Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
musela jsem to zvetsit, jsem slepa jak patrona, ale kazdopadne to vidim taky!!!
s tim spinenim ti neporadim, mozna bych pro sichr brnkla na kliniku…
Já tky vidím //
a s tím špiněním,co jsem se dočetla,tak když holky třeba špinily,tak se chytlo jedno a to druhé odcházelo..tím to špinění
a pokud vím tak ty jsi si dala 2 embryjka
to je super!!!
Hermy, dala jsem si 3!volala jsem tam, že mám jíst dál léky, že se to někdy stává… no uvidím… do úterý daleko…
tak 3
tak to může opravdu jedno odcházet.Mě se vždy na kontrole doktor ptal,jestli jsem náhodou nešpinila..a i když všecko bylo v pořádku.Zkus test zase třeba v sobotu..jestli ta čárka bude sílit ![]()
do utery budu drzet vsechny palce, i na nohach!
a to jsem si myslela, ze nervozniho cekani a napeti se zbavim uz zitra
![]()
a ty feby dej hneeeed jak dojedeš domu vědět!!!!budu čekat u pc
![]()
klára20 píše:
holky, vidíte něco? já teda asi joale mám menší problém, trošku chvilkami špiním…
je tam
![]()
holky díky! uvidím, jak to „půjde“, v sobotu ještě zkusím test znovu, pokud se MS nerozjede… nyní to mám složitější o to, že vůbec od prvního dne neodpočívám, jelikož se s to s malou nedá a má 12kg a denně ji vyhazuji do jeepa do sedačky …
tak uvidíme… Feby ty hned zítra piš!!!!! Mafy být tebou , tak neodkládám, druhý pokus, pokud jsi tenhle snášela dobře… myslím ty léky…
Ahojky, tak hlasim z dnesniho utz jeden gestacni vacek a v nem embryjko, no a kousek nad nim druhy gestacni vacek
HCG 19000, tak to vypada, ze to opravdu jsou dvojcatka
pristi tyden dalsi utz, uz by mela byt i
ja se z toho porad nejak nemuzu vzpamatovat, je to normalni? ![]()
Ahoj
já se sem nemůžu dostat,pořád se mi to seká,ale nakonec se povedlo,konečně
Ježiš feby tak to je paráda
další dvojčátka..to je super
Tvé pocity??nemůžeš se vzpamatovat,to je asi normální ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď