Jak byste postupovaly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
22.10.13 17:46
@Anonymní píše:
Ano, věřím svému dítěti, zatím mi nelhala a to spíš nevřím sbormistrini, že to řeklo 10 dětí. U toho jsem nebyla a to nemusí být vůbec pravda a mohla si tím obhajovat to, že to hodila na moje dítě i když jí při tom neviděla.

tak pokud mas az takovy pocit, hacek muze byt i v tom, ze se ji Tvoje dcerka nelibi, coz take nahrava odhlaseni.
Dej tomu jeste volny prubeh, at dcerku nenapadne „vyzpovida“ i nekdo jiny z rodiny a pak se rozhodnes. Dceri bych ale naslouchala, mozna, ze nevi jak se vyvleci z aktivity, ktera se ji uz nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
22.10.13 17:59

Připadá mi dost zvláštní, že celý sbor řeší kauzu rozlitého pití, a ještě k tomu tak malých dětí, kde musí být podobné kousky na denní pořádku. Upříně si nemyslím, že by nějaká úča hrotila situaci kvůli jednomu rozlitému pití…jako kdyby už těch záseků měla dcerka více…
Pokud je čistá jako lilium, pokusila bych se jí vysvětlit, že se to prostě stalo, že na to zapomeneme a bude chodit zpívat dále… sama píšeš, že je to něco, co ji baví…a už bych ukončila vyšetřování…řešit rozlité pití je fakt trochu úlet :-).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 18:03
@cher píše:
Znovu se ptám- co by se stalo, kdyb to pití vylila tvoje dcera? Půjde do vězení nebo bude mít zákaz zpívat na dva roky nebo co? :lol: U nás je doma občas taky vylité pití, nikdy jsem netušila, že je to mega problém

Nevím, na co se ptáš. Jde mi o případné křivé obvinění, které prostě moje dcerka špatně nese. O louži se tu nejedná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 18:04
@Levandulina píše:
Dceru bych ze sboru neodhlašovala, ale stála bych za dcerou a podpořila jí, aby si z toho nic nedělala…

Tohle mi tak nějak pocitově je nejsympatičtější.

• Citovat
  • Upravit
4647
22.10.13 18:07

Až bude chodit do školy a někdo na ni za něco houkne tak ji taky odhlásíš? Někdy mám fakt pocit, že někdo má potřebu svému dítěti umetat čestičku jenom aby mu nikdo nezkřivil vlásek. Pak se při sebemenším problému zhroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 18:07
@Švadlenka Madlenka píše:
Připadá mi dost zvláštní, že celý sbor řeší kauzu rozlitého pití, a ještě k tomu tak malých dětí, kde musí být podobné kousky na denní pořádku. Upříně si nemyslím, že by nějaká úča hrotila situaci kvůli jednomu rozlitému pití…jako kdyby už těch záseků měla dcerka více…
Pokud je čistá jako lilium, pokusila bych se jí vysvětlit, že se to prostě stalo, že na to zapomeneme a bude chodit zpívat dále… sama píšeš, že je to něco, co ji baví…a už bych ukončila vyšetřování…řešit rozlité pití je fakt trochu úlet :-).

Neřeším rozlité pití, ale pocity mé dcery. Nechce tam prostě teď chodit. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 18:08
@Kacka2 píše:
Až bude chodit do školy a někdo na ni za něco houkne tak ji taky odhlásíš? Někdy mám fakt pocit, že někdo má potřebu svému dítěti umetat čestičku jenom aby mu nikdo nezkřivil vlásek. Pak se při sebemenším problému zhroutí.

Mno ve škole nebude malé 4 roky že jo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 18:10
@AniNevim píše:
presne takhle bych to udelala ja a jeste tim optanim bych poverila nekoho jineho z rodiny. Treba se te boji zklamat. Jinak presne jak pise @Týna K., jeste bych ji chvili nechala, ale pri jakekoli dalsi pohnutce bych ji stahla.Jinak jsi skvela, ze ji veris. Take myslim, ze je dulezite stat na strane ditete, i kdybys mela pochybnosti. Protoze presne takhle to bude v pripade opravdicke sikany: 10 deti budou stat proti jednomu.

Děkuji ti za podporu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4647
22.10.13 18:10

No bude jí jenom o dva víc. Přijde mi, že to moc pitváš. Život není vždycky úplně spravedlivý a odhlašovat dítě z kroužku proto, že možná rozlilo pití a někdo řekl, že to bylo ono mě přijde zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
22.10.13 18:14

@Kacka2 Ale ona jí nechce odhlašovat kvůli tomu, že rozlila pití… uvažuje nad odhlášením z toho důvodu, že tam dcerka teď kvůli sbormistryni, která na ní ať už právem nebo neprávem asi nebyla úplně příjemná nechce chodit… za mnou kdyby dítě chodilo, že někam nechce chodit, tak ho do toho taky nutit nebudu… je ještě malinká, má právo se seknout když do ní někdo začně šít kvůli takové kravině jako je rozlité pití

Příspěvek upraven 22.10.13 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.10.13 18:15
@Kacka2 píše:
No bude jí jenom o dva víc. Přijde mi, že to moc pitváš. Život není vždycky úplně spravedlivý a odhlašovat dítě z kroužku proto, že možná rozlilo pití a někdo řekl, že to bylo ono mě přijde zvláštní.

Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 18:29
@Kacka2 píše:

Jde o úhel pohledu. Jen o dva víc, nebo o polovinu víc. Chci aby mi moje dítě věřilo a mělo ve mě oporu. Pak když nad tímhle mávnu rukou, můžu se za pár let divit, že se nechala někde šikanovat. Vždyť jde jen o prkotinu že? :roll:

• Citovat
  • Upravit
4647
22.10.13 18:37

Já neříkám mávnout rukou, ale vysvětlit, že se to může stát, že to asi paní sbormistryně dobře neviděla, ale že se svět nezboří a fungujeme dál jako předtím. Ne z toho dělat kauzu a řešit to ve sboru a doma kdoví jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 19:26
@Kacka2 píše:
Já neříkám mávnout rukou, ale vysvětlit, že se to může stát, že to asi paní sbormistryně dobře neviděla, ale že se svět nezboří a fungujeme dál jako předtím. Ne z toho dělat kauzu a řešit to ve sboru a doma kdoví jak dlouho.

Nic takového jsi v předešlých příspěvcích nepsala. :think:

• Citovat
  • Upravit
1010
22.10.13 19:57

Tak já bych dítě rozhodně neodhlašovala. A celkově nechápu co se vlastně stalo. Malá doma něco řekla a ty letíš za sbormistryní. Chudák ženská tam stojí a má na starost houf dětí a ty se pitváš v něčem co ona už dávno zapomněla, tak se jí nediv, že byla nepříjemná, protože kdyby za ní chodil takhle každý tak asi nedělá to k čemu tam je a řeší malichernosti.

Musím Tě však pochválit za to, že stojíš při své dceři. Já bych však s dcerou doma promluvila a netahala do toho jiné, pokud to není nutné (v případě rozlitého pití to snad ani není potřeba). Pak bych situaci pozorovala, popř. jestli je to možné tak s dcerou zůstala na zkoušce a když tak pak jednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí