IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
1.2.11 20:04

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
2.2.11 10:56

Ahoj holky..uteče to strašně rychlo :-P za chvíli je půlka za váma :palec: Odpočíváte??feby myslim ne,když chodí do práce :-? Berete nějaké vitamíny :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
2.2.11 12:03

Ahojky,ja odpocivam po praci. jsem v klidu, sedim u pc, s nicim se netaham a aspon mi to rychleji utece.uzivam od calibra babyplan, krom toho se snazim dostat do sebe vitaminy prirodni - hodne ovoce a zeleniny, kdyz ted radi ty chripky, tak at jsem na to pripravena :-)a jak je tobe mamino, vsechno v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
2.2.11 15:42

:mavam: Já v poho..měla jsem tu mamku,navařila mě..až do pátku máme co jíst :lol: Polehávám..neustojim dlouho v kuchyni..ještě že tu mamku mám :palec:
A ty taky ještě děti nemáš??Kolik embryek jsi si nechala zavezt :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
3.2.11 07:10

Dobré ránko, jsem na tom jako anekke, děti žádné a embryjka zavedené dvě. Začínám propadat černým myšlenkám, po fyzické stránce se cítím jako před menzes, tak se bojím,že to co nevidět přijde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.2.11 08:11

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.2.11 08:12

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
3.2.11 09:01

Presne jak rikas anekke, uz ani ty prsa me moc neboli :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 09:44

Ahoj holky..tak mě taky nějak prsa nebolely a to,že mám dostat měnzes jsem cítila taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takže klíííííííííd :srdce: Holky takto nemyslete..je na to strašně brzo!!Já jsem si toto vůbec nepřipouštěla,až takové černé myšlenky jsem vůbec neměla!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
3.2.11 11:52

Mas recht Hermi, prestavam fnukat a vracim se ke svemu pozitivnimu mysleni :-) , to se mi zatim vzdycky vyplatilo. o vikendu me ceka rodinna oslava, tak prijdu na jine myslenky.a slibila jsem sama sobe, ze driv nez v utery zadne testovani, do patku to asi nevydrzim, ale chtela bych aspon zvladnout tech deset dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.2.11 12:19

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 16:29

Super :palec: protože i mě se pozitivní myšlení vyplatilo :huban: fakt..Už se strašně těšim,až mě budete psát jak vám ty vaše dvojčátka budou dělat neplechu a kopat a škytat :mrgreen: :mrgreen: A pište si že to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 16:47

holky,byly jste na vyšetření před IVF..genetika..imunologie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 16:48

feby a jaký byl problém u vás??a jak dlouho jste se snažili o mimčo než jste šli na IVF??a na iui jste nebyli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
3.2.11 18:15

Ahoj Hermi,bez antiko jsem byla dva roky, nijak jsme neresili plodne ci neplodne dny,ale ani si nijak nedavali pozor.po dvou letech manzel spg, docela v poho, pak ja laparku, kde zjistili nepruchodne vejcovody, takze jsme se hned objednali, nic jineho nez ivf nepripadlo v uvahu.ve zline nam delali imunologicke,na genetiku se asi chodi nekam extra, takze to za sebou urcite nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.