Jáhlová kaše a problémy s kakáním miminka

1
22.2.10 12:38

Jáhlová kaše

Dobrý den,
mám otázku.Našemu chlapečkovi bylo 9měsíců a má problémy s kakáním.Má totiž ochablé svaly v bříšku a špatně se mu tlačí.Chtěla jsem se zeptat ,jaký vliv(stavý nebo ne?) na kakání má Jáhlová kaše,abych synovi nezpůsobila ještě větší problémy.Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
9.4.11 21:50

Muj syn ma prez devet mesicu a taky velmi dlouho tlaci a nekdy prestane a nepodari se az do vecara.
Jinak jsme nedavno zacali jsme si prikrmy ale ma alergie na mleko tak delam ryzovou kasi ta jeste k tomu stavi. Pokud ale vypiji mleko na lacno tak ma tuhou stolici zakoncenou prujmem ale to mel i bez tech prikrmu kdyz jsem jeste jenom kojila. Proste evidentni potize s travenim. Premyslela jsem, ze zkusim udelat tu jahlovou kasi, ja sama jim jahly a pohanku misto jakeho koliv peciva protoze jak jsem zjistila lepeku je nejvice v celozrnem pecivu a tak jsem i to musela prestat jist aby se nezhorsoval prckovi atopicky exem uz i tak trpi kvuli tomu mleku co zatim jeste piju. Nejak jsem se rozepsala, spis mne zajima jak to dopadlo s tvym chlapeckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.4.11 21:59

jéééé kakání naše nejčastější téma :-) nám nejvíc zabrala osmizrná kaše od sunaru,ta mu ten bobek jakoby změkčí a pak hrušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
9.4.11 22:57

Jáhly jsou zásadité, ale myslím, že y neměly vyloženě zatvrdnout stolici.. No když se tam přidá třeba jablíčko, tak by to mělo být v poho, ne :think: A bude to mít mléčné, či bez? Nebo přimíchat jogurt (čistě bílý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze