několika doktorům a většina se zhruba shoduje na tom stejném, takže jdeme do IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.11.13 09:01

@stiskoch šla bych do toho! Zázrak se asi nestane, tak na co čekat, když i takhle všichni víme, že to je běh na dlouhou trať :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.13 09:20

Holky jaké metody budete podstupovat a případně proč, jestli nevadí že vyzvídám? Nám bylo doporučeno jít určitě do ICSI, s tím že by případně doporučoval asistovaný hatching, či PICSI tak teď hledám informace jak to ovlivní úspěšnost či naopak ublíží embriu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.11.13 09:39

@stiskoch my jdeme na IVf rovnou s ICSI. použitelných spermií máme asi 100 tis, samy by to nedaly. Inseminace se prý dělá až od 8 mil výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.13 09:48

@tinanina u nás nevím přesně kolik jich máme v pořádku, ale když si to tak nějak vypočítám z jejich výsledků tak cca 120tis., takže hodně podobně :think: a neuvažujete o metodě PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí