Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No odpočívat taky nebudu slíbila jsem ségře , že s ní pujdu na procházku i s 2 dětmi tak ty záda budeme muset asi rozchodit
Uvidíme třeba to pomuže . Zatím se měj já už budu pomaličku vyrážet . Ahoj ![]()
Ahoj mafy!!Počkej za pár měsíců,to budou záda bolet daleko víc
jak budeš tahat pupek s dvojčatama
Jinak my se máme fajn,celý den se válím v posteli
![]()
Ahoj Hermy no na ty záda už jsem zvyklá ty mě bolí pravidelně a když mě budou bolet z dvojčat tak mě to snad ani vadit nebude
Jenom aby to vyšlo
Ale jo jde to až na ty záda, Sem tam mě píchne některý vaječník nebo co
a dneska mě bylo nějak divně,ale jinak je vše v poho. Jenom to šílené čakání.
Nedá se to poznat nějak dřív než z testu?Se do středy než budu testovat asi utrápím . !
![]()
do středy vydrž,jinak se to asi nepozná
intuice..co ti říká
A vy jste měli jaký problém,jestli se můžu zeptat ![]()
těšim,pže je to hrůůůza..jen zvednout se z postele a dojít na záchod..uctihodný výkon
A marodíš nebo chodíš do práce??
No moje intuice je na houby protože se mě nechce věřit že by to mohlo vyjít. No ze začátku jsme myslely že je to ve mě protože jsem měla hodně špatnou štít. žlázu takže šla vyoperovat a už jsem v poho. No nakonec příčina je přítelův šílený spermiogram. ![]()
Ted jsem od ledna doma protože jsem dělala servírku a to by nebylo moc dobré kdybych byla cely den v to kouři
mě se taky nechtělo věřit,že by to po takové době se podařilo
ale zase jsem nějak podvědomě věděla,že se to povede,že se chytí aspoň to jedno..nevím jak to napsat,ale nějak jsem to cítila.Pže i můj manžel říkal,že na 100% víže su těhotná..a fakt jsem byla ![]()
no to jo..já byla taky doma.snažili jste se dlouho?kolik ti je ![]()
Je mě 29. N o ted už to budou 3 roky co se snažíme tak doufejme ,že konečně už úspěšně ![]()
Dobre rano holky, tak ja vikend regulerne prolenosila, ani se mi dnes nechtelo do prace
Zada me taky boli porad, jednak sedave zamestnani a svuj podil ma i nadvaha, protoze nejsem zrovna twigy. Musim si naordinovat aspon pravidelne prochazky, pobyt na cerstvem vzduchu a trocha pohybu mi urcite udela dobre.Zatim se citim fajn, porad nejak nemuzu uverit tomu, ze jsem opravdu tehotna
![]()
Afoj,feby no tak s tou nadváhou to máme stejné takže záda bolí pořád,JJ trochu pohybu a čerství vzuch neuškodí ani jedné z nás.
Jak já ti závidím , že už víš že jsi těhotná. Já musim vyderžet aspon ještě do středy na první test a pak se uvidí. No prostě to musí vyjít jinak se asi zblázním ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.