Já, bývalý a akce

Anonymní
27.11.14 13:29

já,bývalý a akce

Dobreý den, prosím o zachování anonymity, chodí sem společní přátelé a nechci aby se to někdo dozvěděl, že sem píšu.
Jde o akci, na kterou jsem se těšila 14 dní, bude se konat v sobotu večer, jsem domluvená s přáteli, že tam půjdeme.
Jenže nejhorší věc je ta, že tam půjde i bývalý. Nebavíme se, jsme na ostří nože, teď se fakt nemusíme ani vidět, jeden druhýmu se vyhybáme. On se tam bude zase věnovat bývalce, která ho má omotaného kolem prstu.
Bude mi vadit, jeho přítomnost. Tak se na tu akci těším, bude to tam opravdu super, ale kazit mi to bude jeho přítomnost. Už jen při pomyšlení jsem z toho na prášky.
co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.11.14 13:30

Když se přes to nedokážeš přenést, tak tam nechoď :nevim: nevim, co chceš slyšet.. mi jsou ex fuk, jestli se někde objeví, je to jejich problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:32
@martina.se píše:
Když se přes to nedokážeš přenést, tak tam nechoď :nevim: nevim, co chceš slyšet.. mi jsou ex fuk, jestli se někde objeví, je to jejich problém :nevim:

na tu akci se těším, nejde tam nejít. On se s bývalou kamarádí, zase tam bude ona za největší chudinku.

• Citovat
  • Upravit
7552
27.11.14 13:32

Ahoj, pokud ti tak vadí tak asi nemáš v sobě ukončený váš vztah mě příjde. Já bych tam normálně šla a bavila se s přáteli a hlavně ho nepozorovat co kde a s kým dělá. Každý máte jiný už život tak si tím nenech pokazit večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.11.14 13:33

Šla bych a nevšímala si ho :nevim: Ať si tam dělá co chce a klidně ať ho má omotaného kolem prstu deset ženských ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653

Šla bych a pořádně si to tam užila :think: ale když ho nemůžeš ani vidět tak co jít na nějakou jinou akci :nevim: moc se toho poradit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
na tu akci se těším, nejde tam nejít. On se s bývalou kamarádí, zase tam bude ona za největší chudinku.

no a co jako? Tak si jich prostě nevšímej.. nevím, co chceš slyšet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@sarunka003 píše:
Ahoj, pokud ti tak vadí tak asi nemáš v sobě ukončený váš vztah mě příjde. Já bych tam normálně šla a bavila se s přáteli a hlavně ho nepozorovat co kde a s kým dělá. Každý máte jiný už život tak si tím nenech pokazit večer

máme společné přátelé. Umí rejat, že když se právě bavím s jeho kamarádem, tak si mezi nás stoupne a začne kecat s kamarádem a mě ignoruje. Už teď přemýšlím co zase bude, co si na mě vymyslí.

• Citovat
  • Upravit
1653
27.11.14 13:34
@Anonymní píše:

tak však si jich všímat nemusíš ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:35

@MarDen na jinou akci nepůjdu, chci a potřebuji jít na akci na kterou se už 14dní těším.

• Citovat
  • Upravit
7552

Ale to pak je o tom kamarádovi taky s kým bude mluvit jestli domluví s tebou rozhovor nebo tě tam nechá stát v půlce věty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@MarDen nemusím,ale máme spol. přátelé, když si ho nebudu všímat a bude se s nimi bavit, tak zase doleze mezi nás a bude rýpat. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 13:36

@sarunka003 mám zažité, že jsme domluvili rozhovor.

• Citovat
  • Upravit
7552
27.11.14 13:37

No tak čeho se bojíš s kámošem dokecáš a pak může kámoš jít kecat s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
27.11.14 13:38
@Anonymní píše:
@MarDen nemusím,ale máme spol. přátelé, když si ho nebudu všímat a bude se s nimi bavit, tak zase doleze mezi nás a bude rýpat. :cert:

tak tam budeš mít i svý kamarádky ne? a kdyby ti vlezl do rozhovoru s někým odpálkovala bych ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí