Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@superandrysek vidis a ja bych pristup s jakym jsem se v Gennetu setkala, neprala ani nejhorsimu nepriteli
Doktorka se chovala absolutne neprofesionalne a neeticky, 3× jsem stimulovala naprosto stejne s naprosto stejnymi vysledky, az po 3. IVF jsem ji ukecala, ze by mozna nebylo od veci taky mrknout na pruchodnost…pry: a to jsem vam nedelala??? Hmmmmm, fakt ne. Vsichni se tvarili, ze asi nic moc vajicka. My jsme si s muzem v dubnu rekli, ze to riskneme prirozene a posledni mrcha prisla v cervnu, takze ta vajicka jeste asi tak spatna nebudou ![]()
PS: ale aby mi doktorka radila, at si najdu normalniho chlapa, to bych fakt uzasnym pristupem nenazyvala ![]()
@terkam1 No vidíš a Arleta je jen o pár kiláků dál v Kostelci nad Orlicí
.
@zelenaprisera a kolikátý to byl neuspěch kolikáté IVF v pořadí co se hepovedlo?
@terkam1 taky mam nizke amh, vlastne temer nulove. Jako samoplatce ten test stoji myslim 900 coz se urco vyplati.
@terkam1 nevyvinuly se folikuly z důvodu nízkého AHM. ale to není směrodatný… a jsem samoplátnce, takže jsme i první pokus platili my. prostě si nemyslím, že změna CARu všecko vyřeší.
A to AHM CAR nedělá nebo proč si to mám nechat udělat jako samoplátce?
@zelenaprisera píše:
@terkam1 nevyvinuly se folikuly z důvodu nízkého AHM. ale to není směrodatný… a jsem samoplátnce, takže jsme i první pokus platili my. prostě si nemyslím, že změna CARu všecko vyřeší.
no já nemyslim že změna CARu vyřeši všechno, ale třeba ta stimulace byla fakt blbě a musí se u mě jinak nevim ale dost štve že to nešlo stopnout už v průběhu když se vědělo že to jde blbě
@terkam1 vzdy jsme meli cely IVF cyklus ( meli jsme jich 5 ), je tam vetsi pravdepodobnost uspechu. estli ti nedela problem stimulace a mate posledni pokus s prispevkem od pojistovny nativ neres
drzim palce at uz vam to vyjde. my jsme se tim trapili 2,5 roku a zadarilo se - je to dlouha cesta ale stoji za to.
ja jsem hodne u toho posledniho pokusu zmenila zivotni styl, pravidelne cvicila mojzisovou, chodila na specialni masaze na uvolneni panve, uzivala cinskou medicinu a doufala a verila - manzel me byl velkou oporou.
a pak GENNET zakouzlil a ejhle ![]()
@dendulina hmmm chapu je to doktor od doktora, my jsme chodili k Dankovi do -gennetu Archa Praha
preju hezke a bezproblemove tehulkovani a samozrejme GRATULUJU ![]()
@terkam1 dela, ale doplaci se i tak myslim 600. Za konzultaci nekde jinde urcite nic nedas a pokud tam kde jsi nemas dobry pocit, jdete urcite jinam. Neznamena to, ze to pomuze, ale car musis duverovat.
@terkam1 píše:
A to AHM CAR nedělá nebo proč si to mám nechat udělat jako samoplátce?
V mojom CAR to vyšetrujú a vyšetrili mi to hneď na začiatku u HP. Skús sa spýtať možno ti ho dokonca robili a nevieš o tom.
@janvana píše:
V mojom CAR to vyšetrujú a vyšetrili mi to hneď na začiatku u HP. Skús sa spýtať možno ti ho dokonca robili a nevieš o tom.
no já právě nevim ale jsme ve státním zařízení tak si myslim, že pokud to pojištovna platí tak nevim proč bych měla zase platit další vyšetření…jako bychom už toho neplatili dost…ale ani mi nikdo neřekl že si mám něco doplatit že by bylo vhodné to vyšetřit…proto se ptám
Mně taky v Cubu vyšetřovali AMH a nic jsem neplatila
Jinak souhlasím, že ne vždycky může změna CARu pomoct. Ale pokud k nim nemáš důvěru a o něčem z toho co dělají pochybuješ, tak to nemá cenu. Podle mě prostředí a psychika dělá hodně i v umělém oplodnění ![]()