Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dá se to vydržet
ale do těch žeber by nemuseli,anekke neboj..uteče to a tebe budou,nebo bude prcek taky kopat
Holky fotky uplně překrásné!!!!Budou na Valentýna,tak takový pěkný dárek jsme si dali ![]()
hlasim, ze jsem porad jeste v praci, bricho,zada i hlava boli presne jako tesne pred ms, tak jen doufam, ze nebudu zitra rano neprijemne prekvapena, to bych mela dotestovano ![]()
k tem fotkam, kamoska si je taky nechala delat na konci devateho mesice a byly uplne kouzelne, moc hezka pamatka na tehu ![]()
Furt se snazim uklidnovat, ze kdybych mela krvacet, tak by to urcite bylo driv, no hned ti zitra vecer pisnu a doufam, ze te navnadim na stredu! ![]()
Dobre rano holky, hlasim, ze do vecera bych nevydrzela, tak jsem testila hned rano a co myslite?…Byly tam //!!!!!!
tak jen doufam, ze to neni pozustatek pregnylu a v patek se dobre zpravy jen potvrdi ![]()
feby píše:
Dobre rano holky, hlasim, ze do vecera bych nevydrzela, tak jsem testila hned rano a co myslite?…Byly tam //!!!!!!![]()
![]()
![]()
tak jen doufam, ze to neni pozustatek pregnylu a v patek se dobre zpravy jen potvrdi
jůů, feby potichounku gratuluju, ať něco nezakřiknem ![]()
Mám z toho radost i za tebe
věřím, že se to v pátek potvrdí ![]()
Anekke, je řada na tobě, tak už se těšíme na další dobrou zprávu ![]()
Teda feby..taková zpráva hned po ránu
Upně moc šťastná
Moc gratuluju!!!!Je to jasné..ale šetři se,jsi v jednom kole pořád
Tak v pátek ti to potrvrdí ve Zlíně a za týden se uvidí jestli budeš patřit mezi nás dvojčátkové ![]()
anekke..že jsi zašpinila vůbec nic neznamená!!!Kolik holek i zakrvácelo a nakonec jsou těhu,hlavu vzhůru!!
Zkus taky test. ![]()
Počkej ještě si ho udělej zítra nebo ve čtvrtek..na krev jdeš až v pátek..tak je čas!!!Ještě budeš překvapená
Hlavně ještě nesmutni!!
Anekke, to je mi moc líto, ale nehaž flintu do žita…jak já se nařvala po dvou nezdařených IUI, neboj, ten mimísek na tebe určitě taky čeká
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.