Jáhlová kaše a problémy s kakáním miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jáhlová kaše
Dobrý den,
mám otázku.Našemu chlapečkovi bylo 9měsíců a má problémy s kakáním.Má totiž ochablé svaly v bříšku a špatně se mu tlačí.Chtěla jsem se zeptat ,jaký vliv(stavý nebo ne?) na kakání má Jáhlová kaše,abych synovi nezpůsobila ještě větší problémy.Děkuji moc za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Muj syn ma prez devet mesicu a taky velmi dlouho tlaci a nekdy prestane a nepodari se az do vecara.
Jinak jsme nedavno zacali jsme si prikrmy ale ma alergie na mleko tak delam ryzovou kasi ta jeste k tomu stavi. Pokud ale vypiji mleko na lacno tak ma tuhou stolici zakoncenou prujmem ale to mel i bez tech prikrmu kdyz jsem jeste jenom kojila. Proste evidentni potize s travenim. Premyslela jsem, ze zkusim udelat tu jahlovou kasi, ja sama jim jahly a pohanku misto jakeho koliv peciva protoze jak jsem zjistila lepeku je nejvice v celozrnem pecivu a tak jsem i to musela prestat jist aby se nezhorsoval prckovi atopicky exem uz i tak trpi kvuli tomu mleku co zatim jeste piju. Nejak jsem se rozepsala, spis mne zajima jak to dopadlo s tvym chlapeckem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéééé kakání naše nejčastější téma
nám nejvíc zabrala osmizrná kaše od sunaru,ta mu ten bobek jakoby změkčí a pak hrušky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jáhly jsou zásadité, ale myslím, že y neměly vyloženě zatvrdnout stolici.. No když se tam přidá třeba jablíčko, tak by to mělo být v poho, ne
A bude to mít mléčné, či bez? Nebo přimíchat jogurt (čistě bílý)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit