Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucienkaaa súhlasím mne zmena CAR pomohla hlavne psychicky aj keď sa nezadarilo som tam spokojná.
Janvana a kolik jsi měla prosím to AHM? mě čeká ivf za měsíc v pronatalu v Praze, vše vyšetření máme vše ok, jen to zatracene ahm 0,3, fhs nad limitem… jak jsi reagovala na ivf ty? a zadarilo se nakonec?
@tere19 píše:
Janvana a kolik jsi měla prosím to AHM? mě čeká ivf za měsíc v pronatalu v Praze, vše vyšetření máme vše ok, jen to zatracene ahm 0,3, fhs nad limitem… jak jsi reagovala na ivf ty? a zadarilo se nakonec?
Ahoj, tak jsme na tom hodne podobne.ja mam AMH 0,2, fsh tesne nad limitem.Mam prave za sebou 1.a neuspesny pokus IVF v Pronatalu, byly jen 3 prazdne folikuly. A jeste k tomu me tlaci vek, tak premyslim co dal. Je tu skvela diskuze Nizke AHM, holky tam mi hodne poradily- ja jsem totiz jinak ve vsem taky uplny novacek..tak at se dari a neboj i s nizkym AHm se da otehotnet:)
Eiffelka moc děkuju za odpověď tu diskuzi jsem nenašla…rada bych se připojila, mě čeka prvni ivf v pronatalu ted v březnu
ta tva odpověd me rozesmutnila…bojim se, že to mě čeka. Jak se ti v Pronatalu vlastně libi? za kym tam chodiš?
@tere19 ja jsem proste zacala vsechno resit hrozne pozde, jeste pred rokem jsem nevedela, ze kdyz skoro nemam MS, ze muzu mit problem otehotnet(mam jednoho chlapecka a ten byl hned:).je ale je spousta holek s nizkym AMH, ktere to dlouho resi, chodi na nativy(aby nemusely hned na IVF),daji se delat ruzne veci jako alternativni medicina, hormonalni joga(tam ted chodim ja)atd..tomu ja verim, ale je to vsechno dlouhodobe.ty hodnoty, hlavne to fsh se daji zmenit(to myslim urcuje jak pracuji vajecniky).ja mam par mesicu do 40, tak chci vycerpat pokusy IVF, co stihnu. Ale neklesj na mysli, dokud neni AMH 0 a nekdo otehotnel i s tou nulou:))..Ja chodim, ke komu to zrovna jde. Zcala jsem u primare, ale pak takove ty UTZ, ktere musi byt v konkretni den MS a tak a vyjde to na vikend- tak zkratka, kdo tam zrovna je. Ke komu chodis ty?
Zelenkova nejradeji. Me je 33. Mam za sebou 3 IUI, 2 biocemicke tehotenstvi..Taky jsem zaspala. Menstruju normalne jen mam kratke cykly asi 24 dni. Chodim i na akupunkturu..
@tere19 píše:
Zelenkova nejradeji. Me je 33. Mam za sebou 3 IUI, 2 biocemicke tehotenstvi..Taky jsem zaspala. Menstruju normalne jen mam kratke cykly asi 24 dni. Chodim i na akupunkturu..
Ja te nechtela vyplasit- ja mela tak spatny vysledek IVF urcite kvuli tomu, ze mi nepracuji vajecniky- bez leku jsem nemela MS vubec a kdyz jsem testovala, tak ani ovulaci. Nizke AMH neznamena, ze cyklus nefunguje, to je jen dalsi problem u me.Ja ted zacala s tou hormonalni jogou, tak uvidime:) U Zelenkove jsem byla ted naposled a mam prijit v nedeli, tak uvidim, na koho naarazim
Ja ovulaci ano, dokonce ukazkovou, menstrujuju pravidelně…je to fakt mezi nebem a zemí. Zatr lotr a všichni okolo se tvaří že je to bez problěmů..včak to znač, ta největšá samozřejmost na světě!