Jak byste reagovaly?

69
27.5.17 11:41

Jak byste reagovaly?

Ahoj ženy,

jak byste reagovaly na tuto situaci? Pozvali jsme s partnerem jeho rodiče na večeři do nového bytu, po celém týdnu v práci unavená, ale nasazen úsměv, všude naklizeno, smažíte řízky, na sobě slušné oblečení, na nohou domácí obuv- pantofle a partner by za vámi přišel do kuchyně, přejel pohledem od hlavy k patě a řekl vám, jestli byste si nemohly vzít něco jiného na nohy? Podotýkám, že moje domácí obuv jsou normální pantofle. A ještě podotknu, že už mě takto poslal převléknout víckrát, když měli přijet jeho rodiče nebo my měli jet tam. A v teplákách jsem nebyla. Myslim, že se umím obléknout na návštěvu.

Děkuji za odpověď. Normálně tyto dotazy nepokládám veřejně, ale tentokrát by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15097
27.5.17 11:43

A co by si představoval jiného, jako domácí obuv? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.5.17 11:45

Pardon, vložila jsem to omylem dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69

Pardon, vložila jsem to omylem dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

Nevím, kdyby mi to můj manžel řekl, asi by mě první napadlo že chce ať jsem více sexy, ale pokud se to u vás děje častěji tak máte asi problém jinde…
to jsi založila schválně 3 diskuze?

• Citovat
  • Upravit
21311
27.5.17 11:46

Pokud je to slavnostní příležitost, tak mam šaty a lodičky. K tomu by pantofle vypadaly hrozne. Ale pokud jen obyc večeře, tak pantofle stačí. A ty ho poslechnes? Tohle by si manžel nelajznul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
27.5.17 11:46

A co sis teda vzala na nohy? Podpatky? Já chodím doma bosa a i kdyby přijel papež, tak v teplákách. Rozhodně se nijak nečančám, ani když přijedou naši, ani když partnerovi rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.5.17 11:47

Rekla bych, ze vysoke podpadky si fakt nevezmu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.5.17 11:48

Nechtěla jsem to vložit víckrát- omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
27.5.17 11:49

Nevim, jak bych reagovala. Můj se totiz umi pred ostatními chovat a toto by mi nerekl. Asi bych ho taky zkritizovala a poslala prevlict. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.5.17 11:52

No zírala jsem na něho a zeptala se, co by si jako představoval za obuv? Že snad nečekám hygienu, ale jeho rodiče. Na to mi řekl, ať si vezmu třeba ponožky, ale že tyto pantofle jsou na pláž. Mimochodem mi je dal on. A chodím v nich doma už nějaký čas. Problém s nimi do včera neměl. No, nechala jsem si je, lodičky jsem si nevzala. Ale docílil toho, že mě vytočil a bohužel tím byla narušena atmosféra návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@Hester píše:
Ahoj ženy,

jak byste reagovaly na tuto situaci? Pozvali jsme s partnerem jeho rodiče na večeři do nového bytu, po celém týdnu v práci unavená, ale nasazen úsměv, všude naklizeno, smažíte řízky, na sobě slušné oblečení, na nohou domácí obuv- pantofle a partner by za vámi přišel do kuchyně, přejel pohledem od hlavy k patě a řekl vám, jestli byste si nemohly vzít něco jiného na nohy? Podotýkám, že moje domácí obuv jsou normální pantofle. A ještě podotknu, že už mě takto poslal převléknout víckrát, když měli přijet jeho rodiče nebo my měli jet tam. A v teplákách jsem nebyla. Myslim, že se umím obléknout na návštěvu.

Děkuji za odpověď. Normálně tyto dotazy nepokládám veřejně, ale tentokrát by mě to zajímalo.

To, co jsem vytučnila bych v klidu řekla i jemu. Že se obléknout umím. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69

Jak mám reagovat na konkrétní příspěvek? Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.5.17 11:55

Dej citovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.5.17 11:56

@Hester O jakou večeři šlo, nějaká oslava, nebo běžná návštěva?

Oni jsou doma zvyklí chodit v domácí obuvi, nebo mají normální boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí