Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky..uteče to strašně rychlo
za chvíli je půlka za váma
Odpočíváte??feby myslim ne,když chodí do práce
Berete nějaké vitamíny ![]()
Ahojky,ja odpocivam po praci. jsem v klidu, sedim u pc, s nicim se netaham a aspon mi to rychleji utece.uzivam od calibra babyplan, krom toho se snazim dostat do sebe vitaminy prirodni - hodne ovoce a zeleniny, kdyz ted radi ty chripky, tak at jsem na to pripravena
a jak je tobe mamino, vsechno v poho?
Já v poho..měla jsem tu mamku,navařila mě..až do pátku máme co jíst
Polehávám..neustojim dlouho v kuchyni..ještě že tu mamku mám ![]()
A ty taky ještě děti nemáš??Kolik embryek jsi si nechala zavezt ![]()
Dobré ránko, jsem na tom jako anekke, děti žádné a embryjka zavedené dvě. Začínám propadat černým myšlenkám, po fyzické stránce se cítím jako před menzes, tak se bojím,že to co nevidět přijde ![]()
Ahoj holky..tak mě taky nějak prsa nebolely a to,že mám dostat měnzes jsem cítila taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takže klíííííííííd
Holky takto nemyslete..je na to strašně brzo!!Já jsem si toto vůbec nepřipouštěla,až takové černé myšlenky jsem vůbec neměla!! ![]()
Mas recht Hermi, prestavam fnukat a vracim se ke svemu pozitivnimu mysleni
, to se mi zatim vzdycky vyplatilo. o vikendu me ceka rodinna oslava, tak prijdu na jine myslenky.a slibila jsem sama sobe, ze driv nez v utery zadne testovani, do patku to asi nevydrzim, ale chtela bych aspon zvladnout tech deset dni…
Super
protože i mě se pozitivní myšlení vyplatilo
fakt..Už se strašně těšim,až mě budete psát jak vám ty vaše dvojčátka budou dělat neplechu a kopat a škytat
A pište si že to vyjde ![]()
holky,byly jste na vyšetření před IVF..genetika..imunologie??
feby a jaký byl problém u vás??a jak dlouho jste se snažili o mimčo než jste šli na IVF??a na iui jste nebyli??
Ahoj Hermi,bez antiko jsem byla dva roky, nijak jsme neresili plodne ci neplodne dny,ale ani si nijak nedavali pozor.po dvou letech manzel spg, docela v poho, pak ja laparku, kde zjistili nepruchodne vejcovody, takze jsme se hned objednali, nic jineho nez ivf nepripadlo v uvahu.ve zline nam delali imunologicke,na genetiku se asi chodi nekam extra, takze to za sebou urcite nemame.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď