Jack rusell terier

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
29.6.10 09:27

Sylvajsi poté co i jednou knírač málem ukousl nohu, tak mu nevěřím. Možná ještě bišonek není tak náročný. Akorá se teda musí stříhat, ale většina psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.6.10 09:29

Ahoj, od 12 chovam foxteriery, to je jedna a ta sama pakaz s jack russelem. :-)

Jsou strasne mily a vesely, ale souhlasim se vsim, co se psalo prede mnou, jako prvniho psa rozhodne nedoporucuji, jsou hodne energicti a vyzaduji pevnou ruku. Mohlo by se to obratit proti vam.

S vylozene rodinymi psy zkusenost nemam, ale pokud vam nevadi obcasna starost o srst, doporucovala bych treba Bisonka, nebo King Charles Spanela, to jsou vylozene spolecensti pejsci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.6.10 09:33

má moje tchýně,ale ta mu žádnou výchovu nedala.Eliška je zákeřná,zlá,tvrdohlová-já bych takovýho psa nechtěla,ale všechno záleží na výchově a cvičená psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.6.10 09:34
M-a-j-a píše:
LEsi tak to radši JRT než jorkšíra.

Fakt? Já znám jen Ketynku a to je takový trochu ňouma - ale teď s ní budeme týden u babičky (hlídá ji švagrové) tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
29.6.10 09:38

Aha, nevěděla jsem, že je ted JRT in. Pobavilo mě to :lol: Já včera hledala na netu malýho psa a tenhle mi mimojiné vyskočil ve vyhledavači… Umřel nám po dlouhé době králíček a je nám doma smutno. Chtěli jsme si konečně pořídit vysněného pejska, i když je to o moc větší zodpovědnost, než králík…Na King Charles Spanela jsem taky myslela… No, přečtu si Vaše příspěvky a uvidím…Je to hrozně těžký výběr… Brala bych i nějakýho kříženečka, jenže z toho člověk už vůbec neví, co z něj bude..... V nouzi zajdu do útulku pro hotovýho psa s jasnou povahou..... Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 09:41
Lesina píše:
M-a-j-a píše:
LEsi tak to radši JRT než jorkšíra.
Fakt? Já znám jen Ketynku a to je takový trochu ňouma - ale teď s ní budeme týden u babičky (hlídá ji švagrové) tak uvidíme :)

Já nevím, ale já snad neznám normálního jorka :-) Všichni jsou uřvaní a neposlušní. Ale věřím, že jsou i dobře vychovaní, jen já takového neznám a že jich tady kolem mě je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 09:43

Taz já bych řekla, že king je celkem velký, ae neám zkušenost s tím jakou má povahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.10 09:46

russliky si porizujou lidi ke konim…a ty pejsci s nima zvladaji faaaakt dlouhy trasy a kdyz se vratime tak ty psi vypadaji ze celej den spaly..ted vstaly a je cas na hrani :))) taky se mi moc libi..ale jsou to tornada…na druhou stranu..pokavad si troufnete tohle zvladnout tak proc si ho neporidit…klidne i jako prvniho psa…jen proste pocitat s tim ze ste si poridili pytel blech..bude potrebovat fuuuru pohybu a vycvik jako kazdej jinej pes :)a kdyz malyho pejska tak bych si vzala nejakyho utulkacka..stenatko voriska..jsou vetsinou moc inteligentni a jeste pomuzete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 09:50

Mikito já nevím, ta naše potvora strašně zlenivěla, co je semnou doma :-) Vůbec se jí nechce venku běhat :-) Vždycky jen na chvíli a dost. Ale je pravda, že když jdeme někam na výlet tak vdrží dlouho, ale potom leží doma jak mrtvolka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.6.10 09:59
Taz píše:
V nouzi zajdu do útulku pro hotovýho psa s jasnou povahou..... Co myslíte?

:palec:
Máme třetího útulkáče a jsou to největší zlatíčka široko daleko.
Pokud to bude dobrý útulek, budou vědět který pes je zvyklý na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.10 10:19
M-a-j-a píše:
Mikito já nevím, ta naše potvora strašně zlenivěla, co je semnou doma :-) Vůbec se jí nechce venku běhat :-) Vždycky jen na chvíli a dost. Ale je pravda, že když jdeme někam na výlet tak vdrží dlouho, ale potom leží doma jak mrtvolka :-)

jo verim ze muzou byt aji lenosi…u kazdyho plemena se najdou jedinci kteri vykazujou naprosto netypickou povahu :mrgreen:

priklanim se tu k tem utulkackum…mela jsem stenatko z utulku kdysi a to bylo neuveritelne vdecny a hodny a chytry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.10 10:21

jinak ted vim o nemecke doze co hleda nutne novy domov..kdyby si mela zajem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 10:39

Miki ale za to můžu já :-) Moc s ní nechodím ven a běhat a on si zvkla na lenošení :-) JInak když byla madší :-) Tak běhala třeba dvě hodiny v kuse, přišla domů a chtěla zase :-) Teď s z ní stala taková milospaní a když už nemůže, tak dá najevo, že chce na ruce a je to :-) Je vyčuráná :-)
Naše princezna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
29.6.10 11:27

Ahojky, já znám JRT různé - některé vyloženě likvidátory a některé hodné zlatíčka (ale ty jsou opravdu celý den po venku lítají jak chtějí a jak přesně někdo psal-pak najednou odpadnou…) jako prvního pejska bych asi nedoporučovala.

Kavalir King charles španěl - moc milá stvoření, i klidně jako prvního psa, ale ty jejich dlouhé uši, chlupy…jak není venku jako dneska-tedy krásně a sucho tak na sebe venku nabalí opravdu hodně moc bláta, špíny a všechno na těch dlouchých chlupech donese domu jak je nízko nad zemí. měla babička a budovala pak speciální koupelnu hned u předsíně pro psa…
Malý pudl - klidně jako prvního pejska, nepadají chlupy, jen pravidelně česat a nechat stříhat

ještě mě napadl West highland terier - máme v rodině a je fajn.
Mopsíci jsou super

Já si časem určitě k mým velkým obludám pořídím
Peruánského naháče - moje lásky, zatím platonické, jsou to opravdu dokonalá stvoření!! velikostí malý, střední, velký.
Ještě čínský chocholatý pes - časem přibude k peruánci u nás doma… :lol: ale peruáneček bude dřív.

Pražský krysařík-na ty jsem taky hodně zatížená, jsou to super psi!! do nedávna jsem váhala jestli pražáka nebo peruánce, nakonec to vyhrál peruánec, ale může to taky dopadnout tak, že budu mít oba :lol:

ad útulkáři - taky varianta, moc chválihodná, jen ze zkušenosti vím, že malý psíčci jsou dost rychle pryč (alespoň co znám Troja) známý mají malého křížence z útulku a úžasná povaha, zdraví, všechno…

napiš co jsi nakonec vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 11:47

Mišmiš mops je sice hezký, ale já bych nesnesla to jeho chrochtání a hlavně strašně v noci chrápe a taky dost pouští chlupy. No a je strašně náchyný na jídlo, musí se hodně hlídat.
Pudl je celkem fajn.
No a stím Kavalírem máš pravdu, to jsem si vůbec neuvědomila s těma ušima.
Kamarádka má teda kokra a ten měl s ušima strašné problémy, musel i na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný