IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1081
21.2.11 12:32

Ahoj kláry chybička se vloudila jedeme až ve středu. No máme z ze štěnátka radost a jak už jsem říkala aspon přijdu na jiné myšllenky. Na další ivf by jsme chtěly jit co nejdřív jak to pujde tak snad hned v březnu jak dostanu další ms.Doufám, že to pujde hned tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
21.2.11 12:40

jo já si říkala, že jsi psala, že ve středu… jasně nic neotálej, já také měsíc vynechala a pak šla hned na další, měla jsem ten delší protokol pak…

• Citovat
  • Upravit
1081
21.2.11 12:44

No uvidíme co nám poví dr. Křenek, ale myslím ,že v tom březnu už by jsme zase mohla jít. Už se cítím celkem doře sice slzička sem tam ještě ukápne,ale už je to lepší. Nesmím se s tim pořád trápit jinak bych se z toho asi zbláznila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
21.2.11 12:46

přesně tak mafy!!! a možná Vám zůstanou i zamražené, nám po 1. nezůstalo také nic.. takže neboj, ještě máte spoustu možností!!! budu držet palce!!!

• Citovat
  • Upravit
1081
21.2.11 12:52

Díky Kláry.Já si taky říkam , že se to prostě jednou musí podařit :srdce: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.2.11 16:29

ahojte holky :kytka: ..nechce se jim ven..holky na dvojčecí diskusi psaly,že se držím nejdýl z nich,ten týden to vydržím a pak už porod vyvolají,ale jak mě vše bolí :cry:
kláry myslim na tebe a zítra hned napiš!!Já taky zítra na kontrolu,tak pak se tady sejdeme :wink:
mafy a na tebe budu myslet ve středu aby ti řekli,že můžeš hned do dalšího IVF!!!! :hug:
feby to tebe nemusí tak bolet,já měla snad uplně všecko..ale já i od malička trpěla na migrény a v těhu se mě vrátily 100× víc,já jsem pořád spala,abych tu bolest necítila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
21.2.11 16:36

Hermi to je fakt super, že je tak dlouho držíš!! paráda!! asi ví, že je teď venku zima :lol: tak si počkají na příští týden, to se oteplí :wink: Feby a ty neboj, bud hůůůř :lol: tak zítra budeme čekat na další informace :roll:

• Citovat
  • Upravit
1277
22.2.11 10:42

Ahoj holky :hug: :mavam:
Jsem doma z kontroly,uf..to je fakt tak na půl dne..a to jsme tam dojeli a byli třetí :roll: Obě mimča otočené hlavou,mohla bych rodit přirozeně,mají ale propletené nožky..tak se uvidí jak to bude příště..jinak ve čtvrtek jedu naposled na kontrolu a v pátek už na příjem..v úterý porod :mrgreen: Ty jo,to uteklo :think: už začínám mít obyvy 8-o
děti mám velké..oba 2,7kg.
Klárko!!!Tak jak ty??Su napnutá jak struna :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
22.2.11 11:10

ahoj holky, tak se hlásím!! těhu potvrzeno :lol: HCG 310, tak jsem ráda, že je jedno!!!

• Citovat
  • Upravit
10178
22.2.11 11:26
klára20 píše:
ahoj holky, tak se hlásím!! těhu potvrzeno :lol: HCG 310, tak jsem ráda, že je jedno!!!
:dance: :dance: :dance: no vidíš, to je super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
22.2.11 11:39

Taky uz jsem byla napnuta a z rychle spechala z obeda, abych sem jukla, velka gratulace Klary :palec:
To uz mas Hermi za par,pristi tyden uz se budeme moct tesit na miry a vahy :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.2.11 11:40

Hermi, neboooj, všechno dobře dopadne :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
22.2.11 11:52

Kláry velká gratulace. To se ti muselo celkem ulevit. že je jedno. To kdyby se chytly všechny 3 tak se asi zblázníš co ? :twisted: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára20
22.2.11 12:05

holky díky moc! mafy no to určitě jo!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1277
22.2.11 15:17

kláry to je super!!! :kytka:
tak už jen mafy…zítra..po kontrole hned napiš,ať víme co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.