IVF v GENNETU

Caty
27.5.09 13:00

IVF v GENNETU

Ahoj holky, moc se omlouvám za další téma, ale nenašla jsem tady něco o Gennetu. Příští měsíc mám začít stimulovat na IVF v Gennetu dlouhý protokol, nemáte s tím někdo zkušenosti? Hodně jsem načetla, ale chtěla bych znát vaše pocity a probémy při stimulaci a pak IVF. Hrozně se toho bojím a ještě víc, že to nevyjde.Chodíte někdo do gennetu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
27.5.09 13:37

Ahoj, v denicku „psychika snazilky“ jsou nas z Gennetu mraky. Zajdi kdyztak k nam. U me se zadarilo na prvni IVF v listopadu s kratkym protokolem, ale nemam nic na mrazaku, dlouhy protokol tam zatim nikdo nemel, ale veKo se na nej chysta na podzim. Madlicka ma od nich dvojcata z darovanejch, Dulcinea 1 z KETu, dalsi na ten stastny pokus cekaji.
Ja nemela komplikace zadne, vsechno jsem snasela dobre, 15 vajec, oplodnilo se 6, 2 mi dali a zbytek jeste den kultivovali, pak vyhodili (prej se nevyvijela)
Chodim do Gennetu v Pha k Dankovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
27.5.09 15:46

Ahoj Caty,

já chodím do Gennetu už rok a čtvrt. Dlouhý protokol je zatím jediná věc, kteoru jsem nevyzkoušela, takže v říjnu se na to chystám. Měla jsem u nich 3× IVF, ohledně přístupu jsem spokojená. Jen při prvním IVF nám neudělali ICSI, protože tvrdili, že se to zkusí normálně, neoplodnilo se ani jedno vajíčko. Tak snad jen bych se od nich nenechala ukecat na nedělání ICSI, udělala bych kompromis: nějaká vajíčka s a nějaká bez ICSI. Stejnou zkušenost jako já má i Pudla.
Jinak celkově Gennet OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
27.5.09 15:48

Ahoj VeKo, děkuju moc radu. No já jsem rozhodnutá pro ISCI, prodlouženou kultivaci a případně asistovanýhatching, prostě všechno co jde. Doufám, že to vyjde. Ke komu tam chodíš?Za jak dlouho po první návštěvě jsi měla IVF?

• Citovat
  • Upravit
21353
27.5.09 16:01

Chodím k Brandejské…
poprvé jsme tam byli v lednu 2008, hned mi udělali průchodnost a HP, přelom února a března bylo IUI s malou stimulací a v dubnu už IVF. Řekla bych, že to jde u nich docela rychle, ale ne násilně. Nikdy mě do ničeho nenutili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.09 16:32

Ahoj Caty :-)

Chodila jsem cca 1 a pul roku do Iscare .Odesli jsme na zacatku roku prave do Gennetu.

CCA za mesic mame stymulaci na 3.IVF DL.PROTOKOLEM.
11.6 jdu na UZ a konzultaci k MUDR.Brandejske.Byla mi doporucena znamou/ceka dvojcatka/ :-) Mudr. je super da se s ni mluvit ..To je asi tak vsechno co "zatim " muzu o Gennetu rict :-)

O pocitech-ze to nevyjde o strachu atd… Mi povidej :-( PLNE chapu jake mas pocity :-(
Tak Caty hodne stesti a zdaru pri IVF a mozna se tam potkame :-) vychazi nam to cca za mesic na stejno pa Jíňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
27.5.09 16:37

Moc děkuju holky za vaše příspěvky. Myslíte, že se může stát, že pojištovna IVF neschávlí?Já tedy doufám, že ano.
Jíňo a co to je přesněji ten dlouhý protokol? Jednou jsem četla, že stimulují od začátku MS a jednou někdy ke konci, tak se v tom moc nevyzná.

• Citovat
  • Upravit
43031
27.5.09 17:52

To se urcite nestane :-))) Ledaze by ti bylo nad 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.5.09 09:27

Ahoj Caty :-) No aj ho uz jednou mela,ale nepamatuji si presne DNY KDY JSEM ZACINALA… Ale.zacinala jsem jeste pred MS strikat do nosu SYNAREL a pak postupne se do toho od urciteho dne pridavali Injekce MENOPURU.Doma se ti podivam a napisu ti presne jak a kolikaty DC jsem aplikovala ju. Akorat co si pamatuji-dost dobre :-( ze jsem na nej reagovala DOST SPATNE,nerostli mi foliky a ted tady Dr. v Gennetu jsem to rikala a nejdrive rekla,ze budu mit tedy kratky-na nej jsem reagovala dobre…Ale pak jsme cekali na vysledky sond z GENETIKY a Mudr. volala,ze jsou hotove a oznamila mi,ze budu mit DL.PROTOKOL.Proc to nevim to se prave dozvim 11.6 ..... Mela bych pak byt moudrejsi :-)

A neboj se POJISTOVNU ti schvaleji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
28.5.09 16:50

Ahoj Jíňo, děkuju moc, no mně dala dlouhý kvůli cystám. Ty jo to unamená, že začnu stimulovat až za měsíc a půl jo? Chjooooooooooooooo
A ty chodíš k primářce? je dobrá?

• Citovat
  • Upravit
115
29.5.09 08:46

Ahoj Caty :-)

Ja se omlouvam :-) zapomela jsem se doma podivat presne jak jsem stymulovala :-(

Ale asi sis vsimla-mam to v popisku :-)

Nevim kdy zacnes stymulovat :-) ono mozna vsechny protokoly ikdyz jsou DLOUHE ,tak se nemusi stymulovat presne tak jak jsem to mela ja :-) Zalezi asi i na tom CIM STYMULUJES…

No My jsme do Gennetu presli letos a za tu dobu jsme tam byli jen 1X,aby si dala dohromady jak to s nami je a aby jsme se dohodli „co s nami udela“ … Meli jsme doporucene PGD.Tak jsme s ni meli jen pohovor,poslala nan na „sondy“ a pak nam jen zavolala,ze uz jsou hotove a ja se te po telefonu objednavala ka KO 19 DC..Takze ted 11.6. se s ni uvidim po 2.Ale doporucila mi ji znama-ji fakt pomohla.A na me osobne udelala dobry dojem.. Vic ti muzu napsat po 11. ...... :-)
Takze jdu si do telefonu ulozit poznamku - abych nezapomela presne ti popsat DL.PROTOKOL :-)

Zitra ti to pisnu ju.Tak se zatim mej pa Jíňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.5.09 11:44

Ahoj Jíňo, to je vpohodě, nemusíš to hledat, cht+la jsem spíš jen orientačne, ale děkuju. Já byla dnes na krvi a 15.6 jdu na UTZ a začnu stimulovat, tak uvidim co neuvidim no.Jsou tam vážně super v Gennetu.

• Citovat
  • Upravit
115
29.5.09 14:08

CATY tak to ti budu MOC DRZET palce a pisni jak pokracujes ju.Tak se mej fajn pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.09 12:51

Ahoj Caty,
v Gennetu jsou super, chodila jsem k Dankovi, a potom, kdyz se to povedlo (IVF napoprve) jsem tam jeste chodila i na ultrazvuky, na genetiku apod (mela jsem slozitejsi problem).
Muzu jen doporucit.
Mne uz „vysledek“ spinka vedle v pokoji v postylce :)
Drzim palce
ahoj
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
Caty
3.6.09 18:07

No děkuju moc holčiny za podporu a uklidnění i dobré zptávy. Byla bych asi nejštastnější člověk na světě, kdyby vyšlo hned prvé IVF. Jen se s tim pořád nějak nemůžu zžít že to nebude miminko z lásky při styku, ale ze zkumavky, je to divné, ale co by člověk neudělal.Holky, povíte jednou svým dětem jak vznikly nebo ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex