IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1081
16.2.11 16:00

Bože já mám dneska pocit jak kdyby se mě zhoutil celý svět. Jak jste to přežilxy tolik neuspěšných ivi a ivf?
Já mám pocit, že když se to nepovedlo ted tak se to nemuže povést už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
16.2.11 16:20

Mafy nesmutni :srdce: ,já vím,že mě se to řekne, taky jsem po těch nezdařených iui byla smutná.ale pořád jsem věřila,že se to povede,povedlo se to jiným,tak proč by nemělo mě :kytka: no a jak jsem šla do IVF,tak jsme jeli na takovou menší dovču tady v čechách do kempu,abych přišla na jiné myšlenky a fakt jsem na to tolik nemyslela..povedlo se!! :hug: na podruhé to vyjde!!!je větší pravděpodobnost!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
16.2.11 17:39

No už se stalo a nic stím nenadělám . Proč je u 2 ivf větší pravděpodobnost že to vyjde ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
16.2.11 18:28

statistiky to píší,že čím víckrát to podstupuješ,tak je pravděpodobnost větší.a třeba já osobně znám jednu holku,které první IVF nevyšlo a z druhého má už dvouletá dvojčata..kluka a holku.a teď otěhotněla přirozeně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
16.2.11 19:38

No tak to je paráda , ale mám pocit že hodně velkou roly v tom hraje i psychika. :oops: Takze to musim nějak zvládnout a pořádně se připravit na další ivf. Díky za pomoc :srdce: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.2.11 11:22

ahoj holky!! :mavam:
mafy co přítel??už se menzes rozjela uplně :?:
kláry testovalas nebo budeš až zítra? :huban:
a feby už se nemůže dočkat zítřka,že :?: :jestli bude jedno :srdce: nebo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
17.2.11 11:53

Ahoj Hermy jo už se to rozjelo na plno . No přítel to bere líp jak já. Říká, že když se to nepovedlo ted tak se to příště už určitě povede. :srdce: :srdce: Mám v něm hodně velkou oporu takže se mě to snáší o hodně líp :cert: :cert:
A co ty a porod nebojíš se ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
17.2.11 11:55

Ahojky, to vis, ze jsem napjata jak struna, manzel ma jasno, jsou to dvojcata a navic parecek:-) ja radsi nehadam a zitra uvidim…jdu zase hned rano, tak vam pak pisnu, jak jsme dopadli. zatim se tak nejak nemuzu porad srovnat s tim, ze jsem fakt tehotna, priznaky zadne nemam, ale na ty je asi brzo…mozna to prijde az zitra, jak to uvidim na vlastni oci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.2.11 12:08

porodu se nebojim,spíš co příjde po tom..co mě čeká a tak.. :nevim: ale každý den si říkám,že už bych to i chtěla mít za sebou :mrgreen: přítel má pravdu!!po druhé se to povede!!!
mě manžel taky říkal,že ví že to budou dvojčata,ale myslel si,že dva kluci..pak byl strašně rád že páreček :palec: no,musíš hned napsat,jak budeš doma ..su moooc zvědavá :oops: příznaky až tak v 5tt mě začaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 12:11

ahoj holky, mafy neboj, můj na manžel byl také na poprvé přesvědčený, že jsem těhotná a nebyla jsem… na podruhé už tak nebyl a vyšlo to, ano říká se, že první je zkušební :-) holky já včer ráno malilinko zašpinila a od té doby nic… tak to asi drží ty prášky… test už asi ani neudělám, nevím jestli to má význam!! feby zítra se už nemůžu dočkat!!! pochopitelně na tebe!!!Hermy ty už jen odpočíváš a čekáš, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1277
17.2.11 12:15

:mavam: kláry,ano..jen sedím,nebo ležím.daleko nedojdu,mě totiž bolí celý spodek,jak se roztahuje pánev…a bolí kyčle a snad všecky kosti co mám dole :mrgreen: a je fakt že už jen čekám :mrgreen: nudim se jak blázen :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 12:42

Hermy odpočívej, poslední chvilky klidu :wink: :wink: mafy kdy jsi měla termín MS?

• Citovat
  • Upravit
1081
17.2.11 13:20

Termím ms jsem měla až 23 tak nějak nechápu proč už ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.2.11 16:10

mafy mě když se IUI nepovedlo,tak jsem to po každé dostala taky dřív a nevím proč..jestli těma hormonama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 16:49

holky, vidíte něco? já teda asi jo :wink: ale mám menší problém, trošku chvilkami špiním…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.