Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hermo, tak ja nevim … chtela bych to vydrzet … Tys testovala kdy? … mela jsem Puregon 10 000, tak si myslim, ze ho budu mit v tele dlouho … takze mam takovy plan, ze kdyby bylo uplne nejhur a ja nemohla vydrzet, tak test zkusim a potom za dva dny … to by mi dalo obraz, jak na tom jsem
Tak jsem si trochu pospala.Já testovala 7mý den a byly tam 2 čárky.A nějak jsem hned věděla,že když se ukázaly tak brzo..že to budou dvojčátka.Mé HCG bylo ten 14ty den na kontrole dost vysoké-3266,0.Tak mě doktor zrovna říkal,že by to ty dvojčata být mohla.a za 7 dní na kontrole ULZ tam fakt byla.a čtu,že jsem měla napsané v papírech,že mě bolelo břicho hlavně v noci..vidiš,na to jsem uplně zapoměla.A našla jsem kolik jsem si píchala jednotek OVITRELLE-6500.Tos ty mělas víc 10 000.Všecky papíry mám založené ![]()
Teda, tak to jsi vyborny, vedet to uz sedmy den … a takovy darecek
… no ja nevim, cloume to se mnou pekne, ale jelikoz me fakt nic stale neboli, tak mam takovy strach ze zklamani, ze se testu bojim … tak jsem na hodinku usnula … ![]()
Vubec se neboj,dobře to dopadne!!!
Do toho kina jsi nešla???Nebo nepůjdeš??To tě nemusí bolet!Mě taky krom břicha pak nic nebolelo..a to mě bolelo pže jsem měla zvětšené ty vaječníky..takže kliiid
Moc holek,co jsem tady četla..nic nebolelo a pak tam ty dvě čárky měly
mysli pozitivně ![]()
Ahoj Hermo, tak nakonec jsem nesla, je venku velka zima … a volala mi kamaradka, ze se to nakonec nehralo, nebylo dostatek lidi … jsme z male Kromerize, tady se hraje, jen kdyz prijde 10 lidi
… no ja bych se stejne nepocitala do poctu, jelikoz to kino provozuje muj tatka, takze ja jsem tam vip
… snad mas pravdu s tema bolestma … ja jsem prave vzdy cetla, ze holky vzdy neco bolelo … no uvidime … jinak Ti preji dobrou noc, at Te drobci nezlobi
… jses stastna maminka ![]()
Pekne ranko Hermo, tak snad Ti dali bobci klidny spanek a citis se dobre … ja jsem se v noci probudila s divnym pocitem … dostala jsem krec do celeho tela, byla jsem uplne ztuhla a nemohla se pohnout
nevim, bylo to par sekund, mozna nejaky sen
… potom me chvilku bolelo v podrisku a jinak jsem se vyspala relativne dobre … dnes se pujdu projit, uz jsem se nahlasila k mamince a babicce …
a pak si pekne odpoledne po te drine (jako prochazce
pekne odpocinu … covece nevim, jak se pak vratim do normalniho zivota
…
Jeste jsem se chtela zeptat, jak jsi testovala po sedmi dnech, tak pak uz nee? … nebo sis test delala i potom, nez jsi sla na tu krev po 14 dnech?
Ahoj anekke..už se nevyspím jako dřív..každou chvilku jsem na záchodě,všechno mě bolí,takže spánek nic moc.
ale už to vydržim.U nás taky pěkná kosa.Testovala jsem 7 den odpoledne a pak ještě myslím 2× do kontroly..a ta druhá čárka byla od začátku hodně silná.Žádného ducha jsem já neměla,jak některé holky píšou.Já bych nevydržela netestovat
kamoška testovala taky..nepovedlo se,ale říkala,že si aspoň pobrečela doma a tam už byla vyrovnaná,že se nepodařilo.Kdy si myslíš,že ty budeš testit..který den??
Ahojka anneke, hlasim, ze jsem ta pani z pokoje, se kterou si v patek po transferu tak brebentila
nevim,jestli te to uklidni, ale me taky neboli bricho,sem tam pichne jeden nebo druhy vajecnik, prsa boli standartne jako pred menzes…kdy jdes na kontrolni krev? ja to mam v patek 11. na 8.00
Neboj,nebudeš zklamaná,pže se to povede
Ano vezmou ti krev..počkáš si na výsledek a za týden si tě pozvou na kontrolní ultrazvuk a taky jak ti v krvi HCG stoupá ![]()
je to fajn, ze jsme se tu potkaly.mne je dnes taky trochu spatne, ale spis to pricitam te baterii leku…s testenim bych to chtela do toho pristiho tydne vydrzet, ale nevim. chodim do prace, snazim se na to nemyslet, ale vidis, stejne mi to neda a pokousim se v diskuzich vystrachat, jak na tom kdo je,pripadne byl…musime si drzet palecky a doufat, ze dopadneme jako Herma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď