IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
18.2.11 14:32

diky moc holky, jste zlaticka :hug: hermi, kolik jsi prosim te pribrala? at vim, na co se psychicky pripravit, i kdyz vim, ze je to individualni. zatim spoleham na to, ze u me je z ceho brat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.2.11 16:58

já jsem nejvíc přibrala těma hormonama :-? a v těhotenství zatím 13 kilo,to neni vubec moc..začínala jsem na 65kg a momentálně mám 78kg a mám jen břicho..nikde jinde nic navíc :palec: jenže jsem taky feby od začátku do konce zvracela :roll: ještě teď občas ten záchod navštívím :evil: když mě něco nesedne :nevim: jinak jsem chtěla chodit na předporodní kurz,ale jak mě bylo stále zle..tak to nehrozilo :-? to mě celkem mrzí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 09:58

Hermy, tak to super, to já přibrala s jedním 15 kg!!! jinak já si test dnes udělala znovu a //, včera jsem trošičku i zakrvácela, tak jsem celé odpoledne proložela a večer jsem šla spát s malou v 19hod a dnes už se to zdá v pohodě, tak uvidíme.. v úterý jdu na krev… mám zavedené 3, tak to snad jedno zvládne :-)

• Citovat
  • Upravit
1277
19.2.11 11:18

ahoj klárko!!! :kytka: tak to je super!!! :palec: určitě se z těch třech aspoň jedno chytlo a to špinění je že ne všecky 3 8-o a co kdyby se chytily třeba 2 :?: byla bys za dvojčátka ráda :?: byla bys trojnásobná maminka :dance: a čárka je silnější než předevčírem:?: :?:
feby jak si užíváš tu skvělou změnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 11:47

Hermy, vzhledem k tomu, že už jedno dítko mám, bych byla ráda za jedno :wink: ano čárka je silnější… tak uvidíme… ty už odpočítáváš hodiny, ne? rodíš ve Zlíně? jak se děti budou jmenovat?

• Citovat
  • Upravit
630
19.2.11 12:03

velka gratulace klary,do uterka se minimalne jedno potvrdi,uz se tesim,jak nam pisnes vysledky krve :lol: ja si tu zmenu zatim moc neuzivam,porad jsem ve fazi,kdy tomu nemuzu uverit, ne ze bych chtela kazde rano zvracet, ale nejaky tehotensky priznak by mi bodl :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.2.11 14:16

kláry,spala jsem dohromady tak 2 hodiny :cry: víc a víc mám strašné bolesti,nijak nemůžu ležet,sedět..prostě nic,už ale jen pár dní..musím vydržet!!tím,že jsem už 37tt tak jsem se rozhodla rodit v Uherském Hradišti,kdyby to bylo dřív,samozdřejmě bych jela do Zlína,ale když je všecko v poho,tak neni důvod.jména:VENDULA a LUKÁŠ :huban: ale kdyby se chytily dvě embryjka..byla bys ráda??já si to nedokážu totiž vůbec představit..mám obavy s těch mojich dvouch mimin,jak to zvládnu..a mít ještě doma dítko..to holky co to tak mají obdivuju :potlesk:
feby příznaky přijdou :-P já je měla od 5tt :-? takže od tvého příštího týdne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 17:10

holky, tak já opět začla špinit a čárka je slabá, má někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1277
19.2.11 19:11

klárko tady s tím nemám zkušenost,bohužel :cry: už musíš asi vydržet do úterka na kontrolu,bude to v poho..když máš pořád 2 čárky! :huban: musíme v to věřit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 19:57

jo jo Hermy, už to neřeším, uvidíme… já také rodila v UH a byla jsem naprosto spokojená, to víš,když nejsou komplikace, tak je vše super… tak pevně věřím, že i ty to zvládneš? budeš rodit normálně nebo císař? jinak zatím neuvažuji zda bude jedno nebo dvě, ale možná bych raději fakt jen za to jedno… to by byla síla ty dvě, přece jen malá ještě není tak velká… a tatínka nevidíme celý den :-(

• Citovat
  • Upravit
10178
19.2.11 20:44

Feby, neboj ještě si těch příznaků užiješ až to pěkné nebude :lol:

Kláry, to špinění nemusí nic znamenat, jen mohla někde prasknout žilka, to se stává, hlavně odpočívej, jinak já trochu špinila kolem 11-12tt a to mi dr řekl, že mi nejspíš tlačí placenta na čípek :nevim: všechno bylo v pořádku :-)

Hermi, pořád na tebe myslím, že už to snad bude každou chvílí, to je dobře, že ještě držíš po hromadě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
19.2.11 20:51

ja vim,ze uziju.na druhou stranu jsem rada,ze jsem zatim v pohode, aspon jsem si dnes mohla hezky pouklizet a vyzehlit, uz to bylo potreba jak sul.musim vyuzit toho, ze mi zatim ty dve pidi pijavice neodsavaji zadnou energii :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 20:51

Lulushko a ty jsi vlastně „jak na tom“? ať to nemusím číst vše dozadu.. děkuji..... no mně se to hlavně „spustí“ vždy po tom, co vyhazuji dcerku do auta - mám sedačku docela vysoko - a má 12kg… a to byl ten případ i dnes odpoledne, jak jsme byly pryč, pak jsme přijely a od té doby zase OK…

• Citovat
  • Upravit
10178
19.2.11 20:56

Kláry, já už mám ze Zlína doma skoro pětiměsíční dvojčátka :mrgreen: , (mám pod každým příspěvkem metřík, nejspíš se ti nezobrazují podpisy)
Tak to nejspíš bude nějaká prasklá žilka po zátěži, nj, ono je to těžké, když se musíš starat o dcerku, to se pak řekne odpočívat, že jo, ale i tak, šetři se co to jen půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 21:01

jéé tak to je úžasné!! to gratuluji!! jak to zvládáš? a co máš páreček nebo K nebo H? no přesně tak, mně když říkali v CAR, že další 2-3 dny klidový režim, tak jsem se jen pousmála… přijela jsem domů po KET a malá už na mě čekala a šly jsme ven… :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.