Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zoran Ahoj
mas 1 embryjko nebo 2? ja mela dnes OPU (11 vajicek) a ET me ceka v sobotu…
@Anonymní píše:
@hankaaaa poslala jsem ti pozvánku do skupinyTak se k nám přidej
Já bych taky ráda byla pozvaná
dneska mám za sebou první píííchanec a jsem srab, proto to nechávám na drahé polovičce
![]()
@Mata26 chce to chvili strpeni, nez bude anonymni na pc…urcite vam pak pozvanku posle ![]()
@sonipa kampak ses ztratila? snad je vse OK…nejsi uz taky po OPU?
@veveruse78 Ahojky…tak už jsem tady…minulý týden jsem vůbec nestíhala, práce, doktoři…ale teď už to bude lepší…a máš pravdu, dnes už jsem byla na OPU…máme 5 vajíček…nic moc, ale tak důležitější než kvantita asi bude aby se aspoň to jedno vyvíjelo tak jak má…a podle Dr. nebudeme mít ani prodlouženou kultivaci, protože z těch pěti se prý rychle vybere to nejlepší, což asi znamená ET už v pátek nebo sobotu…
A jak jsi včera dopadla ty…?? ![]()
@sonipa nechces pokracovat s nami spis v te uzavrene diskuzi? staci jen prijmout pozvanku…jinak ja vcera na OPU z 12 foliku 11 vajicek a dnes volali, ze zralych bylo 7 a vsechna se oplodnila. Tak ted aby se v poho vyvijela…by budeme mit PK, paty den je bohuzel nedele, kdy tam nejsou, tak pujdem na ET v sobotu, takze to bude 1 ctyrdenni morulka
@Zoran já jsem ze zacatku taky nic neviděla, ono je to když si jdeš na vlastní profil, tak vpravo nahoře se ti objeví pozvánka do skupiny ![]()
Ahoj holky muzu se pridat dnes mam za sebou prvni pichanec je to me treti IVF a z druheho mame. doma 2,5letou holcicku
Ahojky holky, tak třetí IUI nevyšla a tak odedneška začínám stimulovat na první IVF. Je na tom někdo podohbně jako já?
Ahoj, tak včera jsem absolvovala svoje první OPU, je na tom někdo podobně?