Spí se švagrovou

Anonymní
26.5.17 17:39

Spí se svagrovou

Ahoj holky,
snad pochopíte anonym:(
Dneska jsem se dozvěděla, že muj otec spí se švagrovou. S moji tetou. Rodicum je 50+.Mama zila y let ve spokojenem manzelstvi. Aby jste to pochopili, chci poradit, co říct máme. Ona je dost precitlivela hned únor a a vše moc prožívá. Nedovede si představit odejít od táty. Je zvyklá na jistě nadfinancni zabezpečení. Kazdy rok dovolená atd. Barak SUV auto nákup drahe kosmetiky obleceni parfému..Jenze ted toto Mamka je moc hodný člověk. A já bych ráda, co ji mam poradit krom seber hrdost za to ti nestojí víš trochu SOBEC.
On je evidentně zamilovaný. resit nic nechce ani semnou.Teta je krásná blondýna přes 40
Ale manipulatorka az za hron, ja s já nemám žádnej problém. Ale bojím se že otce oskube o vše. (MAJETEK)Jinak k te tete ta ma svou rodinu 18leteho a kluka na zs.Jeji manžel nic neví. Mama chce byt s tátou nedovede si nic jiného predstavit (on uz už jednou milenku mel) :roll:
Prosím jen mi poraďte jak by jste podpořili mámou.. jinak můj otec ma dve dospělé dítě me a Bratra ten je mladsi (25let)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31738
26.5.17 17:55

A proč to píšeš, jako kdyby ti bylo 12? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.5.17 17:58

Je to věc tvých rodičů…táta ví, že ty víš…víc asi udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.5.17 18:12

A ta mama to teda vi a nebo ne? To jsem nejak nevycetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.17 18:15
@viky23 píše:
A ta mama to teda vi a nebo ne? To jsem nejak nevycetla :mrgreen:

Jo mama to vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
snad pochopíte anonym:(
Dneska jsem se dozvěděla, že muj otec spí se švagrovou. S moji tetou. Rodicum je 50+.Mama zila y let ve spokojenem manzelstvi. Aby jste to pochopili, chci poradit, co říct máme. Ona je dost precitlivela hned únor a a vše moc prožívá. Nedovede si představit odejít od táty. Je zvyklá na jistě nadfinancni zabezpečení. Kazdy rok dovolená atd. Barak SUV auto nákup drahe kosmetiky obleceni parfému..Jenze ted toto Mamka je moc hodný člověk. A já bych ráda, co ji mam poradit krom seber hrdost za to ti nestojí víš trochu SOBEC.
On je evidentně zamilovaný. resit nic nechce ani semnou.Teta je krásná blondýna přes 40
Ale manipulatorka az za hron, ja s já nemám žádnej problém. Ale bojím se že otce oskube o vše. (MAJETEK)Jinak k te tete ta ma svou rodinu 18leteho a kluka na zs.Jeji manžel nic neví. Mama chce byt s tátou nedovede si nic jiného predstavit (on uz už jednou milenku mel) :roll:
Prosím jen mi poraďte jak by jste podpořili mámou.. jinak můj otec ma dve dospělé dítě me a Bratra ten je mladsi (25let)

A máma to ví nebo ne? Možná si jen myslíš, že to neví a ona to dávno tuší. Byla bych opatrná s nějakým sdělováním, zeptej se jí, jak jim klape manželství. Otci bych řekla, že o všem vím a že si má dávat bacha. Ale máme bych to řekla, až kdybych věděla, že o tom ví všichni okolo a jen ji veřejně ponižuje.

Příspěvek upraven 26.05.17 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Nimie píše:
A proč to píšeš, jako kdyby ti bylo 12? :nevim:

Vtipný naha

• Citovat
  • Upravit
4200
26.5.17 18:16

Teda ten tvůj projev je dost špatně srozumitelný.  :?

Obecně řečeno - je to věc tvých rodičů, za ně to nevyřešíš, ale můžeš podpořit maminku, ať už se rozhodne jakkoliv. A maminka ví o nevěře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.17 18:16
@Anonymní píše:
Vtipný naha

Pardon máma to vi neak mi to blbne přes tel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.5.17 18:17
@Anonymní píše:
Vtipný naha

Už rozumím, takže to máma ví. Tak asi buď tady pro ni, udělejte si společný čas - zajít do kavárny, nebo někam na víkend. Řekni jí, že ji máš ráda, moc dalšího asi dělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
26.5.17 18:17

Ty „překlepy“ jsou šílené..
Tak rodiče jsou snad dospělí lidé a měli by vědět oni, co bude dál.. nevím, co bys chtěla řešit ty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5847
26.5.17 18:18
@Imamother píše:
Už rozumím, takže to máma ví. Tak asi buď tady pro ni, udělejte si společný čas - zajít do kavárny, nebo někam na víkend. Řekni jí, že ji máš ráda, moc dalšího asi dělat nemůžeš.

Asi jo díky anonymitu je v cudu no co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.17 18:19
@ZuzaMi píše:
Ty „překlepy“ jsou šílené..
Tak rodiče jsou snad dospělí lidé a měli by vědět oni, co bude dál.. nevím, co bys chtěla řešit ty :nevim:

Jen co poradit máme. nic víc trápí me to překlepy píšu z mobilu promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.5.17 18:21

Ona je dost precitlivela hned únor a a vše moc prožívá.? Nějak se mi nedaří porozumět této větě. :nevim:

Ty si můžeš promluvit s tátou (jestli bude ochotný o tom mluvit), s maminkou. Ale rozhodnutí je na nich. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
26.5.17 18:21
@aspagi píše:
Jen co poradit máme. nic víc trápí me to překlepy píšu z mobilu promiň.

To chápu, vůči mámě je to nefér.. Jak psaly holky - být oporou, trávit s ní čas a povzbudit ji. Ostatní si musí vyřešit s tátou..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky