ISCARE OPU v sobotu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
30.7.13 12:33

ISCARE OPU v sobotu?

Ahoj všem zkušeným snažilkám. Prosím o info nevíte někdo zda lze provést OPU v Iscare i v sobotu? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14112
30.7.13 12:38

@vsejesupr určitě kromě neděle kdykoliv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.7.13 12:38

@vsejesupr ahoj, v sobotu myslím, že ano, normálně tam fungují, jen v neděli mají zavřeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.7.13 12:53

Děkuji za info holky, ještě se chci zeptat ted jsem četla na jejich stránkách že se hradí 16 tisíc asi za nějaké lab. výkony myslela jsem že jde vše na pojištovnu? Nevíte je to tak i jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.13 13:05

@vsejesupr cyklus stojí tuším cca 26tis, ty skládáš zálohu 16tis buď budeš doplácet nebo ti vrátí. Rozhodně nikde to neplatí celé pojištovna. My platili 16 200kč + 1000kč léky a měli jsme v tom ET, ISCI i prodlouženou kultivaci a zamražení embryjek. Pokud máte dobré spermio nejspíš nebude potřeba ISCI což je 8000kč.

Příspěvek upraven 30.07.13 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.7.13 13:06

Na pojišťovnu :lol:

tohle si myslí snad všichni. Ceníky se různí, musíš pohledat na netu.
V sobotu tam fungují normálně.
Doplácí se za hodně věcí, nevím, co máte v plánu. Bývají to léky, stříkačka při iui, pobyt na lůžku, narkoza, zamrazeni, prodloužená kultivace. Jak pri cem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.7.13 13:14

@MisTer já žila v domění že 3 nebo 4 IVF proplácí plně pojištovna nemyslela jsem že jen částečně hradí…no až ted po tom více pátrám a nemile zjištuji toto…ale díky za info napsala jsi to celkem srozumitelně..tak to by mě zajímalo kolik to potom vychází když nehradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.13 13:21

@vsejesupr ano proplácí ale jen část, kdyby proplácela celé cykly asi už máme všichni kupu dětí, šel by na to každý!!! Když pojištovna nehradí tak základní cyklus je pak 26000 kč + když je potřeba něco dalšího navíc jako je ISCI, PK atd. Počítej, že pokud máte dobré spermio bude tě to stát cca 10-13tis možná i méně, pokud špatné bude to cca těch 16tis navíc pak si platíš léky injekce na něco přispívá já měla ty levnější a přesto jsem 1000kč doplácela holky co mají dražší doplácejí podle stimulace 1000-5000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.7.13 13:23

@vsejesupr bohužel, pojišťovna hradí jen úplně obyčejné IVF, to znamená nějaké léky jsou na pojišťovnu, ale nejsou to ty čištěné a ty, které se užívají nejvíce, dále pak poj. hradí narkózu a samotný odběr vajíček a tuším, že klasické oplodnění, jenže to je opravdu jen ten základ, který nestačí snad nikomu, takže si připlácíš za lepší léky, ICSI to využívá také téměř každý, pač je tam větší šance oplodnění, prodl. kultivaci, pokud máš víc embryí a pak ještě nějaký lepší katetr při zavádění (vůbec netuším, čím to tam zavedou, když si ho nezaplatíš, ale ani jsem to nechtěla zjišťovat), zkrátka všechny úkony, kt. ti zvyšují šanci si hradíš sama a ještě zamražení.. Ale musím říci v jejich prospěch, že některé výkony zlevnili, před třemi roky nás to stálo asi 28 tisíc ( 14 embryí, ICSI, PK a zamražení) a letos 15 embryí a stejné úkony „pouhých“ 23 tisíc a to jsem doplácela zase víc za léky… Ale takhle to funguje v našem zdrav. ve všem, málo kde si nepřiplácíš… Takže asi tak, nicméně pokud bys chtěla levnější CAR, tak jedině Podolí, Motol a Apolinář, ty jsou státní, nicméně jsem na ně neslyšela zrovna chválu, jinak si myslím, že ty ceníky budou dost podobné… a bohužel i potom KET, když ti zbude na zamražení zase hradíš… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.7.13 13:25

@MisTer tak nás to stálo 23 tisíc, ale nepočítám léky… takže je fakt, že celkem se to na těch 26 vyšplhalo taky :zed: :zed:, jinak si dovolím nesouhlasit, že by na to šel každý, zase taková „sranda“ to není, aspoň pro mne tedy ne, i kdyby to bylo zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.7.13 13:36

Holky děkuji rozdýchávám dnes tu částku, nějak se mi do toho celkově nechtělo a před chvíli jsem zjistila že ještě navíc budu muset platit…u nás bylo vše OK spermiogram, ovulace, folikul, sliznice vždy dle ultrazvuku OK tak třeba nebudu muset tak moc stimulovat a brát drahé léky… příčina nemožnosti otěhotnění nezjištěna, raději bych ale byla kdyby mi někdo dokázal říct proč nedokáži za čtyři roky otěhotnět… to bych mu klidně i tu částku dala…někdy se to prý právě zjistí až při IVF…pořád si myslím, že musím mít neprůchodné vejcovody a s tím se prý ale nedá stejně zase nic dělat než IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.13 13:39

@vsejesupr a podstoupili jste už něco IUI třeba??Ty jsi v iscare nebo zatím jen zjištuješ informace? Co laparka, genetika imunologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.7.13 13:44

@MisTer Laparka je dle doktorky prý zbytečná, když jsem neměla záněty apd měla jsem slepák ale říkala že pokud je dobře zhojen vejcovody by prý neprůchodný neměly být…, genetika OK na imuno mi zjistili vyšší zastoupení NK buněk ale ne v reprodukčním bloku ten je OK takže protilátky proti spermiím a ováriím apd nevytvářím no s těmi NK bunkami jsem myslela že se bude něco dít ale doktorka mi řekla že pokud mám reprodukční blok v normě nic se s tím dělat nemusí…IUI jsem zvažovala ale zjistila jsem že je tam větší uspěch jen v načasování což mi přijde zbytečný já třeba měla dle ultrazvuku OVU tak jsem se snažili a nic tak nevím ale prostě IUI jsem myslela že nemůže vyjít že je zakopanej pes někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.13 13:47

@vsejesupr tak IUI je zadarmo jen nějaký hormony v řádech 100kč si zaplatíš, za zkoušku nic nedáš hodně holkám se to povedlo! Nám to tedy ani 5× nepomohlo ale vím, že jsem to zkusila a s jistotou jsem šla do IVF, to tedy také nic jen jsme vyhodili peníze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.7.13 13:52

@MisTer a co je u vás špatně? Vědí lékaři proč nemůžeš otěhotnět? Jestli jo tak si myslím že je to lepší než když se tělo tváří jako že vše je super…já tomu IUI fakt nevěřím tam jde jen o načasování a to já mohu zvládnout doma já mám MS i OVU přesně vždy vím kdy přijde akorát se nevím proč nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí