Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Monchichik
taky umím být hodně tvrdá, ale u dětí se mi to dlouhodobě i přes nějaké snahy dost nedaří 🤣 🤣
a lepší to už asi se mnou nebude ![]()
@Lucy75 tak to já umím i směrem k dětem
nemám s tím problém, nemám v povaze nechat sebou orat a to ani od dětí
a lepší to už se mnou taky asi nebude ![]()
@Lucy75 píše: Více
Tak ono není potřeba být tvrdá, ale spíš neporušovat dlouhodobě svoje hranice.
@Monchichik píše: Více
a je jedno, že tím bude trpět ta koška? ![]()
trpět nebude ničím, ale ta kočka dávno bere za svou paničku zakladatelku, navíc kočka je teritoriální zvíře, nelpí na člověku
@stinga nesnesla bych doma zvíře, na který nemůžu ani sáhnout a dát ho do přepravky…vzala by si jí sebou rovnou, když šla ona…
a ještě - vždyť ta holka bydlí v podnájmu ve spolubydlení, tak tam opravdu kočku mít nemůže,
já znám spoustu rodin, kde děti nebo pro děti byl pořízen pes, pak dětičky také odjely na internát nebo na koleje, a o psa se stará maminka - kdo jiný,
o tom by v podstatě měla uvažovat každá rodina, kde pořizují zvíře „pro dítě“, že to dítě se odstěhuje, ale zvíře a starost o něj zůstane
@stinga no holka by si hledala rovnou bydlení, kde může mít i kočku…já bych teda pořízení kočky domů nedovolila nikdy, nemám kočky ráda, já jsem psíčkař
a pořizovala jsem ho vždycky i sobě…
Kočka pokud není zvyklá a kdoví jak vázana na majitele změnou místa trpět bude a může začít ochávat. Výrazná většina koček je silně teritoriálních a fixována na místo. Obzvlášť v tomto věku…