Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My jsme byli na sperm. v patek,zatim zjišťuji informace,lečím se se štítnou žlazou,za tři měsíce jdu na kontrolu a pokud bude vše ok tak na to vletíme.Přes rok se snažíme,už jsem s toho očekavání každý měsíc smutná a v pátek nam řekli,že jedině IVF…Přítel je po chemoterapii neplodný ![]()
tak uvidím,když ta wifi tam je
..zatím jsem si zabalila jen knížku..na zítra..kdyby mě to vyvolávali až v to úterý.manžel mě ho kdyžtak doveze.já tam mám totiž tetu..ve středu porodila předčastně dvojčátka o skoro 2 měsíce dřív(kluk,holka)..tak se tam na ně budu pořád chodit dívat,než půjdu na řadu já
a kéž by mě dali k ní na pokoj..ale to asi neklapne
uvidím ![]()
alušáku přeju moc štěstíčka
vyjde to..je potřeba věřit!!! ![]()
Ahoj Aluš no já se léčila se štítnou žlázou taky . No nakonec zvítězila operace a je všechno ok.
A to je přítel uplně neplodný nebo má jenom malé množství pohyb. spermii?
ahoj holky,tak to mame pekne nabite pondeli.na vsechny budu myslet,at to dobre dopadne. a moooc se tesim na same dobre zpravy.pa a hezky zbytek nedele. ![]()
Tak já se loučím holky
na nějaký čas se odmlčím!!Moc přeju všem štěstíčko při vyšetřeních a těhotenství
Hned jak budu moc..napíšu
![]()
Přítel ma minimum nepohyblivých spermii,naštěstí má spermijky v mrazáčku
byl na odbě před lečbou.Takže jedině IVF.Má to výhodu,nemusíme teď používat ochranu vlastně ani potom kdyby se nam ten prcek povedl
holky, tak já hlásím špatné zprávy… HCG kleslo
.. tak možná příště ![]()
Ahoj Kláry a je to jisté, že se to nepovedlo
Tak holky hysterku jsem přežila ,ale jen tak tak.Byl to teda pěkný humus měla jsem pocit že mě každou chvilku musí prasknout děloha ![]()
No a mám pro vás zprávy od hermy. Ještě neporodila ani jí porod nezačaly vyvolávat, že si ji tam nechávají zatim jenom na pozorování. Tak je celkem naštvaná a jestly neporodí do konce týdne tak se chce nechat převézr do Zlína. Takže asi tak .
![]()
Feby a co ty jak se cítíš _
Jo a jinak ta hysterka dopadla dobře, žádný nález. Jenom musím ještě 14 dní počkat na výsledky z biopsie,ale ta by taky měla dopadnout dobře říkal dr. Křenek
![]()
klary,to je mi moc lito,tak to vypadalo nadejne.mafy,je fajn,ze je vse vporadku a ze jsi to zvladla, dalsi cyklus tu bude nez se nadejes.ja jsem v poho,priznaky zadne, kdybych to nemela cerne na bilem,tak tomu ani neverim
i kdyz bricho po mam stimulaci a hlavne po tom utrogestanu nafoukle jak balon, takze i kdyz by to nemelo byt videt,tak aspon jak tehotna vypadam
musela jsem nakoupit maskovaci trika, aby to v praci neodhalili.chtela bych to nahlasit az po prvnim trimestru,az budu vedet,ze je vse ok.
Feby já bych řekla, že na nějaké teh. příznaky je ještě brzo.Max by ti mohlo být špatně.
Kdo vi co herma naposledy se mě ozvala kolem 14h. Třeba už začala rodit sama. když ji to nechtěly vyvolat
![]()
Feby, vem si , že některé holky, ještě třeba ani neví, že jsou těhu.. čekají na MS i 2-3 týdny, když mají opožděnou.. ale neboj to přijde, buď ráda, že jsi v pohodě
mafy to je super, že vše OK!!! podávej zprávy o Hermi!!! třeba fakt rodí!!! ![]()
Ahoj, můžu se přidat? My se teprve na kliniku chystáme, po dlouhém domlouvání jsme se dohodli jít v půlce března, tak nějak jsme se s tím museli vnitřně srovnat. Akorát jak tady čtu, tak chválíte jednoho lékaře a my jsme se objednali na první konzultaci jen tak, bylo nám vcelku jedno ke komu půjdeme… myslím, že v telefonu mluvili o chovancovi, tak jsem zvědavá co to bude za lékaře
Strach máme asi oba, ale vzhledem k tomu, že kolem mě už jsou všechny kamarádky a příbuzné těhu nebo rodí, tak to musím zvládnout
Nejvíc se asi bojí toho, že mi řekne že mám zhubnout… během roka jsem přibrala nějakých 20 kg, což taky není fajn, ale když mimi nepřišlo ani před těma kilama, tak si myslím, že v tom to určitě není ![]()
Ahoj Masli, Chovanec je taky fajn, mě se teda zdáli dobří všichni
..pokud nejsi bůhví jak obézní, tak to ve váze nebude, neboj určitě se podaří držím palečky ![]()
No já mám tak všeobecně pevnou postavu, modelka ze mě ani být nemůže, mé tělo by se pomalu rozpadlo
ale i tak těch 20 kg to bylo ze stresů a ze všeho ostatního, docela se těším až začne pořádné jako a já se budu moct začít pořádně hýbat
Já osobně si myslím, že mám asi nějak rozházané hormony… protože poslední 3 měsíce mě doprovází špinění před MS skoro celý týden… takže tuším že mi něco chybí, tak doufám, že to vážně bude jediný problém ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.