IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
8.2.11 09:29

Neves hlavu anekke, ja taky cetla, ze se carka objevila fakt az po tech ctrnacti dnech,nebo dokonce vubec a tehu bylo prokazano az z krve, jeste neni nic ztraceno,drzim vsechny palce (i na nohou)! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
8.2.11 09:30

Přesně tak jak píše lulu…mě taky nevyšlo 2× IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
9.2.11 13:10

cauky holky, tak nevim, jestli jsem to vcera nezakrikla, dnes je mi uplne bidne, chvili zima, chvili horko a trochu jsem i spinila :-( zitra vecer zkusim znovu test, ale bojim, bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.2.11 19:03

Ahoj feby!!Zkus zítra,ale myslim,že nebude změna!A ty 2 čárky tam budou neboj :kytka: A samozdřejmě pak hned napiš!! :hug: Dobře to dopadne!!!Věř!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
9.2.11 19:40

Ahoj doktora Křenka múžu jenom vřele doporučit. Dnes jsem byla na embryotransferu. Rozhodly jsme se s partnerem,že si nechám zavést dvě vajíčka. byl to pro nás první IVF. tak nějak nevim co od toho čekat.Mám pocit, že všechny ty injekce a vyšetření a odběr vajíček je brnkačka oproti tomu 14ti denímu čekání na to jestly to vyšlo nebo ne. Jinak vám všem přeju hodně štěstíčka a at se to podaří hned na poprvé :srdce: :-D :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
10.2.11 07:26

Ahoj Mafy, my byli s doktorem Krenkem taky moc spokojeni.Jj tech 14 dni je psycho, ale ja chodila do prace a mela jsem toho i hodne, takze to docela uteklo, neboj, taky to zvladnes :palec: zitra jdu na krev, tak se bojim a tesim zaroven, snad mi ty dve carky na testu do zitra nezmizi :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.2.11 09:27

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
10.2.11 10:18

Zitra se budu tesit,v osm mi pusti zilou a do deviti budu na kaficku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.2.11 10:19

Ahoj mafy!přeju aby se zadařilo :kytka:
anekke mě když se iui nepodařilo a i jsem to dostala,tak jak jsem jim to do caru volala,řekli,že prášky v žádném případě nemám vysazovat..ty jsi to ještě nedostala..jestli jsem to dobře pochopila :?: jinak anekke a feby..na zítra držím pěstičky!!!
Su doma z kontroly a v úterý mě poslal už do porodnice..tak uvidim..vy začínáte..my budeme brzo rodit :mrgreen: moc na vás myslím holky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.2.11 10:42

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.2.11 10:46

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
10.2.11 11:27

Ja ti anekke taky chtela napsat, ze sama bych nic nevysazovala…uz tak mame ten organismus pekne rozhaseny tou hormonalni bouri :-) tak tebe hermi od pristiho tydne ceka kupa radosti i starosti, co? :-) :-) ale mooooc hezkych :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.2.11 11:32

Hermi, tak doufám, že pak jak to půjde, tak hned podáš hlášení o mrňatech :wink:
Feby, neboj, čárky už nezmizí :dance:
Mafy, držím moc, moc, moc palečky, ať to vyjde, já sice chodila k Rumpíkovi-perfektní borec :palec: ale ET mi dělal Křenek :pankac:
Anekke, pokud jsi jen špinila, tak to je normální, vajucho se zahnízďuje, sama bys neměla nic vysazovat, ještě počkej na krev, já u dvojčat měla fakt slaboulinkou čárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.2.11 11:54

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
10.2.11 12:35

Ahoj Feby určitě ty dvě čárky nezmizí moc ti to přeju. Jenom vás vššechny holky nedokážu pochopit jak jste dokázaly vydržet třeba tyden netestovat. JÁ se ted strašně přemáhám abych to nešla zkusit, ale 2 den po ET by to asi nemělo smysl. :-P :-D
A tobě Hermo přeju co nejpohovější porod, ale hlavně at jste všuchni v pořádku :hug: :srdce: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.