Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hermo, ty čekáš páreček, že? to budeš mít v termínu? doufám, že ano… je to dobře!!! feby já také dál chodila do práce a myslím, že je to dobře, pokud nejsou nějaké komplikace… ![]()
jo,páreček..porod do 38tt,dál mě nenechají.Co jsem všude vyčetla tak to tak u dvojčat bývá.pokud nebudete mít potíže,tak si myslim,že neni důvod být doma..já jsem teda od začátku
a blila a ještě teď bliju.Do práce bych chodit nemohla!!mafy zítra napiš,ale ta čárka tam být může i přes to špinění ![]()
Hermo tak to je paráda, že jsi vydržela , tak dlouho, moje kamarádka porodila dříve o 2měs a určitě je to o moc pro děti lepší být v bříšku!!! tak to je super! a kolikátý pokus IVF? první?
zkoušeli jsme 2× iui,ale pak jsme si řekli,že je to zbytečné vyhazování peněz a šli jsme do ivf a hned na poprvé vyšlo!pak jsem aj zalitovala že jsem si nedala jen jedno embryo,jak to zvládnu a tak..ale je to tak jak to je
a ty sis dala poprvé jedno nebo dvě??
Dobre ranko,tak to ja si dala dve, protoze mi prislo, ze kdyby to nevyslo, tak bych si hrozne vycitala, ze kdybych si dala dve,tak se jedno urcite chytne. sranda to urcite nebude, ale za velkou starost budiz ti odmenou dvojnasobna radost
![]()
Hermo,já si nechala dávat vždy dvě, IUI jsme nezkoušeli, protože je tam mizivé procento, šli jsme rovnou na IVF…
Ahoj test jsem zkoušela a tak jak jsem říkala včera byl negativní. To špinění se zhoršiilo takže to spíš vypada na začátek ms. Volala jsem si do Zlína co teda dál, ak mě řskly ,že mám vysadit jenom anopyrin, že bud se to krvácení zastaví nebo se rozjede normální ms. N o co si budeme nalhávat je to v háji
tak to me mrzi mafy…
co se tyka druhe IVF, tak ti asi moc neporadim, nevim, jestli je tam nejaka nutna pauza. a v mrazaku nemate k pouziti nic?
Ne zmražené nemáme nic takže budu muset všechno podstupovat znovu. A to kdoví jestly. přítel o tom ještě neví protože počítal s tím že to prostě vyjde tudíž jsme se o druhém ivf ani nebavily. Zítra má narozeniny tak to bude fakt super dárek
mafy , my po prvé také neměli nic nic, šla jsem hned za 2 měsíce na druhý, ono prý je větší šance po 2. a povedlo se a ještě nám zůstaly 3 zmražené… po prvé jsem měla jen 2 a ty nám zavedli a nic..... já bych to neodkládala, ničemu to nepomůže..
o já bych chtěla jít na do 2 ivf taky co nejdřív , Tak uvidíme co nám řeknou ve středu ve Zlíně a pak se rozhodne
ahojte holky!!! ![]()
MAFY to je špatná zpráva hned po ránu
ach jo
kdyby to 2 IVF šlo hned za ty dva měsíce,tak to by bylo fajn to uteče.Já taky vždy čekala na to další IUI a uteklo to rychle
Moc mě to mrzí.
já jsem si taky dávala dvě embrya s tím,že co kdyby se to jedno nechytlo,všecko v pohodě,ale jen co jsem si dovezla domu kočárek,tak jsem nějak začala mít depky a to jsem si říkala,že já si nedala jen jedno
jak já to zvládnu..takový zmatek v hlavě,nebo co.
Ale už je to zase lepší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
mafy , to nic vůbec nemusí znamenat!! drž se!!!