Jak byste postupovaly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
3.11.13 10:26

@Švadlenka Madlenka velice moc děkuji za tvou podporu :srdce:
Já se přiznám, že jsem si to po sobě i znova četla zda co jsem napsala nevyznělo jinak než jsem myslela, ale nijak jsem neshledala, že bych se přehnaně zastávala sbormistryně. Já ji docela i chápu, mám 4 letého doma, ale prostě jsem chtěla aby se zamyslela nad tou situací i jinak a nebo ať dá více informací. Upřímně, já když jí kladla otázku co od rozhovoru čekala tak myslela, že napíše… já jsem chtěla ať se dceři omluví, nebo já chtěla ať v podobné situaci mě neprodleně kontaktuje, a proto jsem byla docela šokovaná když po mě anonymní „vystartovala.“ Jsem však ráda, že se našel někdo kdo pochopil co jsem chtěla říci, protože mě to docela mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
3.11.13 13:01

@Lenny0 Me taky prislo smutne, ze jsi mela snahu nestranne a nezavisle poradit nebo nastinit nazor ci reseni a anonymni te stirala, jako bys mela zajem nekomu oblizovat. Ale je to pochopitelne, nas se ta situace netyka a tak na ni pohlizime bez emoci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.13 17:07
@Švadlenka Madlenka píše:
@Lenny0 Me taky prislo smutne, ze jsi mela snahu nestranne a nezavisle poradit nebo nastinit nazor ci reseni a anonymni te stirala, jako bys mela zajem nekomu oblizovat. Ale je to pochopitelne, nas se ta situace netyka a tak na ni pohlizime bez emoci.

Tak vzhledem k tomu, že tu bylo hodně názorů podobných tomu mému, tak mě to jen utvrdilo v pocitu, že jsem postupovala správně. Ale jsi hodná, že jsi se zastala chudáka Lenny0. Já už si nic nepamatuju, jsou to pro mě prkotiny. :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
3.11.13 17:49
@Anonymní píše:
Tak vzhledem k tomu, že tu bylo hodně názorů podobných tomu mému, tak mě to jen utvrdilo v pocitu, že jsem postupovala správně. Ale jsi hodná, že jsi se zastala chudáka Lenny0. Já už si nic nepamatuju, jsou to pro mě prkotiny. :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

To neni o zastavani se…jen jsem reagovala na diskuzi. Je fajn, ze uz jsi na to zapomnela, resit 14 dni rozlite piti by bylo fakt dost mimo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.13 20:53
@Švadlenka Madlenka píše:
To neni o zastavani se…jen jsem reagovala na diskuzi. Je fajn, ze uz jsi na to zapomnela, resit 14 dni rozlite piti by bylo fakt dost mimo.

Tak proč se na to nevyprdneš? :mrgreen: :mavam: Já už to mám vyřešený, jestli jsi to stále nepochopila…

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
3.11.13 22:31
@Anonymní píše:
Tak proč se na to nevyprdneš? :mrgreen: :mavam: Já už to mám vyřešený, jestli jsi to stále nepochopila…

V poho, odpovidala jsem Lenny a pak tobe…prislo mi to slusne.

• Citovat
  • Upravit
1010
4.11.13 12:28

@Švadlenka Madlenka aspoň vidíš, že s anonymní není rozumná řeč. Já jsem nikde taky nenapsala, že bych s jejím jednáním nesouhlasila, ale jen jsem chtěla vědět co si vlastně slibovala od toho rozhovoru. A to jsem ani nevyslovila myšlenku, že malá mohla to pití vylít ani o tom nemusela vědět. Mě se taky stalo, že jsem žduchla do stolu a vylila jsem pití a protože jsem byla obrácená zády tak jsem o tom ani nevěděla :mrgreen:

anonymní, proč jsi vlastně anonymní? Vždyť o nic nejde a jsem ráda, že už to máš vyřešené. Jen by mě zajímalo zda tam tvá dcerka ještě chodí a situace se už uklidnila, ale protože ti sympatická rozhodně nejsem tak nemusíš odpovídat a klidně smaž i celou diskusi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
4.11.13 16:53

@Lenny0 Ja musim rict, ze me vzdy na podobne diskuzi pobavi, ze je jednak anonymni (pisatelka se stydi za co?) a temer vzdy se z te mile, distingovane, bezproblemove, slusne maminky pisatelky vyklube ve finale stekna, z jejihoz projevu je vic nez patrne, proc ma s lidmi problemy. Smutne je, ze to ve finale odnaseji ty deti…

• Citovat
  • Upravit
1010
4.11.13 20:01

@Švadlenka Madlenka tak to máš svatou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 18:24

Já nechápu, proč si nejdete svoje pošramocený ega léčit někam jinam. Však si můžete založit diskusi a tam si to klidně rozebrat. Anonymita není kvůli studu - kuk na pravidla anonymity. :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML