IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
3.2.11 19:06

Aha,na genetiku nás poslali z CARU,ale řekla jsem si o to vyšetření před tím IVF…ale tak u vás je to jasné..ty vejcovody.Já jsem měla zase PCO..takže taky chyba u mě.Manžel v pořádku.My jsme teda zkusili i IUI-2×..ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
3.2.11 19:32

ja bych genetiku resila, az pokud to neklapne, zatim jsem furt v nadeji :-) :-) tak neco z jineho soudku, jaky si pro mimisa vybrala kocarek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 20:22

http://kocarky.heureka.cz/f:8271:48459/?f=2
Akorát zelený,takový khaky.Jeli jsme pro něj do Polska,tam vyšel o 3 tis.levnější.A koupili jsme tam dost dalších věcí a musím říct,že se nám to hodně vyplatilo.Takže doporučuju :mrgreen: A taky sebou vzít babičky :mrgreen: :mrgreen: to se taky vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 20:24

DORJAN DANNY SPORT TWIN 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.2.11 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.2.11 07:09

Je fajn, taky se mi vic libi, kdyz jsou ty dvojcatkove kocary vedle sebe, ty za sebou nebo nad sebou jsou asi praktictejsi, ale ja bych to nechtela…
cely tyden nejak spatne spim, tolik snu jsem nemela ani nepamatuju :-) furt se mi neco honi hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
4.2.11 07:25

Ahoj holky, jdu vás povzbudit :-)
Já jsem si stejně jako Herma přivezla ze Zlína dva uzlíčky v bříšku. Bolesti prsou jsem neměla, taky mi připadalo, že každou chvíli dorazí MS, takže klíííd, určitě to dobře dopadne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.2.11 08:14

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.2.11 08:55

diky za podporu lulushko, kazda takova zprava zahreje a vrati kus nadeje :-)
anekke, jsem na tom stejne, taky chodim na wc s obavami, takze asi to tak ma byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.2.11 09:02

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
4.2.11 09:44

Holky, já jela asi za týden po ET do Zlína kvůli OHSS, takže z krve hned zjistili, že jsem těhu, jen se nevědělo, že se chytly obě. Pro jistotu jsem testovala asi 12. den, páč jsem chtěla vědět, jestli se nějaké to embryjko drží a na to že se chytly obě byla čárka fakt slabounká :nevim: za dva dny jsem dělala další a čárka sílila :dance:
jinak teda na další kontrole mi potvrdili dva váčky, ale s tím, že jedno zaniká…další kontrola- druhý váček zanikl…ještě se podíváme přes břicho…hmhmmmm tak nezanikl, jsou tam dva 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.2.11 09:54

teda, tak to si mela dobrodruzo :-) ale nakonec to vse dopadlo super. 14 dni to bude v patek, tak to asi v utery nebo ve stredu taky otestuju, at jsem kdyztak pripravena i na ty spatne zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.2.11 10:53

Ahoj holky!!Lulushko máš krásné mimča :-P Strašně to uteklo,jak jsme si naposledy psaly :lol: A já už budu za chvíli rodit :mrgreen:
Taky jsem chodila na záchod a vždycky jsem se prvně dívala jestli jsem to nedostala,to máme asi všecky stejné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
4.2.11 10:57

Hermo, děkuji za pochvalu miminek :-)
jj, uteklo to, přeju ti co nejpohodovější porod a hlavně zdravé miminka :hug: :kytka:
mimochodem víš co budete mít nebo je to překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.2.11 12:52

Lukáška a Vendulku :mrgreen: vyšel nám páreček :palec: Já bych to nevydržela si to nenechat říct :lol: Taky jste si to nechali říct :?: Děkuju a vám hlavně zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.