Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky podaří se to!!!Moooc vám to přeju
..já jak jsem šla pak z té kontroly..tak jsem se usmívala jak tele..a to jsem šla sama
A doufám,že se taky budete tak usmívat
Já jsem ty diskuse nějak pak moc nečetla,pže jsem z nich měla depky..zkuste to nečíst!!!Když tak jen ty pozitivní věci ![]()
taky jsem docela unavena, vcera jsem nedokoukala doma ani cetnicke humoresky, za chvili to v praci balim a supky dupky na gauc k tv ![]()
Já byla taky pořád unavená..to ten utrogestan..a už vás to nepřejde..půlku těhu jsem prospala
Holky faktse těšim,až budete testit..budu napnutá už den před tim ![]()
taky mam smisene pocity, budu se snazit vydrzet to do toho patku, snad to pujde.po navratu z prace jsem na chvili vytuhla u tv, rano se mi z postele nechtelo vubec, na chvili jsem i zalitovala,ze jsem si nenechala napsat tu neschopenku.jezis hermo, jak ti to strasne preju a zaroven zavidim ![]()
Anekke, v ten patek mam v osm krev a pak v devet konzultaci s krenkem, dle vysledku. tu hodku mezitim mam v planu dat kafe v te restauracce,co je v prvnim patre, kdybyses chtela pripojit na pokec.snad to bude cekani na dobre zpravy ![]()
tak mne primo rekla,ze v osm krev a za hodku, jak budou vysledky, tak to se mnou probere doktor.vidim to na nejdelsi hodku ve svem zivote ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.