IVF srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.8.13 11:55

Zdravím snažilky, mohu se přidat??Já píchám od neděle a v pátek na utz tak uvidíme. Je to naše první IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
7.8.13 12:06

@SlunickoMamina Ahoj, a vítej :mavam: To jsme na tom skoro stejně… Já si píchám injekce od soboty a na UTZ jdu zítra… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 12:37

Holky koukám, že jsme na tom skoro stejně :) Jak ty injekce snášíte? Já musím přiznat, že je jsem je u prvního ivf snášela líp :(. Zítra jdu na utz tak jsem zvědavá jak dopadnu.

• Citovat
  • Upravit
1423
7.8.13 12:56

Bála jsem se, že je budu snášet špatně, ale zatím je to dobrý… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
7.8.13 15:26

Ahoj holky, pridavam se k vam :mavam: mam dlouhy protokol u 2.IVF, ode dneska picham gonal, 14.8. jdu na kontrolni ultrazvuk pred odberem…tak jsem ted natesena, bo se konecne zacina zase neco dit :mrgreen: po ET me to naopak prechazi, protoze zacinam mit nervy a to cekani je strasne dlooooouhyyyy :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 16:44

Holky co si založit uzavřenou skupinu? Nechtěla bych být před vámi v anonymitě, ale zase nechci, aby mi tu rodina četla co a jak. Je skvělé, že se spolu můžeme podělit. Já se docela bojím zítřejšího utz, snad tam něco bude.

@veveruse78 teď už to vyjít musí. Je skvělý, že neztrácíš optimismus

• Citovat
  • Upravit
9093
7.8.13 17:20
@Anonymní píše:
Holky co si založit uzavřenou skupinu? Nechtěla bych být před vámi v anonymitě, ale zase nechci, aby mi tu rodina četla co a jak. Je skvělé, že se spolu můžeme podělit. Já se docela bojím zítřejšího utz, snad tam něco bude.@veveruse78 teď už to vyjít musí. Je skvělý, že neztrácíš optimismus

klidne :) jestli ji teda umis zalozit:)) ja totiz ne
:oops:
utz se neboj, urcite tam bude pripraven dostatecny pocet vajicek, stejnak je vzdycky nejdulezitejsi jen to jedno jedine (prip.2) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 21:38

Tak pokud by byla skuina ráda se přidám…já mám utz v pátek bojím se ale snad to dopadne vše jak má…snáším to celkem dobře až na pobolívání v podbřišku a unavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
8.8.13 08:49

Ahojky. Za chvíli jedu na UTZ, tak jsem na to zvědavá… :) Až se vrátím, tak napíšu, jak jsem dopadla… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.13 10:34

@22karkulkaaa držím palce, já jdu odpo, tak pak také napíšu. Možná ještě stihnu tu skupinu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.13 10:40

Tak se mi nevím jakým způsobem podařilo založit uzavřenou skupinu :) Tak až to admini schválí, tak pošlu pozvánky.

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 12:22

Holky tak at vám to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
8.8.13 16:08

Holky, tak co, jak jste dopadly na kontrolach? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
8.8.13 17:11

Tak já jsem dopadla myslím dobře :D dr chválil, jak to všechno pěkně jde, tak mám radost… V pondělí jdu na další UTZ a ve středu na odběr vajíček… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
8.8.13 19:18

Ty jo všechny jste už skoro před odběrem nebo už stimulujete a já zatím čekám jak zabere zastavovací injekce a az na konci srpna budu teprve stimulovat. To už budute ve většině případu i po transferu. Doufám, že mi to rychle uteče a Vám, ze to všechno dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí