IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anekke
27.1.11 20:05

Hermo, jsem moc rada, ze jsi tu se mnou :-) … napisu hned, jak dorazim … :hug:

• Citovat
  • Upravit
91
27.1.11 20:12

ahojky holky tak moc vám to přeju at vám to vyjde a mě doufám to čekání rychle uteče na ty výsledky a pak se na to vrhnem. Byla jsem už jednou na ivf a hned na poprvé to byly dvojčátka, ale bohužel jsem je pak ve 20 týdnu potratila, ale to je jiné a dlouhé povídání o našem nedaření. Taky bych si je moc přála i kartářka my je už 3× předpověděla tak třeba se zadaří a už snad bude všechno dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
28.1.11 07:01

Ahojky holky,objevila jsem vasi diskuzi :lol: ,drive jsme taky uvazovali o Zlinu,nakonec jsme se rozhodli pro fertimed v Polance,kde nam vyslo hned prvni IVF, tak drzim pesti,at vyjde i vam holcicky :huban: at jim ty statistiky prepisem :mrgreen: . Cokoliv,jakykoliv dotaz sem s nim …
Aneke,drzim pesticky na dnesek at se mimisek(sci) spravne zavrtaji :dance:
Berusko,neboj cekani nebude tak dlouhe,jak vypada :-D . Hlavne stesticko :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
28.1.11 08:23

Berusko, ve 20 tydenu? :-o tak to je mi moc lito … jaka byla pricina? (pokud o tom nechces mluvit, tak tu otazku nevnimej)

Joanee, VELMI GRATULUJI! :-) no pokud to ve Zline nevyjde, tak to zkusim taky nekde jinde … co tak studuji, tak se po zmene CARu vetsinou otehotni

• Citovat
  • Upravit
1277
28.1.11 09:01

Beruško,taky přeju..moc štěstíčka :lol:
Anekke,myslim na tebe!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
28.1.11 16:31

Tak jsem tady :-) … dva krasavce mam u sebe :-) … dva zamrazeny … vsechny 4 jsou zepry ukazkovy :-) … tak ted jen cekat …

• Citovat
  • Upravit
1277
28.1.11 16:35

Tak to je super!!!A v pohodě,že jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
28.1.11 16:50

ano, vsechno uplne v pohode … zadny bolestivy zakrok … citim takovou harmonii v tele :-)

• Citovat
  • Upravit
1277
28.1.11 17:16

To je dobře :-P Já jsem dnes celý den prospala :mrgreen: nějak mě bolí celý spodek.Myslím jsi dostala utrogestan a prednison,že??A který doktor(ka) ti zákrok dělal??Já chodila k dr.Křenkovi..moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
28.1.11 18:14

Chodim k doktorovi Krenkovi, ale zakroky (OPU a ET) mi delala Slovakova nebo tak nejak, Krenek mel dovolenou … oba jsou moc fajt

• Citovat
  • Upravit
1277
28.1.11 19:09

Ke Slovákové jsem taky chodila,potom jsem chtěla přejít ke Křenkovi,tak mě uplně v pohodě vyšli vstříc :-P A ty jsi spokojená ve Zlíně?Pže co tady čtu,tak moc holky nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.1.11 20:02

ahojky Aneke,no my toho máme dost za sebou, první těhu ve 24t, druhé 20t, třetí ve 26t, čtvrté potrat 7 týden, jen ty dvojčata ve 20 týdnu byly po umělém jinak se nám to nějak zadařilo přirozeně, vždy zničehonic porodní bolesti a zánět ve spodku, nikdo nic neví, jsem prý zdravá, spousta vyšetření za sebou a vše dobré, takže ted jdem do dalšího boje tak už musí vyjít.Po dvočatech jsem zůstala na jipce s podezřením na embolii plodovou vodou ale to se naštěstí nepotvrdilo, takže docela pestrých 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.1.11 20:05

My jsme tehdy chodili k dr.Annovi, a ted chodíme k dr. KOVALČÍKOVI znám ho už z batovky z gynekologie a je moc fajn ale asi tam ještě dlouho nedělá tak uvidíme, ale zase na druhou stranu aspon mě už trochu zná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
28.1.11 20:31

Berusko, to je mi moc lito … to je opravdu velky boj, ale musis drzet, kdyz clovek neco opravdu moc chce, tak toho dosahne …
Hermo, ja jsem velmi spokojena a dnes jsem brebentila s pani na pokoji a ona taky … nemuzeme si stezovat … jsme tam jedna velka rodina, nejaky chladny chovani jsem nezazila … poznala jsem tam snad uz cely personal a vseci jsou opravdu moc prijemni a kdyz mi preji hodne stesti, citim v tom CIT, ne pouhe fraze … ale mas pravdu, zatim na Zlin neslysim uplne to nejlepsi … :-( .. nevim

• Citovat
  • Upravit
1277
30.1.11 09:28

Ahoj anekke!!Tak jak se cítíš??Bříško nebolí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.