Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zoran Ahoj
mas 1 embryjko nebo 2? ja mela dnes OPU (11 vajicek) a ET me ceka v sobotu…
@Anonymní píše:
@hankaaaa poslala jsem ti pozvánku do skupinyTak se k nám přidej
Já bych taky ráda byla pozvaná
dneska mám za sebou první píííchanec a jsem srab, proto to nechávám na drahé polovičce
![]()
@Mata26 chce to chvili strpeni, nez bude anonymni na pc…urcite vam pak pozvanku posle ![]()
@sonipa kampak ses ztratila? snad je vse OK…nejsi uz taky po OPU?
@veveruse78 Ahojky…tak už jsem tady…minulý týden jsem vůbec nestíhala, práce, doktoři…ale teď už to bude lepší…a máš pravdu, dnes už jsem byla na OPU…máme 5 vajíček…nic moc, ale tak důležitější než kvantita asi bude aby se aspoň to jedno vyvíjelo tak jak má…a podle Dr. nebudeme mít ani prodlouženou kultivaci, protože z těch pěti se prý rychle vybere to nejlepší, což asi znamená ET už v pátek nebo sobotu…
A jak jsi včera dopadla ty…?? ![]()
@sonipa nechces pokracovat s nami spis v te uzavrene diskuzi? staci jen prijmout pozvanku…jinak ja vcera na OPU z 12 foliku 11 vajicek a dnes volali, ze zralych bylo 7 a vsechna se oplodnila. Tak ted aby se v poho vyvijela…by budeme mit PK, paty den je bohuzel nedele, kdy tam nejsou, tak pujdem na ET v sobotu, takze to bude 1 ctyrdenni morulka
@Zoran já jsem ze zacatku taky nic neviděla, ono je to když si jdeš na vlastní profil, tak vpravo nahoře se ti objeví pozvánka do skupiny ![]()
Ahoj holky muzu se pridat dnes mam za sebou prvni pichanec je to me treti IVF a z druheho mame. doma 2,5letou holcicku
Ahojky holky, tak třetí IUI nevyšla a tak odedneška začínám stimulovat na první IVF. Je na tom někdo podohbně jako já?
Ahoj, tak včera jsem absolvovala svoje první OPU, je na tom někdo podobně?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď