IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anekke
27.1.11 09:14

Pekny den Hermo, vcera se mi uz nepodarilo pripojit, nejak se to kousalo … necham si zavest 2 … dnes me boli dost brisko, asi jeste dozniva ten uterni zakrok, nevim, jestli je to uplne normalni … odkdy sis delala test? … opravdu jsi vydrzela tech 14 dnu? … jeste jeden dotaz :-), neptali se me, kolik chci zavest embryek, takze jim to reknu zitra, ale pojedu tam sama, je potreba svoleni i partnera?

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 10:03

Nazdárek :mavam: Mě taky bolelo břicho po OPU a to dost dlouho!Musíš vydržet.Test jsem si dělala 7 den..nevydržela jsem dýl :oops: a byla tam už druhá čárka :mrgreen: to ty dvojčata :-) a pak jen sílila!Na ty embryjka se tě zeptají těsně před ET..zavolá si tě embryoložka k sobě a tam si s tebou popovídá.Byla hrozně milá :-D A neni potřeba svolení partnera..ptala jsem se,jestli musí být přítomný..můj nakonec volno dostal,tak tam jel.Ale když pojedeš sama,tak myslim v pohodě!!!!Moc se těšim,budu testovat s tebou :mrgreen: Ty ještě nemáš žádné děťátko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 10:07

Hermo, nemam zadne, je mi 29 a moc po nem touzim :-) … uz nastal ten cas … moc diky za info, takze po 7 dnech … no to budou nervy :-) … ses ten nadherny priklad, ze to muze vyjit i na prvni pokus … i kdyz statistiky jsou takovy slabsi

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 10:41

taky mám 29 :-D Já jsem na to ani potom nemyslela,pže jsem si pořád říkala,že na poprvé málo komu se to podaří..ale nervy to jsou :-)ale strašně to uteče.Zamrazit jsme si nechali 4 embrya..pro jistotu.Ještě tam jsou někde u ledu :-P A řeknu ti,že 2 embryjka jsou tak trochu větší šance..ta má kamoška si poprvé nechala dát jedno a nic :-( pak toho strašně litovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 11:57

No taky tomu moc nedavam sanci … 3 ze 4 na prvni pokus neotehotni … naplanovala jsem si lek (pokud to nevyjde), zajedeme si na hory a pak do nejakych termalu :-) … kdy mas termin?

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 12:25

To vyjde!!!!!Musí!!!Nakonec taky dvojčátka :mrgreen: Budu s tebou čekat na výsledek.Dvojčata se rodí prej nejpozděj ve 38tt,takže konec února.Už su zbalená do porodnice.A já jsem neležela..dělala jsem normálně to co vždycky..akorád do práce jsem nechodila,ta chodíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 12:52

Nechodim, pred 4 mesici jsem o praci prisla, nastesti s tucnym 5mesicnim odstupnym, takze se ten zameruji na tehotenstvi … no ja jsem jiz jednou potratila, tak si rikam, ze radeji budu opravdu hodne odpocivat … otehotnela jsem v dubnu minuleho roku - normalne - a v 3-4 tydnu potratila … no abych pravdu rekla, potratu se bojim nejvic, dost me to zasahlo :-( … takze konec unora :-) , to je nadhera … :hug:

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 17:22

Tak když už to jednou vyšlo samo,tak to se s pomocí povede :palec: Aspoň jsi doma..já taky nechodila do práce.Byla jsem v klidu doma,ale říkám:nějak jsem si pořád hledala nějakou zábavu a někam chodila,abych na to neměla čas myslet :roll: První,myslím 2 dny jsem odpočívala:mě celkem bolelo to břicho.Tak jak zítra příjdeš domů,tak hned do postele :huban: A pak až ti bude líp,hned mi musíš napsat,jak se cítíš :dance: Brala bys dvojčátka??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 18:15

Hermo, moc bych si dvojcatka prala … :-) … partnerovi je 50, takze toho casu moc nemame … a ja bych chtela kupu deti :-)

• Citovat
  • Upravit
anekke
27.1.11 18:17

Hermo, zitra mame jit na navstevu … :cry: … asi tam zajdu na chvilku a pak pujdu lehnout, nebo tam nemam vubec chodit?

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 18:47

Šla jsem hned do hajan.A stejně,oni tě nechají po ET cca půl hodiny ležet,potom ti řeknou,abys tento den odpočívala.Ale zase jak se budeš cítit..já osobně bych určitě ležela. :nevim: Byla bych opatrná,už i po tom,že jsi jednou potrtila.Ale je to na tobě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
27.1.11 18:49

Sestra mě sama řekla,myslim 3 dny klidový režim,jestli si dobře vzpomínám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 19:25

Mas pravdu, budu lezet …

• Citovat
  • Upravit
1277
27.1.11 19:29

:huban: a jak ti bude líp,tak mě musíš napsat,jak to vše probíhalo..jestli a kolik jste si nechali embryek zamrazit atd..atd.. a pak už budem jen čekat na test,až ukáže 2 čárky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
27.1.11 20:05

Hermo, jsem moc rada, ze jsi tu se mnou :-) … napisu hned, jak dorazim … :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.