Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lulushko a Hermi, jeste dotaz, mozna hloupy
- do zlina na kliniku jste pak musely chodit cele tehotenstvi nebo jen ten prvni ultrazvuk a pak uz ke svemu obvodnimu gyn?diky.
Já jsem tam šla na tu krev,jak vy jdete příští pátek,potom akorád 2× na ultrazvuk po týdni a pak mě odeslali k mému gynekologovi a ten mě už vypsal průkazku a chodím k němu do teď.
tak to je fajn, diky za info, ja prave nevedela, jestli si nechteji monitorovat cele tehu ![]()
Ne,to bych ani nezvládla tam dojíždět..pže já od začátku do teď ještě zvracim..nejkrásnější období ženy ![]()
Hermi, tak paráda, to moooc gratuluju, tak vydrž co nejdýl 3v1 ![]()
Feby, neboj, celé těhu ne, já tam po ET byla taky tak 3× možná 4×
mimochodem dneska je to přesně rok od OPU ![]()
Já teda neblila, ale bylo mě táááák zle asi do 16.tt no fuj, pak se to trochu zlepšilo, ale vlastně mi bylo šoufl celé těhu, opravdu krásné období
![]()
tak doufam, ze budu za rok tez na materske
diky moc za info holky, aspon vim, co me ceka a snad brzy ![]()
taky zdravim budoucí maminku
jaký jsi dnes měla program??Já spala..a teď se zase nudim..
Právě,že nedojdu nikam..všecko mě bolí..tak su pořád doma.Můj teď odešel do posilovny,takže sama
Ale mám 2 pejsky..byla jsem s nima na maličké procházce,ale jak jsme se vrátili,tak jsme všichni 3 usnuli..pro mě je to hrůza někam dojít
na to se netěš
su jak sud
Tos měla pěkný program..u mě byla kamoška včera.Ta nuda je nejhorší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď