Já, bývalý a akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
27.11.14 14:09
@Anonymní píše:
@sarunka003 jenže kam se pak hnu já, tam mě bude pozorovat a pak stejně doleze tam kde budu. Ví, že mě vadí, že se baví s bývalou, bude mi to tam dělat na truc.Se všema se bude bavit jen ne semnou. Což ne, že bych o to stála, ale už ta jeho přítomnost tam :zed:

Jsem z toho trochu zmatená. Takže on tě nechal a ta „bývalá“ je kdo? Jeho partnerka, s kterou byl před tebou? A on se k ní vrátil?

Působí to na mě tím dojmem, že on je v poho a tys to zatím nevydýchala :think: Proto tě popichuje, což od něj není hezký, ale zjevně to nedáváš a on se tím baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.11.14 14:09
@Anonymní píše:
co mám tedy dělat?? :( Nechci působit jak nějaká chudinka. Nebavíme se a nemůžeme se vystát.

Zatím se jako chudinka chováš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.11.14 14:12

Zakladatelko, prave se chovas tak, aby on byl na koni a delalo mu dobre, ze ho nemuzes vystat. S prominutim te ma za blbku, u ktere stale vidi zajem (i kdyz negativni) o svou osobu.
Jestli chces, aby nerejpal a nemisil se, kam nema, delej, ze neni, uzij si to po svem. Proste bych poradila lhostejnost nebo tam nelezt. Rozumna zenska ti tezko poradi, aby sis tam sla lecit mindrak stylem „jak on do me, tak ja do neho“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
27.11.14 14:13
@KPKristy píše:
Zakladatelko, prave se chovas tak, aby on byl na koni a delalo mu dobre, ze ho nemuzes vystat. S prominutim te ma za blbku, u ktere stale vidi zajem (i kdyz negativni) o svou osobu.
Jestli chces, aby nerejpal a nemisil se, kam nema, delej, ze neni, uzij si to po svem. Proste bych poradila lhostejnost nebo tam nelezt. Rozumna zenska ti tezko poradi, aby sis tam sla lecit mindrak stylem „jak on do me, tak ja do neho“ :nevim:

A neni sam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
27.11.14 14:13
@Verunecka289 píše:
Zatím se jako chudinka chováš :nevim:

Ja to nechtela psat na plnou hubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.11.14 14:16

Kdybych neměla chodit na akce kam chodí ex tak nechodím snad nikam.. taky máme společný kamarády, ale naschvály si fakt neděláme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 14:24

Ozaj, a ako hodnotia kamarati to, ked on vpadne do rozhovoru a odvedie Ti ‚partnera‘ az Ty tam ostanes stat s otvorenou pusou?

Mne to robila jedna baba, a zvysok party tocil ocami co ze ja proti tej babe mam, ze som nespravodliva… tak uz do tej patry nepatrim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 14:24

Proste se smir s tim, ze uz spolu nejste. nelituj se, na akci jdi a bud v klidu. mate kazdy svuj zivot, tak zijte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.11.14 14:35
@KPKristy píše:
Ja to nechtela psat na plnou hubu..

Co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
27.11.14 14:48

Chceš tam jít, těšíš se tam, tak tam jdi, na ex se vybodni ať si tam běhá třeba v kostýmu slepice. pokud ti tak moc vadí, tak tam prostě nechoď. Nediv se, že tě má za chudinku, když se tak chováš. Tak to aspoň z tvého psaní vypadá. Není mi jasné co čekáš od téhle diskuse? Myslíš že snad některá z holek tady ti pošle SZ aby jsi jí dala jeho fotku a číslo že se o něj postará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
27.11.14 15:10

Tak nevim, co jste si udělali, že jste na nože… když se tam jdeš bavit, tak tam asi nějakej dávnej konflikt řešit nechceš nebo jo?
To si ujasni, osobně mám v životě člověka, se kterým nevyřešený konflikt mám, kterýho vidět nechci a naštěstí vidět nemusím, kdyby nastala takováhle situace, raději tam nepůjdu.

• Citovat
  • Upravit
1284
27.11.14 15:19

Tak jako chudinka jsi už teď. Zřejmě žárlíš na všechny, kdo nejsou s Tebou. nechoď nikam, ztrapníš se ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:34
@Bibi239 píše:
Hele, kdyz budes ty nadveci a on delat takove veci, bude on vypadat jako idiot, ze se pres rozchod jeste neprenesl. Jakmile se neudrzis, budes ho tam za rohem pomlouvat ci vylitnes, budes okamzite za hysterku. Preci jen, jsi dospela osoba, ne pubertacka, na kterou takove chovani neplati.
Kdyby to nejak extra hrotil, vzdycky muzes odejit stredem se slusnou omluvou, ze te obtezuje tvuj s rozchodem nevyrovnany ex, tak ze mu radeji chces doprat prostor, aby se nestresoval.

tohle je taky dobrý nápad :palec: Budu na to myslet, jak již psaly i holky, být nad věcí. Tohle je dobrý nápad. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 15:39

Holky děkuji, že ste mi poradily a řekly své názory.
Je lepší zůstat nad věcí a chovat se jako kdyby tam nebyl.Ne vyšilovat, že je tam.

• Citovat
  • Upravit
27.11.14 16:05
@Anonymní píše:
Holky děkuji, že ste mi poradily a řekly své názory.
Je lepší zůstat nad věcí a chovat se jako kdyby tam nebyl.Ne vyšilovat, že je tam.

to je slovo chlapa! :mrgreen:
s takovym pristupem to pujde hned lip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí