IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
17.2.11 17:39

musela jsem to zvetsit, jsem slepa jak patrona, ale kazdopadne to vidim taky!!! :-) :-) :-) s tim spinenim ti neporadim, mozna bych pro sichr brnkla na kliniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.2.11 17:45

Já tky vidím // :huban: a s tím špiněním,co jsem se dočetla,tak když holky třeba špinily,tak se chytlo jedno a to druhé odcházelo..tím to špinění :palec: a pokud vím tak ty jsi si dala 2 embryjka :potlesk: to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 18:00

Hermy, dala jsem si 3!volala jsem tam, že mám jíst dál léky, že se to někdy stává… no uvidím… do úterý daleko…

• Citovat
  • Upravit
1277
17.2.11 18:05

:lol: tak 3 :dance: tak to může opravdu jedno odcházet.Mě se vždy na kontrole doktor ptal,jestli jsem náhodou nešpinila..a i když všecko bylo v pořádku.Zkus test zase třeba v sobotu..jestli ta čárka bude sílit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 18:24

zkusím Hermy..... dám vědět.....

• Citovat
  • Upravit
1277
17.2.11 18:42
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
17.2.11 18:51

do utery budu drzet vsechny palce, i na nohach! :palec: :palec: :palec: :palec: a to jsem si myslela, ze nervozniho cekani a napeti se zbavim uz zitra :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.2.11 19:43

a ty feby dej hneeeed jak dojedeš domu vědět!!!!budu čekat u pc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
17.2.11 19:51

Kláry drřím všechy palečky co mám určitě se to povede.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.2.11 20:06
klára20 píše:
holky, vidíte něco? já teda asi jo :wink: ale mám menší problém, trošku chvilkami špiním…

je tam :pankac: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
17.2.11 22:32

holky díky! uvidím, jak to „půjde“, v sobotu ještě zkusím test znovu, pokud se MS nerozjede… nyní to mám složitější o to, že vůbec od prvního dne neodpočívám, jelikož se s to s malou nedá a má 12kg a denně ji vyhazuji do jeepa do sedačky … :-( tak uvidíme… Feby ty hned zítra piš!!!!! Mafy být tebou , tak neodkládám, druhý pokus, pokud jsi tenhle snášela dobře… myslím ty léky…

• Citovat
  • Upravit
630
18.2.11 12:13

Ahojky, tak hlasim z dnesniho utz jeden gestacni vacek a v nem embryjko, no a kousek nad nim druhy gestacni vacek :-) :-) HCG 19000, tak to vypada, ze to opravdu jsou dvojcatka :-) :-) pristi tyden dalsi utz, uz by mela byt i :srdce: :srdce: ja se z toho porad nejak nemuzu vzpamatovat, je to normalni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
18.2.11 12:17

Feby suuuuper!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: čeká na tvou zprávu už od rána!!!!

• Citovat
  • Upravit
1081
18.2.11 12:36

Feby tak to je fakt paráda :srdce: moc gratuluju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.2.11 12:40

Ahoj :dance: já se sem nemůžu dostat,pořád se mi to seká,ale nakonec se povedlo,konečně :potlesk: Ježiš feby tak to je paráda :hug: další dvojčátka..to je super :huban: Tvé pocity??nemůžeš se vzpamatovat,to je asi normální :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.