Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
cauky holky,taky mam chlapa v posilce, na nudu nemam cas, pred chvili jsem dorazila z prace.pecu buchtu a premyslim, ze uvarim i obed na zitra, at se muzu dopo dlouho valet v posteli
![]()
Děkuju
To jsi fakt dobrá s tím testem
já bych 100% nevydržela,se znám!Ale vem si,že už máš půlku za sebou..teď už to poletí,jak se přehoupne víkend ![]()
docela to ujde, v praci toho mam az nad hlavu,tak nemam cas na ty cerne myslenky a doma se snazim zamestnat. hermi ma pravdu, jak se prehoupne vikend, tak nam to utece.ja do ctvrtka nevydrzim urcite, podle normalniho cyklu bych mela dostat v utery ms, tak kdyz neprijde, tak to vecer prubnu
![]()
Ahoj holky !!!
Tak je pondělí
letí to..už to máte za pár..já su tak zvědavá a napnutá!!!Jste dobré,že to tak dlouho vydržíte netestovat!!!Ještě si musim počkat
Jinak jak se cítíte??Doufám,že fajn ![]()
Ahoj anekke
hodní ani nebyli
kopou až to strašně bolí..už nemají místo.Ale chudák já
To vůbec nevadí že tě nic nebolí,nic ti neni!!!Mě taky opravdu nic nebylo..prsa nebolela,až pak.JSi fakt dobrá,že se držíš netestit
Dnes si chci jít vyfotit bříško,tak uvidím až se manžel vzbudí po noční co na to řekne..když tak zítra..ale nějakou památku to chce ![]()
ahoj holky,ja se citim taky fajn, semtam poboliva brisko,trochu citlivejsi prsa, ale celkove jsem v pohode. vikend rychle utekl a vzhledem k mnozstvi prace, co musim tento tyden zvladnout, se ani nenadejem a uz tu bude den D
ja mam testovani naplanovano na utery vecer…
Ahoj feby..fakt to uteklo..jak jsem vám říkala
úterý večer..taky jsem poprvé testovala nějak na večer
Tak doufám,že hned zítra napíšeš jak tlustá je ta druhá čárka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď