Já mám takovou radost!

2451
1.3.11 11:24

Já mám takovou radost!

Ahoj, vím že si budete říkat že jsem asi praštěná, ale dnes jsem po braní clostilbegytu byla na UTZ a jeden dominantní 24mm tam byl…jupíííí, tak jsem dostala injekci pregnylu, cupitala domu, znásilnila manžela, a prostě mám skvělou náladu :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6378
1.3.11 11:28

:kytka: no vidíš gratuluji :-) určitě to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.3.11 11:29

Mně to praštěný nepřipadá :wink:
Moc přeju, aby to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.3.11 11:29

sice tomu vůůůbec nerozumím (neb jsme počali na první pokus) ale určitě je to super :palec:

• Citovat
  • Upravit
1885
1.3.11 11:31

Je to krásně praštěný-tak at vám to vyjde!!! :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.3.11 11:33

dík holky, doktor říkal 20 % šance, tak se tam doufám vejdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.3.11 11:34

sice tomu moc nerozumim,ale gratuluju,móóc :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.3.11 11:36
xxZuzana píše:
sice tomu vůůůbec nerozumím (neb jsme počali na první pokus) ale určitě je to super :palec:

no tak my se snažíme přes rok, oba jsme mladí (25 a 28),a u mě byl problém s ovulací, tak jsem jen chtěla vyjádřit, jak jsem ráda, že po léčbě léky se povedlo ovulaci mít, a teď už se musí jen zadařit, ani nevíš jaký máš štěstí, že se zadařilo takhle rychle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.3.11 11:46

jo jo, já vím :srdce: četla jsem spoustu článků, jak to spoustě párů nejde a jak to pak leta řeší… až jsem pohovořila s přítelem, dohodli jsme se a vysadili prášky. Že se to povede hned nikoho nenapadlo, bylo to super, fakt první a jediný pokus.

Tobě přeji hodně štěstí, 20% je určitě dost, aby ses tam vlezla :kytka: bude z tebe super nadšená máma, to je ideální :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16694
1.3.11 11:49

A do toho krásně svítí sluníčko, takže DNESKA by to šlo, dneska je moc dobrý den pro početí miminka :hug:
Držím palce, aby to vyšlo a dobrá nálada už zůstala napořád :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.3.11 11:49

takhle jak píšeš se to povedlo jedné mojí kamarádce, ta teda nemohla brát antikoncepci, tak se chránili jinak, a hned na první „šťouch“ se jim zadařilo, její přítel z toho byl nešťastnej, a řekl : "Sakra, tak já se tady těším jak si konečně dlouhodobě a pořádně budu užívat, a ona se o mě jen otře a je po všem " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.3.11 11:51
Kakika píše:
A do toho krásně svítí sluníčko, takže DNESKA by to šlo, dneska je moc dobrý den pro početí miminka :hug:
Držím palce, aby to vyšlo a dobrá nálada už zůstala napořád :kytka:

no já to musela vzít takhle zhurta hned po příchodu domu, jelikož za chvilku letím do práce a domů přijdu až v 22. hod, a bohužel se neschopenka na souložení nedává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
1.3.11 11:54

tak já tomu rozumím moooc dobře a moc držím palce, ať se spermoníci dostanou kam mají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.3.11 11:56
nulu86 píše:
a bohužel se neschopenka na souložení nedává :lol:
:mrgreen: :mrgreen: tak teď jsem se fakt od srdce zasmála. Ale představa by to byla hezká…šéfe, potřebuju volno. A na co? No, jdu si domů zadovádět. Jasně, není problém, pozdravuj manžela. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.3.11 12:02

Moc gratuluji :kytka: , nám se po Clostíku povedlo na první šťouch. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie