Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím snažilky, mohu se přidat??Já píchám od neděle a v pátek na utz tak uvidíme. Je to naše první IVF
@SlunickoMamina Ahoj, a vítej
To jsme na tom skoro stejně… Já si píchám injekce od soboty a na UTZ jdu zítra… ![]()
Holky koukám, že jsme na tom skoro stejně
Jak ty injekce snášíte? Já musím přiznat, že je jsem je u prvního ivf snášela líp
. Zítra jdu na utz tak jsem zvědavá jak dopadnu.
Bála jsem se, že je budu snášet špatně, ale zatím je to dobrý… ![]()
Ahoj holky, pridavam se k vam
mam dlouhy protokol u 2.IVF, ode dneska picham gonal, 14.8. jdu na kontrolni ultrazvuk pred odberem…tak jsem ted natesena, bo se konecne zacina zase neco dit
po ET me to naopak prechazi, protoze zacinam mit nervy a to cekani je strasne dlooooouhyyyy
![]()
Holky co si založit uzavřenou skupinu? Nechtěla bych být před vámi v anonymitě, ale zase nechci, aby mi tu rodina četla co a jak. Je skvělé, že se spolu můžeme podělit. Já se docela bojím zítřejšího utz, snad tam něco bude.
@veveruse78 teď už to vyjít musí. Je skvělý, že neztrácíš optimismus
@Anonymní píše:
Holky co si založit uzavřenou skupinu? Nechtěla bych být před vámi v anonymitě, ale zase nechci, aby mi tu rodina četla co a jak. Je skvělé, že se spolu můžeme podělit. Já se docela bojím zítřejšího utz, snad tam něco bude.@veveruse78 teď už to vyjít musí. Je skvělý, že neztrácíš optimismus
klidne
jestli ji teda umis zalozit:)) ja totiz ne
![]()
utz se neboj, urcite tam bude pripraven dostatecny pocet vajicek, stejnak je vzdycky nejdulezitejsi jen to jedno jedine (prip.2) ![]()
Tak pokud by byla skuina ráda se přidám…já mám utz v pátek bojím se ale snad to dopadne vše jak má…snáším to celkem dobře až na pobolívání v podbřišku a unavu
Ahojky. Za chvíli jedu na UTZ, tak jsem na to zvědavá…
Až se vrátím, tak napíšu, jak jsem dopadla… ![]()
@22karkulkaaa držím palce, já jdu odpo, tak pak také napíšu. Možná ještě stihnu tu skupinu ![]()
Tak se mi nevím jakým způsobem podařilo založit uzavřenou skupinu
Tak až to admini schválí, tak pošlu pozvánky.
Tak já jsem dopadla myslím dobře
dr chválil, jak to všechno pěkně jde, tak mám radost… V pondělí jdu na další UTZ a ve středu na odběr vajíček… ![]()
Ty jo všechny jste už skoro před odběrem nebo už stimulujete a já zatím čekám jak zabere zastavovací injekce a az na konci srpna budu teprve stimulovat. To už budute ve většině případu i po transferu. Doufám, že mi to rychle uteče a Vám, ze to všechno dopadne dobře ![]()