Já, bývalý a akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
27.11.14 13:39
@Anonymní píše:
@MarDen nemusím,ale máme spol. přátelé, když si ho nebudu všímat a bude se s nimi bavit, tak zase doleze mezi nás a bude rýpat. :cert:

Tak si rýpni taky, přece nedáš najevo, že jeho přítomnost kazí náladu, no ne? Buď nad věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:39

@sarunka003 jenže kam se pak hnu já, tam mě bude pozorovat a pak stejně doleze tam kde budu. Ví, že mě vadí, že se baví s bývalou, bude mi to tam dělat na truc.Se všema se bude bavit jen ne semnou. Což ne, že bych o to stála, ale už ta jeho přítomnost tam :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 13:40
@MarDen píše:
tak tam budeš mít i svý kamarádky ne? a kdyby ti vlezl do rozhovoru s někým odpálkovala bych ho :nevim:

on se tomu ještě vysměje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 13:41
@Katka86 píše:
Tak si rýpni taky, přece nedáš najevo, že jeho přítomnost kazí náladu, no ne? Buď nad věci.

rýpnout si, on ví jak na mě.

• Citovat
  • Upravit
27.11.14 13:42

Ked je byvaly, tak ste stravili isty cas spolu, a teda nanho vela veci vies. Ked Ti bude robit zle, oplat mu to rovnakou mincou. Doberaj si Ty jeho, povedz nahlas nieco, co on nerad vytahuje na svetlo bozie. Nic co by ho mohlo vyslovene poskodit, len nieco co mu zrazi hrebienok. Pripadne skus poziadat niekoho z kamaratov, ci by Ti neprihral, ked pojde do tuheho.

Mojej mame sa tak stalo, akurat ona v tom bola ‚nevinne‘, do jej byvaleho sa pustili ostatni na akcii, az sa bal pusu otvorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:43

@Bábi Zlopočasná něco zkusím, ale nevím. Tak jsem se těšila :(

• Citovat
  • Upravit
1653
27.11.14 13:44
@Anonymní píše:
on se tomu ještě vysměje.

musíš být nad věcí, nedát na sobě znát, že ti jeho přítomnost a chování vadí :nevim: směj se, užívej si ;) když ti vleze do rozhovoru jen se tomu usměj a odejdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 13:44
@Anonymní píše:
rýpnout si, on ví jak na mě.

A Ty nevies jak na neho? On si len dokazuje aka si chudinka, a ako dobre urobil ze Ta nechal. Pripadne ak si nechala Ty jeho, tak ze je stejne on ten lepsi a ohladne Teba nie je o co stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:45

@MarDen děkuji,budu se tak snažit, prostě nedávám to, že tam bude taky. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 13:46
@Bábi Zlopočasná píše:
A Ty nevies jak na neho? On si len dokazuje aka si chudinka, a ako dobre urobil ze Ta nechal. Pripadne ak si nechala Ty jeho, tak ze je stejne on ten lepsi a ohladne Teba nie je o co stat.

co mám tedy dělat?? :( Nechci působit jak nějaká chudinka. Nebavíme se a nemůžeme se vystát.

• Citovat
  • Upravit
27.11.14 13:47
@Anonymní píše:
@MarDen děkuji,budu se tak snažit, prostě nedávám to, že tam bude taky. :pocitac:

Zatat zuby a hrat ladovu kralovnu. Smiat sa a bavit, a ked Ti vojde on do vyhladu, nasadit ksicht akoby si do… exkrementu stupila. Bavit sa akoby si bola minimalne v pozicii anglickej kralovny a on najposlednejsi pucflek. Jeho narazky odohnat ako otravneho ovada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:48

@Bábi Zlopočasná děkuji :) budu se o to hodně snažit.

• Citovat
  • Upravit
5533
27.11.14 13:53
@Anonymní píše:
co mám tedy dělat?? :( Nechci působit jak nějaká chudinka. Nebavíme se a nemůžeme se vystát.

Hele, chceš tam jít, musíš tam jít, tak neřeš, jestli tam bude nebo nebude bývalý. A klidně bych s ním schválně i nějaké to slovo sem tam prohodila. Mlčet na truc a žárlit na jeho ex je nesmysl. Prostě si stoupni před zrcadlo, představ si, že stojíš před ním a trénuj si pohodový postoj. Je jedno, že se nemůžete vystát. Na akci dělej, jako že je všechno normální. V opačném případě byste mohli zkazit akci i všem ostatním a to by nebylo fér.
A neřeš, s kým on se bude nebo nebude bavit. Očividně je pro tebe váš rozchod ještě dost otevřený, tak s tím zabojuj, nebo tam raději vůbec nechoď. Ostatní nemohou za to, že se nemůžete vystát.
Ale být tebou, tak vážně trénuji pohodovou tvářičku ;) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.11.14 14:03
@Anonymní píše:
@MarDen na jinou akci nepůjdu, chci a potřebuji jít na akci na kterou se už 14dní těším.

Tak běž! A ujasni si, jestli se těšíš, nebo ne…píšeš pořád něco jiného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.11.14 14:07

Hele, kdyz budes ty nadveci a on delat takove veci, bude on vypadat jako idiot, ze se pres rozchod jeste neprenesl. Jakmile se neudrzis, budes ho tam za rohem pomlouvat ci vylitnes, budes okamzite za hysterku. Preci jen, jsi dospela osoba, ne pubertacka, na kterou takove chovani neplati.
Kdyby to nejak extra hrotil, vzdycky muzes odejit stredem se slusnou omluvou, ze te obtezuje tvuj s rozchodem nevyrovnany ex, tak ze mu radeji chces doprat prostor, aby se nestresoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí