IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
19.2.11 21:06

Páreček :mrgreen: teď už je to paráda, nejhorší byl první měsíc, protože jsem se nemohla rozkojit, prckové měli žloutenku a byli slabý, tak špatně tahali a já furt odsávala mechanickou odsávačkou jak debil, kdybych to věděla, tak určitě investuju do elektrické, no po tom cca měsíci jsem to vzdala a nechala už jen UM a byl klid, sice mě to mrzelo, ale zase na druhou stranu, děti měli klidnější matku…no a taky po tom měsíci jsme se sehráli, už jsem věděla co a jak, tak pak už paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.2.11 21:06

děkuju lulushko!! :huban: su fakt zvědavá,kdy to přijde :-P
kláry nevim,nejdřív mě říkal doktor,že císař..potom,že když jsou otočené obě hlavou dolu,že normálně,ale taky prej,že kdyby měli nějak do 3 kil a byli velcí,tak císař i kdyby byli hlavou dolu..tak su z toho jelen.A pokud vydržim do toho 38tt tak asi velcí bodou :nevim: já se teď pozeptám na tom rizikovém,jestli semnou někdo bude mluvit :lol: ,ne jak minule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.2.11 21:16

kláry a jak je to dlouho,co jsi rodila v Hradišti :?:
lulu..já se právě bojím kojení :cry: porodu vůbec,ale když začnu myslet na to kojení..tak mám z toho hrůůzu :roll: taky jsem si pořídila manuální odsávačku,pak jsem ji šla vrátit a jedna známá mě pujčila tu elektrickou..říkala,že bych měla až svaly na rukách,jak bych makala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
19.2.11 21:21

Hermy, 19 měsíců… jo to jsi udělala dobře, manuální aboslutně o ničem… :-( ono je to takové trošku těžší s těmi dvojčátky to kojení… uvidíš… svět se nezboří…

• Citovat
  • Upravit
10178
19.2.11 21:22

Hermi, tak ty máš na půl vyhráno, máš elektrickou a navíc budeš mít nejspíš větší děti, takže silnější v tahu, já mám naprd prsa, teda jako bradavky, kojila jsem přes klobouček :roll:
Hlavně se nestresuj, že to musíš lámat přes koleno, to je nejhorší a zbytečně to brzdí laktaci, taky vlastní zkušenost-čím víc jsem chtěla, tím míň to šlo, takže si říkej, že ne za každou cenu a půjde to samo uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.2.11 21:25

Jinak teda co chodím do dvojčecí diskuse, tak tam se rozkojily skoro všechny, ale hlavně, když se nerozkojíš svět se nezboří, ber to tak, zbytečně se nenervuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.2.11 21:46

Klárko,tak to máš opravdu ještě malou malou :mrgreen: :-P tak to by to jedno dítko opradu stačilo :think: někdo si právě Hradiště chválí,někdo na něj nadáva..musí se to vyzkoušet,no..zatím na té rizikové dr.Píšťková-katastrofa(arogantní kráva,dle mého názoru)..jestli ji znáš.
LULU..snad to všecko zvládnu a bolela tě pak jizva po tom císaři??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.2.11 21:50

Bolela, ale mám ji jen cca 10cm, nic hrozného, nejhorší to bylo, jak jsem se postavila poprvé, pak jsem se pořád hýbala, abych ji rozhýbala, běhala jsem jak čamrdka, jak jsem lehla a zase stoupla, tak jsme to zase víc cítila, ale já jsem nechtěla nic na tlumení, vždycky jsem sestru poslala pryč, tak hrozné to zas nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.2.11 07:34

Lulushko,tak to jsi dobrá :palec: !!Já byla 3× na laparce a 1× mě operovali pupeční kýlu a pokaždé jsem umírala bolestí po operaci..bez injekcí od bolesti bych nepřežila :-?
Jinak holky jak se vám daří??Já pořád držím pohromadě..miminám se ven evidentně nechce :mrgreen: pěkný den přeju!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
21.2.11 09:49

Ahojky, u me vse v pohode. Vikend byl napul uklizeci, napul odpocivaci. Od vcera me trochu poboliva hlava, tak se snazim hodne pit. normalne bych lupla prasek a bylo by po problemu, ale kdyz to ted nejde :-( uvidim, jestli se to nezlepsi, tak prchnu driv z prace.pa a hezky den vsem, zitra se tesim na cerstve zpravy od klary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.2.11 11:37

feby mě bolela hlava asi první 3-4 měsíce,ale neuvěřitelně..normálně si můžeš vzít paralen..to ti i tvůj gyndař řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
21.2.11 11:41

tak diky moc za info, kdyz se to nezlepsi, tak jeden lupnu doma a zalehnu, ale s tema prvnima ctyrma mesicema jsi me moc nepotesila :-( uz jsem v praci po obede, tak snad to nejak ubehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
21.2.11 11:50

ahoj holky, držte se ! já zítra ráno valím směr Zlín, tak pak hned písnu… :wink:

• Citovat
  • Upravit
1081
21.2.11 12:22

Ahoj holky, přišla jsem se na vás mrknout co je nového :srdce:
Kláry držím palečky at ti to zátra dobře dopadne :mrgreen:
A hermy u tebe to vypadá,že se ti ještě moc rodit nechce nebo spíš mimčám se ještě nechce moc ven co ? :mavam: :pankac:
No a u ě všechno při starém v uterý jedeme do Zlína tam mě potvrdí to neuspěšné ivf. Tak snad budu moc jít co nejdřív na další. No ,ale jinak jsme si udělaly doma radost a přivezly si jené miminko :-P Maličké štěnátko zlatého retrívra. Tak aspon přijdeme na jiné myšlenky i když už jsme oba dva smíření že to nevyšlo.
No nic budu končitsem se nějak rozepsala.
Tak se holky mějte a držte se všechny ahoj :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
21.2.11 12:26

ahoj mafy, no to je super, takové malé štěňátko!! tak to určitě budeš mít moc práce teď s ním !! naše „štěňátko“ už má 60kg! je už to pořádný „chlap“! ty jedeš také zítra do Zlína? na kolik? já na půl 9, pak asi ta hoďka čekání… a už jste se doma dohodli kdy zkusíte další?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.