Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Musis se mafy soustredit na jine veci, ale po dvou dnech to nezkousej urcite, muzes mit v sobe zbytek pregnylu a zbytecne by ses treba natesila, vydrz prtka, vydrz - jde to ![]()
..jo anekke ,opravdu,i když jsem to dostala..tak jsem je měla brát dál!!!Ještě jsem si tam tenkrát kvůli tomu volala.Sestra jasně řekla nic nevysazovat,až po tom co mi vezmou krev.A to jsem měla normálně menzes.Špinění může znamenat uhnizďování,jak píšou holky a kor když jsi to ještě normálně nedostala.Mě taky tak bolelo to břicho jako před menzes..počkej do zítřka,co ti řeknou!! ![]()
jinak já doufám,že si mě tam ještě v to úterý nenechají..až ten další týden to budu 37tt,ikdyž děcka by měli mít zhruba kolem 2,5 kg říkal.Takže by to nevadilo,už se neunesu a sotva lezu ![]()
jenom pekne odpocivej a nechej se opecovavat, az budou mimisi na svete, tak uz k tomu nebude tolik prilezitosti, jestli vubec
ja poctive hlasim,ze jsem to dnes testla znova a zustaly dve
tak snad se neraduju predcasne, zitra se ozvu po kontrole, doufam, ze zvladneme s anekke to kaficko ![]()
Ahoj Feby, no tak s tim testem jsi vydržela hodně dlouho. já to tak dlouho asi nevydržim.
Snad bude stačit když vydržim týden a výsledek by se měl ukázat. A snad dopadnu stejně jako ty
No prostě to musí vyjít hned na poprvé a jestly ne tak nevim co bude dál ![]()
Příspěvek upraven 10.02.11 v 19:44
ja mam stejne jako anekke plan i pro pripad, ze by to nevyslo a navic uplne stejny jako anekke
tyden wellnesko a tyden lyzovacka v alpach
vypada to, ze toho mame spolecneho vic ![]()
Ahoj mafy!!pozor
já nejsu ten případ co vydrží netestovat
já testila 7 den a byly tam //
Jako holky to vydržely dlouho,jsou dobré
musí to vyjít ![]()
feby jasně že zůstaly
hned napiš,jak dojedeš domu..su moc zvědavá jak budeš mít vysoké HCG
Kdyby to tak byly taky dvojčátka
![]()
to vis,ze pisnu,taky bych moc chtela dvojcatka, od ET na brisko zasadne mluvim v mnoznem cisle
ale sazmozrejme bych byla prestastna i kdyby vyslo aspon jedno!boze, to jsou nervy ![]()
to vis,ze pisnu,taky bych moc chtela dvojcatka, od ET na brisko zasadne mluvim v mnoznem cisle
ale sazmozrejme bych byla prestastna i kdyby vyslo aspon jedno!boze, to jsou nervy ![]()
Už se moc těšim,až mě to zítra napíšeš
Zítra už to nervy přestanou být a bude to štěstíčko ![]()
holky, tak já mám z 2. pokusu IVF ze Zlína 19měsíční dítě a teď jsem byla včera na KETu, jelikož jsme měli zamražené… tak jsem zvědavá, i když ten KET nemá takové procenta jako IVF… ![]()
Ahojky,tak hlasim, ze mam tehu potvrzeno cerne na bilem
HCG 1625. pristi tyden utz, cekala jsem na vysledky vic jak dve hodky, ale stalo to za to!!!
vsem dalsim cekatelkam (mafy a klare), drzim palecky,at jsou tak stastne jak ja ![]()
jééééé
ahoj feby!!!!!!!!!To je paráda!!!!!Už můžu gratulovat nahlas!!!!!!!!Musíš být neskutečně šťastná
HCG vysoké..tak to ty dvojčátka být můžou..příští týden se to dozvíme ![]()
Feby, tak to je super
, možná budou i ty dvojčátka, mě se zdá, že jsem měla hCG podobné (i když samozřejmě podle toho nelze soudit)
Mooooc gratuluju, hlavně na sebe dávej pozor ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď