Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jsem tady po hodne dlouhe dobe. Vytrvala snazilka o dite. Podstoupila nektera ivf ve Zline jako samoplatce? Divala jsem se na jejich cenik a prijde mi to nejak malo v porovnani s klinikou Repromeda do ktere jsme jezdili. Zrejme tam asi neni zapocitana stimulace. Taky me zajima, jaka je zkusenost s touto klinikou? Za kazdou reakci moc dekuji ![]()
Ahojky, my s přítelem tam jezdíme. Zatím jsme ve fázi před stimulací. Bohužel jako samoplatce zkušenost nemám. A už jsem také ve věku, kdy mi pojišťovna nic nehradí, takže ta cena může odpovídat ale jak říkáš, nikde tam nebyla stimulace, což může být i 20 tisíc. Já za sebe dobrá zkušenost. Dozvěděla jsem se spoustu věcí, hlavně o sobě, o kterých jsem vůbec nevěděla a ani nečekala. Jen někdy je to na delší čekání. Ale holt, všude se musí čekat. Takže bych to zkusila, mají tam nástěnku s moc foteckama miminek, které se za jejich asistence podařilo přivést na svět. Tak snad to vyjde i tobě a přibyde tam fotka i tvého prcka.
![]()
@Mon Ina moc dekuji za reakci. V jake jste fazi? Jdete do ivf nebo budete zkouset treba inseminaci nebo porad prirozene? Tak pokud jsi ve veku, kdy pojistovna nic nenhradi, tak vlastne taky jsi samoplatce v pripade ivf, ne? I vam drzim pesti, at se miminka dockate ![]()
@kelynka píše:
@Mon Ina moc dekuji za reakci. V jake jste fazi? Jdete do ivf nebo budete zkouset treba inseminaci nebo porad prirozene? Tak pokud jsi ve veku, kdy pojistovna nic nenhradi, tak vlastne taky jsi samoplatce v pripade ivf, ne? I vam drzim pesti, at se miminka dockate
Nám paní doktorka řekla, že máme počítat tak kolem 80 tisíc. Ale vše záleží na výsledcích.
My jsme už ve fázi, kdy už máme všechny potřebné vyšetření hotové a máme se rozhodnout, kdy budeme stimulovat hormonama pro odebrání vajíček. Záloha na ivf je asi 20 tisíc. My jdem do ivf protože vzhledem k věku a výsledkům nám to bylo doporučené. ![]()
@Mon Ina píše:
Nám paní doktorka řekla, že máme počítat tak kolem 80 tisíc. Ale vše záleží na výsledcích.My jsme už ve fázi, kdy už máme všechny potřebné vyšetření hotové a máme se rozhodnout, kdy budeme stimulovat hormonama pro odebrání vajíček. Záloha na ivf je asi 20 tisíc. My jdem do ivf protože vzhledem k věku a výsledkům nám to bylo doporučené.
Rozumim, tak budu moc drzet pesti
. Jaky protokol vam doporucili a jake oplozovaci metody?
Jeste me zajima co vse vam delali za vysetreni a jak dlouho to cekani trvalo.
@kelynka píše:
Rozumim, tak budu moc drzet pesti. Jaky protokol vam doporucili a jake oplozovaci metody?
Jeste me zajima co vse vam delali za vysetreni a jak dlouho to cekani trvalo.
Ahoj, to je hodně individuální. My máme za sebou spermiogram, laparku kvůli průchodnosti vejcovodů a také genetiku.. a metodu si máme vybrat sami. To musíme ještě dořešit.
@Mon Ina píše:
Ahoj, to je hodně individuální. My máme za sebou spermiogram, laparku kvůli průchodnosti vejcovodů a také genetiku.. a metodu si máme vybrat sami. To musíme ještě dořešit.
@Mon Ina Tady to vsechno uz mam za sebou z jine kliniky. Uz mate nejake dite? Tak se objednam a uvidim co semnou vymysli ![]()
@kelynka píše:
@Mon Ina Tady to vsechno uz mam za sebou z jine kliniky. Uz mate nejake dite? Tak se objednam a uvidim co semnou vymysli
Nee, ještě žádné. Toto by bylo první. Ale moc šancí nám nedávají, jen prý vajíčko od dárkyně. Tak zkusíme a když to nepůjde, tak holt nám to není dáno. Snad se ti zadaří a bude vše o. k.
![]()
@Mon Ina takze zkusis svoje. O te darkyni jste neuvazovali? Radeji jit na jistotu? Budu moc drzet pesti, aby se zadarilo ![]()
@kelynka píše:
@Mon Ina takze zkusis svoje. O te darkyni jste neuvazovali? Radeji jit na jistotu? Budu moc drzet pesti, aby se zadarilo
Já nechci, zkusím svoje a když to nepůjde, tak to nechám být. A děkuju. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.