Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobre rano holky, tak jsem zjistila, ze od tohoto tydne si vubec nemusim delat starost, co je vecer v tv, priblizi se osma hodina a jsem sotva schopna dat jeste sprchu a pak uz uleham a jako sipkova ruzenka jsem tuha az do budiku, nemluve o tom, ze v praci zivam cely den (teda kdyz to nikdo nevidi
)Mafy, drzim palec, at kontrola dobre dopadne a muzete co nejdriv na druhy pokus. nevim, jestli ti zbyly nejake leky, mne jo, tak ti je muzu poslat. stejne jsem je chtela vzit zpatky do CAR, at je daji tomu, kdo bude potrebovat.
ahojky holky ![]()
feby to tím utrogestanem..bereš ho ne??taky jsem tak spala
pro mě to bylo jako prášky na spaní ![]()
mafy čekáme na zprávičky
![]()
jj beru, Krenek rikal, ze ho budu brat cely prvni trimestr, mam ho 3×1 + 1 zavadet na noc. vidis, to me vubec nenapadlo, ze jsem takova utahana po nem. no pro jistotu ho beru rano az v praci, docetla jsem se, ze muze ovlivnovat pozornost pri rizeni motorovych vozidel, tak nechci nic riskovat ![]()
No,tak to je tím
taky jsem ho brala 3× 1
až do 3 měsíce..já nezaváděla.Po tom jsi tak utahaná ![]()
Ahoj holky tak jsem konečně tady, Měla jsem toho dneska trochu vic tak nestíhám a štěně mě dává taky pěkně zabrat. No kontrola dopadla tak jak jsem čekala . Na další ivf múžu jít hned další měsíc jen mě v pondělí čeká histeroskopie tak uvidíme jaké budou výsledky. Byla jste některá na ní?
Já nebyla,tak ti neporadim!!Ale je skvělééé,že už za měsíc můžeš znova na IVF!!!
To je fakt dobrá zpráva..uteče to strašně rychle a určitě se zadaří..na podruhé je větší šance..řekli ti něco bližšího,proč se nepovedlo
![]()
S tím štěňátkem mi povídej,my máme 2 pejsky maltézáčka Maxíčka a bišonka Jesinku a jsou jak miminka a to mají 2 roky
jsou strašně rozmazlení
..Jesinka jde teď 28.2. na kastraci.A užívám si jich teď jak můžu..až se narodí mimina,tak budou jen u tchýně
Pže bych to nedala
![]()
Ahoj hermy no já mám štěnátko jenom jedno zlatého retrívra má 8 týdnů a bohatě mě stačí. Doktor křenek neříkal nic jemom že ho to překvapilože se to nepovedlo když jsem měla na stimulaci tak dobrou reakci a vajíčka vypadaly výborně. No a proto jdu ještě na ten zákrok aby se ujistil jestly nemám nějaké srústy a tak dál. Tak uvidíme jak to dopadne snad to bude všechno v pohodě
ahojky mafy,tak to je fajn,ze uz za mesic.ja byla jen na laparoskopii,takze ti neporadim, jen vim,ze se dr.polakova hrozne divila,ze mi tu hysteroskopii neudelali zarovno s tou laparkou.zjistuje se tim,jaky je vnitrek delohy
mafy, já také jen laparskopie, tak to je super, to půjdeš nějak začátkem dubna, ne? Hermi, to kdyby oni sami věděli proč to někdy nevyjde !?!!! mně MUDr říkal, že bohužel nejsou ještě schopni zjistit co se tam po tom transferu uvnitř děje
takže na to nikdy neodpoví, proč to nevyšlo.......
mafy budu moc držet pěstě, jak už jsem psala, nám to vyšlo také až na po 2. a ještě dokonce z něj zůstaly mražáčci, z prvního nic… takže budeme moc držet pěstě!!
Jo,jo kláry..mě je jasné,že nepoví proč to nevyšlo
ale tak nějak říct prostě možné důvody ![]()
Mě první poslali na laparku,pak imuno,pak genetiku a až potom jak bylo vše v pořádku teprve na IVF ![]()
tak to mě jen na laparo… pak že, IUI - nebo jak, ale chtěla jsem rovnou IVF, tam byly šance o moc větší… jinak Hermi jaký máš vlastně kočár? ono moc krasavců pro dvojčata není, že? a feby tobě dělali ultrazvuk hned ten další týden jak jsi šla na kontrolu? nebo možná Hermi i ty si to ještě pamatuješ… já už ne… tak ať vím co mě v pondělí čeká…
Dobre rano holky, jj klary, jeden patek jsem sla na krev a druhy patek na utz.No a zitra jdu na dalsi utz, to rikal Krenek, ze by uz mely tukat srdicka.No a pak uz predpokladam, ze me asi poslou ke svoji gyn nebo me budou sledovat cely prvni trimestr?dneska jedeme do brna, je tam vystava dvojcatkovych kocaru, ja vim, ze je to brzo a nema se to, ale zas mi to prijde jedina prilezitost,kdy uvidim vsechny typy pohromade a budu je moct vyzkouset. tak snad tim nic nezakrikneme…
AHOJ HOLKY
Tak jsem doma a mám už napsané v průkajdě,že v pondělí nastupuju do porodky!!Rodit budu přirozeně,pokud nepřijdou nějaké nečekané komplikace ![]()
Kláry na straně 8 mám odkaz na ten kočár,který jsme kupovali,už jsem ho holkám posílala
Je hodně kočárků pro dvojčata a krásných
to jsem si ani nemyslela.Feby je fakt,že je lepší,si ho vyzkoušet,pokud máš tu možnost..
a s ultrazvukem stejně jako feby,za týden pak na srdíčka ![]()
jé Hermi, tak to budu na tebe moooc myslet!!! a držet pěstě! určitě se pak hned ozvi!! Feby také bych jela, určitě vyzkoušej! na pověry kašli!! dej pak vědět, jaký jste vybrali… já už mám jasno! chci ten co jsem měla s malou, ale nový model, je super
já jdu k mudr v pondělí.. takže na ten ultrazvuk… Feby ty zítra písni..
Hermi já se teda dívala, ale na tom odkaze se mi objevila spousta kočárků..... ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.