Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jéééééééééé feby
to mě taky řekl
a taky jsem měla 5tidení PK
tak to je potom jasnačka
![]()
to mě moc mrzí kláry ![]()
počkej kláry,ale to je teprve 6tý den po transferu??to je ještě strašně brzo na testování!!!
Kláry tak jak říká feby já bych to ještě nevzdávala . Zkusila by ch to ještě za pár dní.
Drž se ![]()
feby, ano tohle KET, nevím, asi možná později.. ještě jednou můžu jít..(co hradí VZP),tak třeba na podzim… no zkusím ještě třeba v pátek…
ty dej pak určitě vědět v pátek!!!!
dobře holky dám na Vás a ještě jeden testnu v pátek… ale co si pamatuji, tak to bylo jiné, když jsem byla těhu… ![]()
fakt to zkus ještě pozdějc!!neházej flintu do žita..je na to moc brzo!! ![]()
Ahojky Hermi, tak co v porodnici, vse ok? mimisci nachystani na opusteni maminy nebo si je jeste chvilku ponosis?
u me vse v poho, vcera jsem dala delsi prochazku, udelalo mi to moc dobre, tak v tom budu pokracovat. z jinych sportovnich aktivit mam takhle zezacatku jeste strach.
A co maminy cekatelky, jak to jde? mefy nachystana na zitra nebo si to testovani posunula?klare drzim palec, at se testik jeste dokonce tydne vybarvi
Ahoj feby no testování mám v plánu na zítra , ale uvidím mám z toho nějak strach tak to možná ještě o pár dní posunu. A to jsem se ze začatku nemohla dočkat až uběhne týden a ted se mě do toho vubec nechce
![]()
Ja to posunuti jenom doporucuju, vydrzela jsem to 12dni a stejne jsem se pak ty posledni dva dny stresovala tim, ze ta druha carka zmizi, tak abys pak netestila od zitra kazdy den
cim dyl to vydrzis, tim lip…ja uz jsem po obede a ted bych nejradsi dachla
produktivita prace mi znacne poklesla, snad si toho v praci nevsimnou ![]()
No uvidim tak to zkusim vydržet aspon do pátku ,ale nevim nevim
![]()
ahoj holky
tak jsme doma..porod vypadá na 1.3.tak ještě 14 dní..jen ať jsou ještě v bříšku,aspoň budou velcí
Další úterý znova na kontrolu.Teda ale ta p.doktorka to byla taková.......nemám slov!S takovým jednáním jsem se ještě nesetkala.Ani mě nepozdravila,nic mě neřekla..uplně mě ignorovala,ještě na mě vyjela,jak děcka leží,jestli hlavama dolu,přitom se dívala na ULT.Já se jen modlím ať ji už příště nepotkám,nedej bože mě rodit!!! ![]()
No s nekteryma je to hruza,taky uz jsem se s tim setkala. a mas mimca nachystane hlavou dolu nebo mas zrovna planovany cisar?vim, ze kdyz jsou hezky natocene, tak se rodivaji normalne nebo ne?
Měla bych je mít hlavou dolu,můj (hodný)
doktor mě říkal,že oni už nemají místo se otočit.Tato píp
mě nic neřekla,ani kolik váží.Vyloženě ji ta práce baví
A co ty
marodit nepůjdeš??
no pokud mi doktor vylozene nenakaze PN, tak bych chtela chodit do prace, aspon do leta. ja tu totiz jeste nic nerekla a behem prvniho trimestru bych ani nechtela…
Tak a mám pocit ,že je všechno v háji . Začala jsem trochu špinit a to neni moc dobré. No nic zítra zkusim ten test , ale už ted vim jak dopadne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.