Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adela-in on se tě zeptá a neblázni, takový věci musíš říct…a kdyžtak se to může udělat pod lokálkou…narkóza trvá sice jen chviličku, ale tu rýmu určitě přiznej…neboj, oni to z tebe dostanou…kvalitu ti řeknou do hodiny, i počet vajíček… ![]()
@Adela-in píše:
@LucikFu28
Jo? Dělaj to i lokálně?
tak přednostně se to dělá pod narkózou, je to lepší…ale myslím se, že když má třeba někdo srdeční problémy, tak se dá udělat lokálně…nebo když bys narkózu odmítala…ale neboj se, ta narkóza je v pohodě a hlavně to trvá chviličku…dobře to dopadne… ![]()
@LucikFu28
Nějak to dopadne…Je mi to fuk. hlavně aby to už bylo..a pak za týden..a pak za 14 dní…a pak za 6 týdnů…a tak…
Ale je to můj názor, fakt nevím, jestli by s tím souhlasili…to bys se musela zeptat…když jsem tam byla poprvé, jedna ženská taky měla rýmu a normálně šla pod narkózu…buď v klidu, ju? ![]()
Ahoj holky, nebyla jsem tu jedno dopoledne a takových stránek jste nakecaly
koukaly jste k sobě na profil?? tam by jste tu pozvánku měly mít, když kliknete na své jméno tak vpravo?
@Ibisek4 píše:
Holky, zakládám uzamčenou skupinu, až to bude aktuální pošlu pozvánky
Doufám že mne vezmete mezi sebe… ![]()
Večer až se přihlásí Ibisek tak je tady sraz a přesun
takže večer nástup
![]()
Mám tam pozvánku, ale nevim co s ní..Je tam doskuze, která se jmenuje IVF nebo KET…to je ono?
Teda holky, vy zase dneska jedete.. nestíhám to číst..
já pozvánku nemám, ale @Macinaz mi poslala nějaký odkaz, tak jsem žádala.. večer tu nebudu, jdu na poslední volejbalový mač.. a zítra mě čeká KET.. už teď jsem nervozní..
ach jo, během 14 dnů se asi zblázním.. ![]()
Už jsem na naší nové diskuzi, takže teď už vás budu hledat jen tam, ju? sem už chodit nemusím?