Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky holky tak moc vám to přeju at vám to vyjde a mě doufám to čekání rychle uteče na ty výsledky a pak se na to vrhnem. Byla jsem už jednou na ivf a hned na poprvé to byly dvojčátka, ale bohužel jsem je pak ve 20 týdnu potratila, ale to je jiné a dlouhé povídání o našem nedaření. Taky bych si je moc přála i kartářka my je už 3× předpověděla tak třeba se zadaří a už snad bude všechno dobré.
Ahojky holky,objevila jsem vasi diskuzi
,drive jsme taky uvazovali o Zlinu,nakonec jsme se rozhodli pro fertimed v Polance,kde nam vyslo hned prvni IVF, tak drzim pesti,at vyjde i vam holcicky
at jim ty statistiky prepisem
. Cokoliv,jakykoliv dotaz sem s nim …
Aneke,drzim pesticky na dnesek at se mimisek(sci) spravne zavrtaji ![]()
Berusko,neboj cekani nebude tak dlouhe,jak vypada
. Hlavne stesticko
![]()
Berusko, ve 20 tydenu?
tak to je mi moc lito … jaka byla pricina? (pokud o tom nechces mluvit, tak tu otazku nevnimej)
Joanee, VELMI GRATULUJI!
no pokud to ve Zline nevyjde, tak to zkusim taky nekde jinde … co tak studuji, tak se po zmene CARu vetsinou otehotni
Tak jsem tady
… dva krasavce mam u sebe
… dva zamrazeny … vsechny 4 jsou zepry ukazkovy
… tak ted jen cekat …
ano, vsechno uplne v pohode … zadny bolestivy zakrok … citim takovou harmonii v tele ![]()
To je dobře
Já jsem dnes celý den prospala
nějak mě bolí celý spodek.Myslím jsi dostala utrogestan a prednison,že??A který doktor(ka) ti zákrok dělal??Já chodila k dr.Křenkovi..moc fajn ![]()
Chodim k doktorovi Krenkovi, ale zakroky (OPU a ET) mi delala Slovakova nebo tak nejak, Krenek mel dovolenou … oba jsou moc fajt
Ke Slovákové jsem taky chodila,potom jsem chtěla přejít ke Křenkovi,tak mě uplně v pohodě vyšli vstříc
A ty jsi spokojená ve Zlíně?Pže co tady čtu,tak moc holky nejsou ![]()
ahojky Aneke,no my toho máme dost za sebou, první těhu ve 24t, druhé 20t, třetí ve 26t, čtvrté potrat 7 týden, jen ty dvojčata ve 20 týdnu byly po umělém jinak se nám to nějak zadařilo přirozeně, vždy zničehonic porodní bolesti a zánět ve spodku, nikdo nic neví, jsem prý zdravá, spousta vyšetření za sebou a vše dobré, takže ted jdem do dalšího boje tak už musí vyjít.Po dvočatech jsem zůstala na jipce s podezřením na embolii plodovou vodou ale to se naštěstí nepotvrdilo, takže docela pestrých 5 let.
My jsme tehdy chodili k dr.Annovi, a ted chodíme k dr. KOVALČÍKOVI znám ho už z batovky z gynekologie a je moc fajn ale asi tam ještě dlouho nedělá tak uvidíme, ale zase na druhou stranu aspon mě už trochu zná ![]()
Berusko, to je mi moc lito … to je opravdu velky boj, ale musis drzet, kdyz clovek neco opravdu moc chce, tak toho dosahne …
Hermo, ja jsem velmi spokojena a dnes jsem brebentila s pani na pokoji a ona taky … nemuzeme si stezovat … jsme tam jedna velka rodina, nejaky chladny chovani jsem nezazila … poznala jsem tam snad uz cely personal a vseci jsou opravdu moc prijemni a kdyz mi preji hodne stesti, citim v tom CIT, ne pouhe fraze … ale mas pravdu, zatim na Zlin neslysim uplne to nejlepsi …
.. nevim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Hermo, jsem moc rada, ze jsi tu se mnou
… napisu hned, jak dorazim …