Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky mám za sebou 2. IVF ještě teda nevím jestli neuspěšné, ale stimulace dopadla strašně mizerně jen dvě vajíčka a z toho 1 embryo…a to já mám být objektivně zdravá…hrozně mě to štve protože v nativu bych měla jedno vyjíčku takhle jsem přišla o placenej cyklus a už mi zbývá jen jeden tak asi změníme CAR…chtěla bych vědět vaše zkušnosti či doporučení…vím že se to bude velmi lišit, ale aspon subjektivní zkušenosti mi pomohou
@terkam1 ahojky neviem kde si bola v CAR a aké vyšetrenia ti robili. Máš napríklad vyšetrené AMH? A čo hormonálny profil?
@joanee píše:
Meli jste isci? to by mely byt ze 2 vajicek,2 embria
měli jsme ICSI druhé se přestalo vyvíjet
Za sebe jednoznačně doporučuju IVF Cube Praha
Mají úžasný a osobní přístup a navíc umí zázraky
![]()
@janvana píše:
@terkam1 ahojky neviem kde si bola v CAR a aké vyšetrenia ti robili. Máš napríklad vyšetrené AMH? A čo hormonálny profil?
hormonální profil mi dělali a mám ho prej vpořádku AHM nevim
Já si nemyslím, že je to špatným CARem… prostě by to tak asi bylo i jinde. můžeš mít kliniku s úžasnýma výsledkama a když máš smůlu, tak prd.
kamarádka chodí prý k nejlepšímu doktorovi v republice - doporučil strých gynekolog- a už zkouší 6 let a pořád nic ![]()
@Barčí1411 píše:
@terkam1 a odkud jsi?… My jsme chodili do Plzne - NATALART
já právě přemýšlím že bych jezdila klidně do Brna i když je to na druhý straně republiky… prostě hlavně abych pak nemusela do celého cyklu za svoje
@terkam1 vetsinou kazdy doporuci to, kde se zadarilo. Takze za me Reprofit Brno. Ale spis zalezi na tom, jaky je u vas problem, co mate za vysetreni a aky byl postup lecby. Do ktereho car nyni chodis?
@zelenaprisera no víš tohle mi moc nepomůže… tak jestli jsem v pořádku tak proč se ta stimulace vůbec nedařila a když mi to doktorka říkala na UZ vyš že to není dobrí žádala jsem jí at to teda nějak stopne at nepříjdem o pokus tak prej to už nejde
byla jsem hodně zklamaná… ono kdo si tím neprojde nepochopí
@terkam1 tak za me genet Nam tam vyslo 5 ivf napoprve!!! Maji uzasny pristup, moderni metody a konecne udelali neco jinak nez tam kam jsme chodili predtim
vybrali jsme si metodu IMSI a ted nam tady spinka 6 tydeni anicka
je to fakt zazrak ![]()
@terkam1 jaky protokol jsi mela? Jake davky leku? Vysledek AMH by ti mohl byt dost napomocny. Pokud ti nerostou folikuly bude problem prave v nekyere z techto otazek.
@Michaela1983 píše:
@terkam1 vetsinou kazdy doporuci to, kde se zadarilo. Takze za me Reprofit Brno. Ale spis zalezi na tom, jaky je u vas problem, co mate za vysetreni a aky byl postup lecby. Do ktereho car nyni chodis?
u nás je problém horně špatnej spermiogram a z prvního IVF máme syna…ale ted ten druhej si myslim že mi dala doktorka málo hormonů měla jsem gonal 150j a to jsem asi nereagovsala vůbec a pak jsem dosatala 200 ale to až po tejdnu a k punkci byly jen 4 folikuly…2 byly prázdné… takže katastrofa…ale prej tam bylo ještě hodně drobných které se prostě nepodařilo vystimulovat… u nás se toho už pak moc nevyšetřovalo manžel má spermio mezi 1-3 mil spermiermi a 99% je špatnejch
@terkam1 davky jsou hodne nizke. Nicmene pred dalsim pokusem bych predevsim podstoupila dalsi vysetreni. To amh urcite
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď