Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj kláry chybička se vloudila jedeme až ve středu. No máme z ze štěnátka radost a jak už jsem říkala aspon přijdu na jiné myšllenky. Na další ivf by jsme chtěly jit co nejdřív jak to pujde tak snad hned v březnu jak dostanu další ms.Doufám, že to pujde hned tak brzo
jo já si říkala, že jsi psala, že ve středu… jasně nic neotálej, já také měsíc vynechala a pak šla hned na další, měla jsem ten delší protokol pak…
No uvidíme co nám poví dr. Křenek, ale myslím ,že v tom březnu už by jsme zase mohla jít. Už se cítím celkem doře sice slzička sem tam ještě ukápne,ale už je to lepší. Nesmím se s tim pořád trápit jinak bych se z toho asi zbláznila ![]()
přesně tak mafy!!! a možná Vám zůstanou i zamražené, nám po 1. nezůstalo také nic.. takže neboj, ještě máte spoustu možností!!! budu držet palce!!!
Díky Kláry.Já si taky říkam , že se to prostě jednou musí podařit
![]()
ahojte holky
..nechce se jim ven..holky na dvojčecí diskusi psaly,že se držím nejdýl z nich,ten týden to vydržím a pak už porod vyvolají,ale jak mě vše bolí ![]()
kláry myslim na tebe a zítra hned napiš!!Já taky zítra na kontrolu,tak pak se tady sejdeme ![]()
mafy a na tebe budu myslet ve středu aby ti řekli,že můžeš hned do dalšího IVF!!!! ![]()
feby to tebe nemusí tak bolet,já měla snad uplně všecko..ale já i od malička trpěla na migrény a v těhu se mě vrátily 100× víc,já jsem pořád spala,abych tu bolest necítila ![]()
Hermi to je fakt super, že je tak dlouho držíš!! paráda!! asi ví, že je teď venku zima
tak si počkají na příští týden, to se oteplí
Feby a ty neboj, bud hůůůř
tak zítra budeme čekat na další informace ![]()
Ahoj holky
![]()
Jsem doma z kontroly,uf..to je fakt tak na půl dne..a to jsme tam dojeli a byli třetí
Obě mimča otočené hlavou,mohla bych rodit přirozeně,mají ale propletené nožky..tak se uvidí jak to bude příště..jinak ve čtvrtek jedu naposled na kontrolu a v pátek už na příjem..v úterý porod
Ty jo,to uteklo
už začínám mít obyvy ![]()
děti mám velké..oba 2,7kg.
Klárko!!!Tak jak ty??Su napnutá jak struna
![]()
ahoj holky, tak se hlásím!! těhu potvrzeno
HCG 310, tak jsem ráda, že je jedno!!!
klára20 píše:
ahoj holky, tak se hlásím!! těhu potvrzenoHCG 310, tak jsem ráda, že je jedno!!!
Taky uz jsem byla napnuta a z rychle spechala z obeda, abych sem jukla, velka gratulace Klary ![]()
To uz mas Hermi za par,pristi tyden uz se budeme moct tesit na miry a vahy
![]()
Kláry velká gratulace. To se ti muselo celkem ulevit. že je jedno. To kdyby se chytly všechny 3 tak se asi zblázníš co ?
![]()
kláry to je super!!! ![]()
tak už jen mafy…zítra..po kontrole hned napiš,ať víme co a jak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.