Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Švadlenka Madlenka velice moc děkuji za tvou podporu ![]()
Já se přiznám, že jsem si to po sobě i znova četla zda co jsem napsala nevyznělo jinak než jsem myslela, ale nijak jsem neshledala, že bych se přehnaně zastávala sbormistryně. Já ji docela i chápu, mám 4 letého doma, ale prostě jsem chtěla aby se zamyslela nad tou situací i jinak a nebo ať dá více informací. Upřímně, já když jí kladla otázku co od rozhovoru čekala tak myslela, že napíše… já jsem chtěla ať se dceři omluví, nebo já chtěla ať v podobné situaci mě neprodleně kontaktuje, a proto jsem byla docela šokovaná když po mě anonymní „vystartovala.“ Jsem však ráda, že se našel někdo kdo pochopil co jsem chtěla říci, protože mě to docela mrzelo.
@Lenny0 Me taky prislo smutne, ze jsi mela snahu nestranne a nezavisle poradit nebo nastinit nazor ci reseni a anonymni te stirala, jako bys mela zajem nekomu oblizovat. Ale je to pochopitelne, nas se ta situace netyka a tak na ni pohlizime bez emoci.
@Švadlenka Madlenka píše:
@Lenny0 Me taky prislo smutne, ze jsi mela snahu nestranne a nezavisle poradit nebo nastinit nazor ci reseni a anonymni te stirala, jako bys mela zajem nekomu oblizovat. Ale je to pochopitelne, nas se ta situace netyka a tak na ni pohlizime bez emoci.
Tak vzhledem k tomu, že tu bylo hodně názorů podobných tomu mému, tak mě to jen utvrdilo v pocitu, že jsem postupovala správně. Ale jsi hodná, že jsi se zastala chudáka Lenny0. Já už si nic nepamatuju, jsou to pro mě prkotiny.
![]()
@Anonymní píše:
Tak vzhledem k tomu, že tu bylo hodně názorů podobných tomu mému, tak mě to jen utvrdilo v pocitu, že jsem postupovala správně. Ale jsi hodná, že jsi se zastala chudáka Lenny0. Já už si nic nepamatuju, jsou to pro mě prkotiny.![]()
![]()
To neni o zastavani se…jen jsem reagovala na diskuzi. Je fajn, ze uz jsi na to zapomnela, resit 14 dni rozlite piti by bylo fakt dost mimo.
@Švadlenka Madlenka píše:
To neni o zastavani se…jen jsem reagovala na diskuzi. Je fajn, ze uz jsi na to zapomnela, resit 14 dni rozlite piti by bylo fakt dost mimo.
Tak proč se na to nevyprdneš?
Já už to mám vyřešený, jestli jsi to stále nepochopila…
@Anonymní píše:
Tak proč se na to nevyprdneš?![]()
Já už to mám vyřešený, jestli jsi to stále nepochopila…
V poho, odpovidala jsem Lenny a pak tobe…prislo mi to slusne.
@Švadlenka Madlenka aspoň vidíš, že s anonymní není rozumná řeč. Já jsem nikde taky nenapsala, že bych s jejím jednáním nesouhlasila, ale jen jsem chtěla vědět co si vlastně slibovala od toho rozhovoru. A to jsem ani nevyslovila myšlenku, že malá mohla to pití vylít ani o tom nemusela vědět. Mě se taky stalo, že jsem žduchla do stolu a vylila jsem pití a protože jsem byla obrácená zády tak jsem o tom ani nevěděla ![]()
anonymní, proč jsi vlastně anonymní? Vždyť o nic nejde a jsem ráda, že už to máš vyřešené. Jen by mě zajímalo zda tam tvá dcerka ještě chodí a situace se už uklidnila, ale protože ti sympatická rozhodně nejsem tak nemusíš odpovídat a klidně smaž i celou diskusi. ![]()
@Lenny0 Ja musim rict, ze me vzdy na podobne diskuzi pobavi, ze je jednak anonymni (pisatelka se stydi za co?) a temer vzdy se z te mile, distingovane, bezproblemove, slusne maminky pisatelky vyklube ve finale stekna, z jejihoz projevu je vic nez patrne, proc ma s lidmi problemy. Smutne je, ze to ve finale odnaseji ty deti…
Já nechápu, proč si nejdete svoje pošramocený ega léčit někam jinam. Však si můžete založit diskusi a tam si to klidně rozebrat. Anonymita není kvůli studu - kuk na pravidla anonymity. ![]()