Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím že si budete říkat že jsem asi praštěná, ale dnes jsem po braní clostilbegytu byla na UTZ a jeden dominantní 24mm tam byl…jupíííí, tak jsem dostala injekci pregnylu, cupitala domu, znásilnila manžela, a prostě mám skvělou náladu
![]()
sice tomu vůůůbec nerozumím (neb jsme počali na první pokus) ale určitě je to super ![]()
xxZuzana píše:
sice tomu vůůůbec nerozumím (neb jsme počali na první pokus) ale určitě je to super
no tak my se snažíme přes rok, oba jsme mladí (25 a 28),a u mě byl problém s ovulací, tak jsem jen chtěla vyjádřit, jak jsem ráda, že po léčbě léky se povedlo ovulaci mít, a teď už se musí jen zadařit, ani nevíš jaký máš štěstí, že se zadařilo takhle rychle ![]()
jo jo, já vím
četla jsem spoustu článků, jak to spoustě párů nejde a jak to pak leta řeší… až jsem pohovořila s přítelem, dohodli jsme se a vysadili prášky. Že se to povede hned nikoho nenapadlo, bylo to super, fakt první a jediný pokus.
Tobě přeji hodně štěstí, 20% je určitě dost, aby ses tam vlezla
bude z tebe super nadšená máma, to je ideální ![]()
A do toho krásně svítí sluníčko, takže DNESKA by to šlo, dneska je moc dobrý den pro početí miminka ![]()
Držím palce, aby to vyšlo a dobrá nálada už zůstala napořád ![]()
takhle jak píšeš se to povedlo jedné mojí kamarádce, ta teda nemohla brát antikoncepci, tak se chránili jinak, a hned na první „šťouch“ se jim zadařilo, její přítel z toho byl nešťastnej, a řekl : "Sakra, tak já se tady těším jak si konečně dlouhodobě a pořádně budu užívat, a ona se o mě jen otře a je po všem " ![]()
Kakika píše:
A do toho krásně svítí sluníčko, takže DNESKA by to šlo, dneska je moc dobrý den pro početí miminka
Držím palce, aby to vyšlo a dobrá nálada už zůstala napořád
no já to musela vzít takhle zhurta hned po příchodu domu, jelikož za chvilku letím do práce a domů přijdu až v 22. hod, a bohužel se neschopenka na souložení nedává ![]()
tak já tomu rozumím moooc dobře a moc držím palce, ať se spermoníci dostanou kam mají ![]()
nulu86 píše:
a bohužel se neschopenka na souložení nedává